پیام خوزستان

آخرين مطالب

پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس برای ترابی ورزشي

پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس برای ترابی
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ورزش 3 / باشگاه تراکتور پاسخ پرسپولیس برای جذب مهدی ترابی در ازای بخشش در پرونده علیرضا بیرانوند را داد.
روز پنجشنبه خبر برگزاری جلسه بین رضا درویش و محمدرضا زنوزی، بازتاب بسیار زیادی بین هواداران پرسپولیس داشت. خصوصا آنکه مشخص شد محتوای این جلسه بر محور حل و فصل پرونده علیرضا بیرانوند بود و حتی در خبرهای اولیه، پالس مثبتی بر رفع و رجوع این شکایت جنجالی ساطع می‌شد.
بازار
به نظر می‌رسید درویش و زنوزی که پیش از ماجرای علیرضا بیرانوند، رابطه نزدیک و صمیمانه با یکدیگر داشتند، بر سر این پرونده به تفاهم خواهند رسید. با این حال ساعاتی بعد از برگزاری جلسه، منابع خبری و رسانه‌های نزدیک به مدیرعامل پرسپولیس، از یک درخواست جنجالی پرده برداشتند: ترابی و دانیال را بدهید تا از پرونده بیرانوند بگذریم.
یک روز بعد، باشگاه پرسپولیس با انتشار مصاحبه از سوی مدیر روابط عمومی خود، برگزاری جلسه بین زنوزی و درویش را تایید و اعلام کرد که این باشگاه از حق و حقوق خود پایین نخواهد آمد.
در این شرایط رفته رفته فضای مثبت این جلسه و امید به حل ماجرا، جای خود را به شک و تردید می‌داد. خصوصا اینکه از یک سو، هواداران پرسپولیس وارد صحنه شده بودند و از سوی دیگر تراکتور هم منطقا تمایلی به جابجایی بازیکن از خود نشان نمی‌داد.
بر اساس اطلاع خبرنگار ما، رضا درویش درخواست جابجایی مهدی ترابی را به محمدرضا زنوزی ارائه کرده و مالک تراکتور نیز پاسخ او را داده است. زنوزی که علاقه خاصی به ترابی دارد و او را به عنوان ستاره اصلی تیمش می‌شناسد، اعلام کرد که این درخواست هرگز با موافقت مواجه نخواهد شد. چرا که حتی در صورت صدور حکم علیه بیرانوند، تراکتور می‌تواند برای چهار ماه یک دروازه‌بان به خدمت بگیرد و در ادامه از بیرانوند استفاده خواهد کرد و ترابی را هم در ترکیب خود خواهد داشت.
مهدی ترابی نقشی کلیدی و تعیین‌کننده در ترکیب و فضای تیم تراکتور دارد و به همین دلیل درخواست پرسپولیس بلافاصله از سوی زنوزی رد شده است. به نظر می‌رسد زنوزی به هیچ عنوان این پیشنهاد را نخواهد پذیرفت و درویش احتمالا باید پیشنهادات دیگری را به مالک تراکتور بدهد یا برعکس.
مذاکره بین پرسپولیس و تراکتور در حالی است که نتایج آن، اثر مستقیمی بر یک عضو دیگر فوتبال ایران هم خواهد داشت: تیم ملی. این عضو ثالث پرونده بیرانوند نیز ترجیح می‌دهد ماجرا با مصالحه حل و فصل شود چرا که در صورت محرومیت بیرانوند، او در سال منتهی به جام جهانی با دوری از میدان مواجه خواهد شد.
احتمالا به همین دلیل، مهدی تاج میزبان و میانجی‌گر این مذاکره بوده است. با این حال هنوز مشخص نیست که آیا طرفین می‌توانند به توافقی برای عبور از حکم کمیته استیناف برسند یا اینکه طولانی‌ترین پرونده فوتبال ایران، به مرحله صدور رأی می‌رسد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1117431/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انفجار مرگبار نارنجک در بخش فتح المبین شوش

انفجار مرگبار مین در بخش فتح المبین شوش

اینزاگی: بعضی اتفاق‌ها باعث شد الهلال ببازد

بیانیه آرسنال درباره اتهام تجاوز به توماس پارتی

حضور بتو، یوسف فوفانا و مدیرعامل باشگاه اورتون مقابل آنفیلد برای یادبود دیوگو ژوتا

وقتی دروازه‌بان ترجیح می‌دهد به جای دست، با سر توپ را دفع کند!

