پیام خوزستان

آخرين مطالب

تاکید مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد بر مشارکت دادن کارآفرینان در فرآیند تصمیم‌سازی های اقتصادی وزارت رفاه

تاکید مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد بر مشارکت دادن کارآفرینان در فرآیند تصمیم‌سازی های اقتصادی
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد با تاکید بر مشارکت دادن کارآفرینان یزدی در فرآیند تصمیم‌سازی های اقتصادی گفت: شناسایی ایده های جدید کارآفرینی در سطح استان و تبدیل آنها به فرصت های کسب و کار و ایجاد ارتباط و پیوند زدن زیست بوم استان به دیگر استان ها از اهداف کانون کارآفرینی است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد، نشست اعضای هیات امنای کانون کارآفرینان برتر رسمی استان یزد با حضور استاندار و رئیس مجمع نمایندگان استان به منظور بررسی اقدامات، فعالیت ها و مسائل این کانون برگزار شد.
«محمدرضا فلاحتی» مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد و دبیر هیات امناء ضمن معرفی اعضاء گفت: با توجه به مشکلات موجود بر سر راه کانون های کارآفرینی کشور در سال های گذشته، خوشبختانه کانون استان یزد نسبت به دیگر کانون های استان ها وضعیت مطلوبی دارد و فعالیت خود را در سطوح استانی و ملی دنبال کرده است.
وی ادامه داد: ارتباط خوب مسئولین کانون با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، عضویت و شرکت در کارگروه های ملی نقش موثری را در زمینه کارآفرینی بر جای گذاشته است.
فلاحتی به اهم اقدامات کانون در سال های گذشته اشاره کرد و گفت: حمایت همه جانبه از بیمارستان ها در موج سوم کرونا به ارزش60 میلیارد ریال با مرکزیت کانون کارآفرینی صورت گرفت.
وی برگزاری رویداد های متعدد کارآفرینی در سطح استان و دعوت از کارآفرینان برتر کشوری را از دیگر اقدامات این کانون عنوان کرد و افزود: پیگیری جهت ساخت و اعطای تندیس کارآفرین یزدی (حاج خلیفه رهبر) در سیزدهمین جشنواره ملی کارافرینان برتر کشور، کمک فکری به مدیران کل دستگاه های اجرایی استان و حضور در جلسات اتاق فکر دستگاه ها، برگزاری مستمر رویدادهای متعدد و تورهای استانی و بازدید از دستاوردهای کارآفرینی ، ارتباط مستمر با دانشگاه‌ها، پارکهای علم و فناوری، مراکز رشد، مراکز مشاوره کارآفرینی و... از جمله اقدامات این کانون بوده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد در ادامه از اهداف تشکیل این نشست را فراهم کردن فضایی آرام، پویا و مشارکتی و به دور از دغدغه محیط کاری به منظور بررسی چالش‌های کارآفرینی در استان عنوان و خاطرنشان کرد: ایجاد محیطی تعاملی، خلاق و نوآور برای بهره مندی از خرد جمعی در حل تنگناهای کارآفرینی، مشارکت دادن کارآفرینان در سطح استان در فرایند تصمیم سازی های اقتصادی و دریافت راهکار جهت حل مسائل پیش رو، گسترش روابط و تعاملات بین کارآفرینان، شبکه سازی بین بازیگران زیست بوم کارافرینی و... را در این نشست ها دنبال می کنیم.
فلاحتی شناسایی ایده های جدید کارآفرینی در سطح استان و تبدیل آنها به فرصت های کسب و کار و ایجاد ارتباط و پیوند زدن زیست بوم استان به دیگر استان ها را از دیگر اهداف کانون عنوان کرد.
از جمله مصوبات این نشست می توان به مشارکت دادن کارآفرینان در فرایند تصمیم سازی های اقتصادی و دریافت راهکار جهت حل مسائل پیش رو اشاره کرد.
38 کارآفرین برتر منتخب استان با توجه به تخصص و زمینه فعالیت آنها به عنوان مشاور در کنار مدیران کل دستگاه های اجرایی قرار می گیرند.
8 آذر 1402 10:31
کد خبر : 328,526
کلیدواژه ها: محمدرضا فلاحتی,مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد,کارفرمایان, کانون کارآفرینان استان یزد, کارآفرینی
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/801406/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فارس: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط آغاز شد

