پیام خوزستان

آخرين مطالب

شکست اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در عملیات طوفان الاقصی/ دیپلماسی فعال ایران در موضوع غزه اجتماعی

شکست اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در عملیات طوفان الاقصی/ دیپلماسی فعال ایران در موضوع غزه
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - صدوچهارمین نشست ماهیانه جامعه اسلامی مدیران با محوریت تحلیل تحولات غزه برگزار شد.
به گزارش ایسنا، در این نشست ناصر ابوشریف نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران با تشریح تمدید آتش بس در کرانه باختری رود اردن گفت: موضوع اصلی این آتش بس مبادله اسرا و ورود کمک های بشر دوستانه به نوار غزه است هدف اصلی مبادله این است که تمام جهان بدانند ما گروگان‌هایی نزد اسرائیل داریم.
وی با بیان اینکه حجم عظیمی از اسرای فلسطینی در اسارات رژیم غاصب قدس و تحت شکنجه های شدید هستند، خاطرنشان کرد: در میان اسرا شمار قابل توجهی از زنان، کودکان، کهنسالان و بیماران هستند ما به سخنان و مواضع منافقانه غرب می رسیم که خواستار آزادی 250 صهیونیست نظامی هستند و این درحالی است که تمام مردم فلسطین را که سالهاست در حصر اسرائیل به سر می برند نادیده می گیرند.
ابوشریف تصریح کرد: هدف از عملیات طوفان الاقصی تلاشی برای نقش برآب کردن توطئه علیه فلسطین بود، رژیم صهیونیستی در چارچوب توافق ابراهیم در تلاش برای عادی سازی روابط با کشورهای عربی و اسلامی بود در این توطئه که با محوریت آمریکا و کشورهای عربی صورت گرفت دشمن انگاری جمهوری اسلامی ایران را در دستور کار قرار داشت.
نماینده جنبش جهاد اسلامی افزود: دستاوردهای عملیات طوفان الاقصی بیش از حدتصور است، زیرا تصور نمی شد تمام سازمان های اطلاعاتی جهان در خواب باشند پنجاه پایگاه اسرائیل به تسخیر مقاومت درآمد و بسیاری از نظامیان کشته شدند در این عملیات مقاومت موفق شد سرورهای اطلاعاتی اسرائیل را به داخل غزه بیاورد، در این سرور نام بسیاری از جاسوس ها حتی جاسوس های داخل جمهوری اسلامی ایران وجود داشت.
وی با تأکید بر اینکه این عملیات چهره حقیقی اسرائیل را افشا کرد گفت: این عملیات نشان داد رژیم صهیونسیتی به تنهایی قادر به ادامه حیات نیست، حتی شاهد حضور بایدن در اتاق عملیات جنگ رژیم صهیونسیتی بودیم جامعه صهیونیستی تا قبل از هفت اکتبر به ساختار اطلاعاتی خود اطمینان داشت و این اطمینان بعد از عملیات سلب شد.
ابوشریف عملیات طوفان الاقصی را ضربه مهلکی بر اقتصاد اسرائیل و صنایع و کشاورزی این رژیم برشمرد و یادآور شد: امروز این رژیم محبوبیت خود در غرب را از دست داده رهبران غربی در جلسات خصوصی خود اذعان می‌کنند این رژیم بار سیاسی اقتصادی برای آنها شده است.
نماینده جهاد اسلامی گفت: رژیم صهیونسیتی این عملیات خود را شمشیر های آهنین نامید، اما خون کودکان فلسطینی بر آن پیروز شد، این رژیم به دنبال پیروزی است چون در غیر این صورت عوامل آن به مسلخ خواهند رفت و پس از جنگ غزه مشکلات داخلی بیشتر می شود، تقابل و درگیری میان راست‌گرایان افراطی و سکولارها صورت خواهد گرفت پروژه دین گرایان در حکومت شکست خورده و آنها به زور و خشونت متوسل خواهند شد که منجر به درگیری داخلی می شود ما هم اکنون به دنبال آتش دایم هستیم، تا این عملیات تبدیل به یک فتح بزرگ و نابودی رژیم شود.
