پیام خوزستان

آخرين مطالب

رسانه غربی: 2024 سالی جهنمی برای غرب خواهد بود اجتماعی

رسانه غربی: 2024 سالی جهنمی برای غرب خواهد بود
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - یک رسانه سوئیسی در مطلبی با اشاره به احتمال روی کار آمدن ترامپ در سال 2024 در آمریکا و عواقب تشدید درگیری‌ها در اوکراین و مناقشات در غرب آسیا سالی جهنمی را در 2024 در انتظار غرب دانست. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم روزنامه سوئیسی "نویه زوریخه سایتونگ" در مطلبی سال 2024 را سالی جهنی برای غرب دانست که در آن تاوان اشتباهات ژئوپلیتیک خود را خواهد پرداخت.
در ادامه این مطلب آمده است: جنگ اوکراین به زودی وارد سومین سال خود خواهد شد و اکنون جنگ غزه نیز در جریان است. آیا بدتر از این هم می تواند برای غرب رخ دهد؟ اگر همچنان کرملین مقاومت کند و جنبش مقاومت فلسطین حماس همچنان پا برجا باشد غرب در دو منطقه حساس تضعیف خواهد شد.
در ادامه این مطلب آمده است: هر جنگی بالاخره به پایان می رسد و تنها چیزی که نامشخص است این است که چه زمانی. پوتین با این انتظار که دونالد ترامپ، رئیس جمهور احتمالی آینده آمریکا از اوکراین حمایت نخواهد کرد، تلاش می کند جنگ را طولانی کند. تیک تاک ساعت البته در خاورمیانه متفاوت است: ایالات متحده از رژیم صهیونیستی می خواهد تا به سرعت خصومت ها را متوقف کند. هر جنگی سرعت خاص خود را دارد، اما در حال حاضر تحولات به شکلی شوم برای غرب پیش می رود.
در ادامه این مطلب آمده است: آمریکا و اروپا در حال حاضر در دو جنگ به طور هم زمان غرق می شوند و توجه لازم به هر دوی این مناقشات لازم است. 2024 سال جهنمی برای غرب خواهد بود. حتی ممکن است بدتر از این هم شود؟ ممکن است اگر توازن های قدرت جدید ایجاد شود.
این روزنامه سوئیسی در ادامه نوشت: اخبار بدی از تئاتر جنگ اروپای شرقی می آید. ضدحمله اوکراین که همه امیدها بر آن بود شکست خورده است. دستاوردهای زمینی که به قیمت فداکاری های انسانی و مادی زیاد خریداری شدند همچنان مسئله ای حاشیه ای باقی مانده است. سال 2022 با موفقیت کی یف و تسخیر مجدد مناطق بزرگ به پایان رسید، اما امسال پوتین به عنوان برنده ظاهر شد. به نظر می رسد که ماشین جنگی پوتین می تواند برای مدت طولانی به همین منوال ادامه یابد.
این باور که مسکو با کمبود سرباز و تسلیحات روبه‌رو می‌شود، امری واهی است. در عوض، این کی یف است که در بحث جذب نیرو دچار سردرد می شود. علاوه بر این، ناتو تنها پس از گفتگوی طولانی سلاح به اوکراین ارسال می کند. با افزایش خستگی از جنگ در غرب، تحویل ها به یک قطره کامل تبدیل می شود.
در ادامه این مطلب آمده است: حالا اگر ترامپ به کاخ سفید نقل مکان کند، به هر حال کارت ها تغییر خواهد کرد. بدون منابع، اوکراین ضرر خواهد کرد و تمام اروپا برای این کار هزینه ژئواستراتژیک بالایی می پردازد.
عامل زمان می تواند جنگ را تعیین کند. در حالی که در ابتدا، هر روزی که اوکراینی ها از خود دفاع می کردند به معنای یک پیروزی کوچک بود، اکنون هر ماه اضافی بر دوش آنها سنگینی می کند. برای اولین بار از زمان آغاز جنگ، اوکراینی ها باید با احتمال شکست مواجه شوند. برای آنها هر چیزی غیر از آزادسازی همه جانبه سرزمین های تحت کنترل روسیه یک فاجعه خواهد بود. برای پوتین کافی است که از فتوحات خود دفاع کند. 2024یک سال مهم و کلیدی بر اساس چگونگی تحولات جنگی خواهد بود.