خبرنگار صداوسیما در مسقط: مذاکرات هنوز آغاز نشده است

معرفی وزیر اقتصاد به تعویق افتاد

حاجی‌دلیگانی وارد رقابت نایب‌رئیسی مجلس شد

برادر شهید رئیسی: یک یا دو بار در زمان ریاست‌جمهوری در محل کار شهید او را دیدم

فردا دیدار اعضای فراکسیون مستقلین مجلس با رئیس‌جمهور

چهارمین دور از مذاکرات هیئت‌های ایران و آمریکا آغاز شد

جزئیات دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا؛ گفتگوها هنوز آغاز نشده است

اجلاسیه «مجاهدان در غربت» با حضور رئیس جمهور برگزار می‌شود

پرسپولیس میزبان هوادار در حضور هواداران

اعتبار طرح‌های سرمایه‌ای انتقال نفت به حدود 19 همت رسید

از بازخوانی چهره ایران تا نسل‌کشی غزه؛ اروپا در دوراهی منافع و وجدان؟ / قاره اروپا در بازاندیشی فهم در باره انسانیت و امپریالیسم

افزایش دسته جمعی قیمت انواع سکه و طلای 18 عیار؛ نیم و ربع سکه چقدر گران شد؟ | جدول قیمت ها

موزه انقلاب و دفاع مقدس خانه جشنواره فیلم مقاومت شد

نه بزرگ سازمان لیگ به تراکتور؟

بمباران شیمیایی سردشت فراموش نشده است؛ اما چه اقدامی برای جانبازان شده؟

ضرورت عدم انصراف اذهان از موضوع فلسطین

روشنایی جاده کمربندی بندرامام به آبادان

خرید تضمینی گندم در خوزستان از مرز یک میلیون و 205 هزار تن گذشت

فرهاد قائمیان بانی آزادی 10 زندانی شد

حماس: جهان باید یک «نه» قاطع به نتانیاهو بگوید

افزایش رطوبت و شرجی در خوزستان/ گرد و خاک در راه است

تقدیر از 2000 مامای خوزستانی/ 6 ماما در جمع نمونه‌های کشوری

کشف 33 هزار لیتر سوخت قاچاق در شوش

چهره ها/ بازیگر خواب و بیدار تولدش را جشن گرفت

جدیدترین خبر از فیلمی با بازی امیر جدیدی و هدی زین‌العابدین

«بی‌ سروصدا» صاحب پوستر شد

رونمایی از تریلر رسمی سریال «سووشون»

صفر تا صد ماجرای خرس در پشت صحنه پایتخت 7

آیا اینترنت TD-LTE جایگزین مناسبی برای فیبر نوری است؟

رویای کیمیاگران محقق شد؛ تبدیل سرب به طلا در برخورددهنده هادرونی بزرگ

پیش‌بینی وزش باد، افزایش شرجی و دما در خوزستان

بزی که بره آهو را به فرزندی پذیرفت!

ماموریت بزرگ آسنسیو؛ رهبر رئال در ال‌کلاسیکو!

پروژه حفاری در آب‌های عمیق خزر از سر گرفته می‌شود

محرومیت 12 بازیکن از هفته حساس لیگ یک

توقف نگران کننده دختران فوتسال ایران در آسیا

خلاصه والیبال فولاد ایران 3 - ناخون تایلند 2

دیدار رئیس انجمن کراسفیت با وزیر ورزش و جوانان

حریفان دختران تنیس ایران در بیلی‌جین کینگ‌کاپ مشخص شد

نه بزرگ سازمان لیگ برای جشن قهرمانی در تبریز

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

نشست خبری مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی

سهم 98 درصدی ایرانی‌ها در تأمین تجهیزات مناطق عملیاتی خطوط لوله

صنعت نفت موتور محرک اقتصاد کشور است

«در معیّت پرزیدنت» با زیباکلام، آشنا و امیرخانی

کنایه چمران به ترامپ

واکنش محمدمنان رئیسی به انتشار کلیپی که جنجالی شد