در ادامه این مراسم محمد علی بک دستیار وزیر و مدیرکل خلیج فارس وزارت امور خارجه با اشاره به منازعات گذشته رژیم صهیونسیتی و مقاومت اسلامی گفت: عملیات اخیر غافلگیرانه انجام شد، مهمترین انگیزه مقاومت خروج از حالت انفعالی و رسیدن به پویایی بود، بسیاری از کشورهابه دنبال عادی سازی ارتباط با رژیم صهیونسیتی بودند، همچنین غزه در محاصره هفده ساله بود و اسرائیل هرگز حاضر به گفتگو درباره آزادی زندانیان نمی شد.
وی با بیان اینکه هیچ یک از گروه های مقاومت در منطقه تصور انجام چنین عملیاتی را در باریکه غزه نداشتند، افزود: این عملیات از لحاظ استراتژیک بسیار قابل توجه است بعد از این عملیات اولین موضع رهبر انقلاب در سیاست خارجی و در قبال فلسطین روشن شد و مشخص گردید و تمام توطئه غرب علیه جمهوری اسلامی ایران به عنوان عامل این عملیات خنثی شد و سیاست خارجی ما بر این مبنا قرار گرفت. علی بک در ادامه تصریح کرد: یکی از اهداف ما در غزه ارسال کمک های بشر دوستانه و تشویق سایر کشورها برای این هدف فلسطین بود، وزارت خارجه در راستای این مهم اقدامات سیاسی و دیپلماتیکی را طراحی و پیگیری کرد سفر و رایزنی با کشورهای مؤثر عراق به عنوان محور مقاومت، قطر به عنوان مرتبط با بخش سیاسی و همچنین ترکیه،های تلفنی وزارت خارجه و رییس جمهور و رییس مجلس با سران کشورها و تبادل دیدگاه های جمهوری اسلامی ایران از جمله مهمترین اقدامات است.
مدیرکل خلیج فارس نشست با سازمان همکاری های اسلامی در جده و رایزینی با عربستان در مسئله غزه و همچنین ارتباط با بریکس و سازمان شانگهای را در راستای آزادی قدس شریف را مؤثر ارزیابی کرد و افزود: ما تنها راه آزادی فلسطین را رفراندوم حداکثری می دانیم برخی معتقدند این دیدگاه امکان پذیر نیست و خواستار استقرار دو دولت از سوی اسرائیل و فلسطین در اراضی اشغالی هستند این دیدگاه مورد نظر ما نیست و در عرف دیپلماتیک مقولات به ضرر فلسطین را تایید نکرده و نمی کنیم.
وی از نقش آفرینی گروه های مقاومت عراق، لبنان و یمن گفت و این اقدامات را مخاطره ای برای رژیم غاصب صهیونیستی دانست و تأکید کرد: آمریکایی ها پیغام هایی را به ایران در خصوص مسئله غزه دادند اما ما با حفظ اصل تمایت ارضی فلسطین به آمریکا می گوییم از تقویت رژیم صهیونیستی دست بکشید و این پیام را هم به آنها داده ایم.
در پایان سیدجلال دهقانی فیروزآبادی، استاد و نظریه پرداز بین الملل ضمن بیان تئوری طوفان الاقصی خاطرنشان کرد: این عملیات هیمنه اسرائیل را در جهان شکست، موقعیت اقتصادی، نظامی اسرائیل دچار خطر جدی شد زیرا عنصر اقتصاد و عنصر امنیت دو ستون اصلی هر حاکمیتی است.
این عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در پایان گفت: موفقیت برجسته میدان، شکست اهداف دشمن و پیروزی مقاومت در سطح نظامی برای نوار غزه صورت گرفت. تنها ارزش یا موفقیت نظامی دشمن ما امروز محاصره بیمارستان‌ها و کشتار و قتل عام غیرنظامیان بود و هیچ دستاورد دیگری نداشت و تا امروز نتوانسته حتی یک فرمانده از فرماندهان حماس را ترور کنند و این موفقیت بزرگی برای حماس در سطح نظامی است.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/801691/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سجادپور: اسنپ بک یک بازی اروپایی است اما اگر توافق انجام بگیرد این سازوکار به حاشیه خواهد رفت