در ادامه این مطلب آمده است: در حالی که جنگ خندق در اوکراین جریان دارد، جنگ غزه هم تازگی دارد. مبارزه در اینجا در سه بعد انجام می شود: در هوا، روی زمین و زیر زمین . ارتش رژیم صهیونیستی البته بسیار برتر است، اما پیچ و خم خانه ها و تونل های فلسطینیان این مزیت را نفی می کند. نفوذ به دنیای زیر زمین حماس یک ماموریت انتحاری است.
نویسنده در ادامه با اشاره به اینکه روند غلبه احتمالی بر جنبش مقاومت فلسطین حماس برای اسرائیل بسیار زمان بر خواهد بود نوشت: اما بایدن این زمان را ندارد. غرب نمی تواند تصاویر رنج فلسطینیان، نوزادان گریان، مردگان و اسکلت های سیمانی محله های ویران شده در غزه را تحمل کند. به ویژه در میان حامیان بایدن، که بسیاری از آنها در حال حاضر دشمن اسرائیل هستند، امید به صلح سریع وجود دارد.
از آنجا که کمپین انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا نزدیک می شود آزادی حرکت بایدن در حال کاهش است. او نمی داند که آیا می تواند از طریق کنگره بسته های کمکی برای اوکراین دریافت کند یا خیر. در عین حال، او برای توقف جنگ غزه تحت فشار است. اگر اسرائیل مجبور شود قبل از دستیابی به اهداف خود در میدان نبرد مکث کند، حماس یک عامل قدرت باقی می ماند. آنگاه ایران از منافع سیاسی و نظامی بهره خواهد برد و بازی قدرت خود را تشدید خواهد کرد.
در بخش دیگری ازاین مطلب آمده است: چشم انداز سال آینده ( برای غربی ها) تیره و تار است - همچنین به این دلیل که حتی یک پیروزی کامل برای اسرائیلی ها به یک راه حل سیاسی نمی انجامد. جنگ ها هرگز صلح و آشتی در فلسطین به ارمغان نیاورده است. آنها فقط مقدمه ای برای دور بعدی مبارزات هستند. آمریکایی ها و اروپایی ها در حال حاضر در مورد حل و فصل جنگ از طریق مذاکره صحبت می کنند. اما آنها برنامه ای ندارند.
نویسنده در بخش دیگری از این مطلب نوشت: ایدئولوژی های سیاسی را نمی توان با زور اسلحه نابود کرد و هر چه حماس بیشتر باقی بماند، سازماندهی مقاومت در برابر اشغال برایش آسان تر خواهد بود.
نویسنده در بخش دیگری از این مطلب نوشت: ​ آمریکا در سوریه و عراق ناهماهنگ عمل کرد و متحدانش مصر و عربستان را از خود دور کرد.
بازدارندگی غربی در برابر مخالفان دیگر کارساز نیست. پوتین و فلسطینی ها جرأت پیدا کردند تا حملاتی که تصور نمی شد ممکن باشد را در پیش گیرند. اگر کرملین مقاومت کند و حماس به عنوان یک سازمان همچنان پا برجا بماند غرب در دو منطقه از سه منطقه حساس خشکی اوراسیا یعنی اروپای شرقی و خاورمیانه تضعیف خواهد شد.
روسیه، چین و ایران خواهان تغییر شرایط بین االمللی هستند. این امر باعث می شود که آنها به راحتی بتوانند توازن قوا را تغییر دهند. در سال 2024 شانس این اتفاق بهتر از همیشه است.
در بخش پایانی این مطلب آمده است: آرامشی که غرب آرزویش را دارد به این زودی ها نخواهد رسید. حتی پناهندگان اوکراینی بیشتر و افراط گرایی بیشتر چشم انداز واقع بینانه ای است. اگر ترامپ در انتخابات پیروز شود، سال جهنمی دیگر برای اروپا تکمیل خواهد شد.
سرعت روزافزون ارتقای تسلیحات در اروپا به بهانه جنگ اوکرایننتیجه ناچیز نشست وزرای خارجه ناتو در بروکسل با محوریت جنگ اوکراین انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/803413/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مصالحه 240 پرونده قصاص نفس در خوزستان

