معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری خبر داد
راهاندازی خط تولید کاتالیست نانو ساختار برای صنایع پالایشی
وزارت نفت
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری از راهاندازی خط تولید کاتالیست نانو ساختار خبر داد و گفت: این محصول در صنایع پالایشی اهمیت بسیاری دارد و دستیابی به این فناوری فرصت 40 درصدی کاهش قیمت و یک میلیارد دلاری ظرفیت صادرات برای کشور ایجاد کرده است.
به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوری، روحالله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهوری امروز (چهارشنبه، هشتم آذرماه) در نشست هیئت دولت در گزارشی از توسعه بازار شرکتهای دانشبنیان، از امضای 21 قرارداد با فولاد مبارکه و پنج قرار داد با شرکت ملی مس به ارزش 860 میلیارد تومان، همچنین امضای 21 قرارداد در بخش هوشمندسازی کشاورزی و زیست فناوری به ارزش 800 میلیارد تومان خبر داد.
راهاندازی خط تولید کاتالیست نانو ساختار خبر دیگر معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری در نشست امروز بود که محصولی مهم و با اهمیت در صنایع پالایشی است و دستیابی به این تکنولوژی فرصت 40 درصدی کاهش قیمت و یک میلیارد دلاری ظرفیت صادرات برای کشور ایجاد کرده است.
عباس علیآبادی، وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز با اعلام افتتاح نخستین خط تولید اتوبوس برقی در شرکت ایرانخودرو دیزل از پیوستن ایران به کشورهای تولیدکننده خودروی برقی در جهان خبر داد و گفت: دستیابی به فناوری تولید وسایل حملونقل برقی مزایای اقتصادی و زیست محیطی گستردهای برای کشور خواهد داشت، بهنحوی که 100 هزار تاکسی برقی سالانه حداقل 21 همت، 4 هزار اتوبوس برقی سالانه 2.5 همت و 200 هزار موتورسیکلت سالانه 5 هزار میلیارد تومان و در مجموع 29 هزار میلیارد تومان برای دولت و کشور صرفهجویی مالی خواهد داشت و افزون بر این، نقش مهمی در بهداشت و سلامت جامعه، کاهش آلودگی هوا، رفع آسیبهای زیست محیطی و بهبود کیفیت زندگی مردم ایفا خواهد کرد.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/801590/