رئیس مجلس: هر کجا که کار را دست سیستم دولتی بسپاریم محکوم به شکست و ناکارآمدی است

رودست شبح ایرانی به «فلاگر»

بادامچیان: اگر رهبری فردا صبح مصلحت بدانند با آمریکا قرارداد ببندیم، حمایت می‌کنیم

روانبخش: حرف‌های چرند ترامپ و ویتکاف میز مذاکره را برهم می‌زند

عملیات چراغ خاموش در کرانه

دیپلماسی اقتصادی؛ راهبرد نوین مدیریت استان خوزستان

عدم تعهد اسرائیل به آتش‌بس با حماس در بحبوحه تلاش برای آزادی اسیر آمریکایی

روحیه ایثار و فداکاری ابزار قدرت نظام و ضامن امنیت ملی است

به آتش‌بس با حماس متعهد نیستیم

تصاویر/ بازدید دانشجویان رشته دندان‌پزشکی از موزه دفاع مقدس و مقاومت استان آذربایجان شرقی

ترامپ جنگ غزه را «وحشیانه» خواند

تصاویر/ بازدید دانشجویان دندان‌پزشکی از موزه دفاع مقدس و مقاومت استان آذربایجان شرقی

آئین امضای تفاهم‌نامه شرکت پالایش نفت آبادان و شرکت ایران ترانسفو برگزار شد

قیمت دلار در بازار آزاد سقوط کرد (22 اردیبهشت)

اهدای جام قهرمانی تراکتور در اهواز

آزادی 11 زندانی در دهه کرامت با همراهی خیرین در لاهیجان

مذاکرات واشنگتن با «حماس»؛ دست برتر مقاومت در سایه اعتراض صهیونیست‌ها

زمین‌خواران در کمین حریم پایتخت

هدیه آزادی به 10 زمئتمی توسط بازپرس مشهور «استخوان‌سوز»

جزئیات آلودگی هوای شهرهای خوزستان

4 آلت‌کوین انفجاری که بعد از جهش بیت‌کوین آماده پروازند!

نگرانی بابت تکرار قطعی VAR در آبادان!

جزئیات جدید از آزادی اسیرآمریکایی؛ نتانیاهو ومعمای «روزهای سرنوشت ساز»

آیت‌الله حسن‌زاده: معلم نباید دغدغه‌ای جز آموزش و تربیت داشته باشد

کل کل رها و بهنوش در «شام ایرانی» ادامه دارد!

سیاوش چراغی پور چطور اینقدر به شهرت رسید؟

دعوای خانم‌ها در «شام ایرانی» بالا گرفت!

ارتباطات در خاموشی؛ وقتی باتری‌ها توان ادامه ندارند

هوای 5 شهر خوزستان در وضعیت قرمز قرار گرفت

تمجید سرمربیان تیم‌های لژیا ورشو و لخ پوزنان از گل زیبای قلی‌زاده

دختر دوومیدانی‌کار ایران در مسابقات دوبی مدال برنز گرفت

واکنش ستاره آمریکایی به رکوردشکنی برای تیم ایرانی: خدا را شکر

زمان دقیق حضور روبرتو پیاتزا در ایران

مادر انصاریان: هر شب با عکس علی حرف می‌زنم

نشست مشترک سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران با اساتید دانشگاه تهران

رای شورای رقابت علیه اسنپ فود

علاقه عراقی‌ها به سعدی و خیام

محبعلی: ترامپ نمی‌خواست قبل سفرش به منطقه مذاکرات شکست‌خورده اعلام شود

فرجی راد: مذاکرات نشان داد ما از برخورد نظامی خارج شدیم

بازدید سرلشکر باقری از کارخانجات نیروی دریایی ارتش در بندرعباس

ابوالفتح: اگر ما با آمریکا توافق کنیم اروپایی‌ها نمی‌توانند سرخود مکانیسم ماشه را اجرا کنند

ولایتمدار: مذاکره با آمریکا اگر ادامه پیدا نکند هم هیچ اتفاقی نمی‌افتد

روایت علایی از پشت پرده متوقف کردن دور چهارم مذاکرات از سوی آمریکا

امیر آشتیانی: دشمن با عناصر نفوذی درپی جنگ ترکیبی علیه ایران است

25 پرونده شکایت از نمایندگان در دستورکار هیئت نظارت

انتخابات‌های مجلس و ریاست‌جمهوری در سال1407 همزمان برگزار می‌شوند؟

اظهارات سخنگوی وزارت خارجه درخصوص توافق‌نامه تجارات آزاد ایران با اوراسیا

سردار امیریان: یازدهمین کنگره ادبیات پایداری و مقاومت در کرمان برگزار می‌شود

کارشناس اورژانس برای نجات دختر 6 ساله به دل رودخانه پرخطر زد