نقش حاج حسن در تجهیز توپخانه سپاه

آزاد ارمکی: طبقه متوسط اجازه نداده است که جنبش‌های اجتماعی به شورش‌های اجتماعی تبدیل شود/ کنش اجتماعی خاتمی درخشان است

رونمایی جناب خان از اسامی عجیب و غریب عمه‌هاش

جواد افشار: از سریال «گاندو» سوءاستفاده شد

پرداخت 150 میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی به زنان عشایری دزفول

شتاب بیمه دی در مسیر هوشمندسازی و ارتقاء خدمات پس از فروش

پیش‌بینی ناپایداری‌های جوی در ارتفاعات هرمزگان / دریا در وضعیت نسبتاً پایدار

خاویر ماسکرانو: مسی ناراحت است، چون انتظارش بالاست!

استقلال با مجتبی جباری؛ شروعی امیدوارکننده در سه گام

آزادی به سپاهان می رسد؟

نفرات برتر مسابقات MMA قهرمانی کشور مشخص شدند

فرزام: خبری از مربی خارجی نیست

بانوان والیبال نشسته ایران حریفان خود در قهرمانی آسیا را شناختند

شروع مقتدرانه محمدسیفی در راه تکرار قهرمانی PFL

عنافجه: رقابت واقعی تیم ملی فوتسال ایران در آسیا تازه آغاز شده است

کاتاروهای برتر کشور در اردبیل معرفی شدند

پرداخت تسهیلات به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

تحول بزرگ در ناوگان دریایی پایانه‌های نفتی

نمایشگاه نفت، فرصتی برای تعامل بخش دولتی و خصوصی

6 وزیر به کمیسیون‌های مجلس می‌روند

تعرض به سفارت ایران در استکهلم؛ عراقچی خواستار برخورد جدی دولت سوئد شد

عراقچی عازم عربستان شد

بن‌گورین در تیر رس انصارالله؛ آیا صنعا به دنبال محاصره هوایی تل‌آویو است؟

بحران آبی خوزستان به کجا رسید؟

کسی جرأت آسیب زدن به سلاح مقاومت لبنان را ندارد؛قدرت حزب‌الله پابرجاست

هیچ‌کس جرأت آسیب زدن به سلاح مقاومت را ندارد؛ قدرت حزب‌الله پابرجاست

ساده‌زیستی «محمود بصیری» حسابی وایرال شد

بحث مسعود فراستی با تهیه کننده «دایناسور»/ من این زباله‌هارا دیدم!

فرح‌بخش: من نگفتم پنج سینماگر جنبش «می تو» را 800 ضربه شلاق بزنند!

روندهای جدید در فناوری دارورسانی پس از 2025 چگونه است

مناسبت روز/ شنبه، 20 اردیبهشت‌ماه

خانم سخنگو بخشش جایز نیست؛ برق می‌رود، جان به لب می‌رسد

3 شهر خوزستان در وضعیت قرمز آلودگی هوا

شانس طارمی برای تاریخ‌سازی به نام ایران مشخص شد

بانوی ملی‌پوش دوچرخه‌سواری: رده سنی پایه برای فدراسیون اهمیت زیادی دارد

شمشیربازی ایران همچنان درانتظار مربی خارجی؛ مذاکرات بی نتیجه مانده است

امیدواری سرمربی به صعود شاگردش به جمع 16 نفر برتر جهان

چالش جدید برای والیبال ایران؛ لیگ برتر ظرفیت چند تیم را دارد؟

توکلی: شرایط پاراوزنه‌برداری در بازی‌های کشورهای اسلامی منصفانه نیست

بررسی نهایی محل جشن قهرمانی تراکتور

سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به استان گلستان

زلنسکی تحریم‌هایی را علیه ایران و روسیه اعمال کرد

سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات روز یکشنبه با ایران حضور نخواهد داشت

ادعای رویترز: ایران در تدارک ارسال پرتابگرهای موشک فتح-360 به روسیه است

انگلیس یک مرد 31 ساله ایرانی را بازداشت کرد

تجلیل فرمانده نیروی هوایی ارتش از مقام سه شهید

شهادت یکی از فرماندهان مقاومت در کرانه باختری

چهره ها/ عکس های جذاب بهرام رادان و پسرش غوغا کرد

موتورسواری الناز شاکردوست در خیابان‌های تهران