زنان آلمان برای اروپا خط و نشان کشیدند

پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس برای ترابی

قاتل اینتر، تیم اینزاگی را هم حذف کرد

اژه‌ای: توطئه‌های ریز و درشتی در جریان جنگ اخیر خنثی شد

واکنش آذری‌جهرمی به اظهارات رئیس پدافند غیرعامل: بعید است سرداران شهید ایران از سکو‌های پیام‌رسان خارجی استفاده کرده باشند

گل دوم فلومیننزه توسط هرکولس در دقیقه 70

سیو محشر یاسین بونو در مصاف تک‌به‌تک

سردار رادان: پوستِ نوکرهای اجیر شده صهیونیست‌ها را می‌کَنیم

مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی‌ در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد

پزشکیان گزارش داد: کشورهای حاضر در نشست اکو با شدت اقدامات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند

نخست‌وزیر پاکستان: از رهبری مدبرانه رئیس‌جمهور پزشکیان در مواجهه با تجاوز اسرائیل قدردانی می‌کنم

مقام ارشد سپاه: هیچ اقدام دشمن بی‌پاسخ نمی‌ماند؛ آثار سیلی جمهوری اسلامی ماندگار است

سخنگوی وزارت خارجه: افکار عمومی آنقدر خشمگین است که هیچ کس حتی جرأت صحبت درباره مذاکره را ندارد

عوامل جاسوسی و تصویربرداری از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند

وقتی میتونی جای پدر با فرزندت رفیق باشی

این توپ فوتبال یه روزی سوراخ میشه، تو می‌مونی و زندگی!

ناسا تایید کرد: ورود مهمان فضایی از اعماق کهکشان به منظومه شمسی!

ازسرگیری پروازها در فرودگاه بین‌المللی کیش

اجرای طرح پویش به عشق حسین (ع) در خوزستان

خوزستان، سوگوار در شب تاسوعای حسینی

گل اول فلومیننزه به الهلال توسط مارتینلی

گزیده‌های نفتی هفته

روضه‌خوانی روضه حضرت عباس(ع) توسط شهید جمهور در جلسه هیئت دولت

پزشکیان توییت زد

عکس پربازدید علی ضیا با حال و هوای محرم

سخت ترین نوع خداحافظی دل کندن از خونه و زندگیه...

فرشته حسینی خداحافظی نوید را رسانه‌ای کرد

ما گوشت همو بخوریم استخون همو دور نمیندازیم

مروری بر ابعاد مختلف قسمت اول سریال «شکارگاه»

سکانسی از سریال "وحشی" به کارگردانی هومن سیدی

حرف‌های کارتال در مورد جدایی از پرسپولیس

سه باشگاه برای کاپیتان استقلال وارد عمل شدند!

رضایتنامه علی کریمی؛ 400 هزار دلار

پزشکیان، جمهوری آذربایجان را به مقصد ایران ترک کرد

مقام یمنی: پایگاه‌های آمریکایی در عربستان در حمله اسرائیل به ایران نقش داشتند

صدا و سیما: 78 درصد مردم ایران مخالف توافق با آمریکا برای برچیده‌شدن صنعت هسته‌ای کشور هستند

موضع‌گیری ولایتی درباره اقدامات شکست‌خورده آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران

نامه سفیر ایران به پاپ درخصوص اظهارات توهین‌آمیز آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه رهبر انقلاب

حضور محسن رضایی بر سر مزار شهید حاجی‌زاده

زمان پخش سریال «مهمان‌کشی» مشخص شد

ماندن؛ از جنس عشق به خاک

چهره ها/ تیپ جذاب نازنین بیاتی در تاسیان جلب‌توجه کرد

بهترین فیلم‌ اولی‌های سینمای ایران

پشت صحنه‌ سکانس طناب‌ بازی «اسکویید‌ گیم»