پیام خوزستان

آخرين مطالب

طوفان الاقصی شکست قطعی را به صهیونیست‌ها تحمیل کرده است اجتماعی

طوفان الاقصی شکست قطعی را به صهیونیست‌ها تحمیل کرده است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - « یوسف موسی ابوسامر» از اعضای برجسته جنبش جهاد اسلامی در ششمین وبینار طوفان الاقصی که امروز (سه شنبه) به همت مجمع تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد،اظهار داشت: امروز با صدای بلند خطاب به مستکبران و ظالمان و سازشکاران همدست فریاد می‌زنیم که کشتار و جنایات و ریختن خون مسلمانان در غزه کافی است.
وی افزود: در ابتدا این نکته را یادآوری کنم که بر اساس قرآن کریم، قومی که خداوند بیشترین پیامبر را برای هدایت آنها فرستاد، بنی اسرائیل بودند و بیشترین دشمنی با پیامبران از سوی آنها صورت گرفت، آنها آن قدر به کشتار پیامبران دست می‌زدند که به قاتلان پیامبران معروف شدند.
یهود حتی تلاش کرد تا پیامبر اسلام را هم به شهادت برسانند.
عضو مطرح جنبش جهاد اسلامی تصریح کرد: طوفان الاقصی، طوفان خون فلسطینی، به یاری خدا شکست قطعی را بر صهیونیست‌ها تحمیل خواهد کرد و اقتدار و هیبت صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها و حامیانشان را درهم خواهد شکست.
وی تصریح کرد: طوفان الاقصی از همان آغاز شکست کوبنده‌ای را بر رژیم صهیونیستی در سطوح مختلف سیاسی و نظامی و امنیتی تحمیل کرد و از همه مهمتر شکست مفتضحانه‌ای را بر جامعه صهیونیستی تحمیل کرد که قدرت ترمیم آن را ندارند.
« ابوسامر موسی» اظهار داشت: طوفان الاقصی، انتقال از مرحله دفاع از خویش و دریافت ضربات به مرحله هجوم راهبردی به دشمن است به طوری که این مقاومت شجاع و پیروز توانست وارد شهرک‌های صهیونیست شود و به آنها بگوید که شما از خانه عنکبوت هم سست‌تر و متزلزل‌ترید.
مقاومت توانست از طریق این نبرد، آبرو و اعتبار را به مسئله فلسطین بازگرداند و آن را به مسئله نخست همه در جهان تبدیل کند پس از آنکه تلاش‌های زیادی برای حذف و انزوا و نابودی حق بازگشت انجام شده بود.
عضو جهاد اسلامی فلسطین افزود: این مقاومت، خود و طرح‌هایش را بر دشمن تحمیل کرد و توانست بگوید که تنها نماینده و مرجع صالح برای ملت و مسئله فلسطین است و اینکه هیچ فرد خائن یا سازشکاری نمی‌تواند به نیابت از مردم فلسطین حرف بزند.
عضو مطرح جهاد اسلامی گفت: مقاومت توانست خود را در سطح نظامی تحمیل کند و اثبات کرد که ابتکار عمل را در دست دارد.
وی خاطر نشان کرد: از صبح هفتم اکتبر تا امروز شاهد شکست کوبنده پروژه صهیونیستی و فروپاشی آن در برابر ایستادگی و مقاومت فلسطینیان هستیم که شکست را به دشمن صهیونیستی در تمام زمینه‌ها تحمیل کرد، دشمنی که برای اعاده اعتبار ارتش که ضربه بزرگی دریافت کرد، تلاش کرد، اما مقاومت با عنصر غافلگیری لشکر شمال غزه را از کار انداخت که در نتیجه آن شماری از نظامیان دشمن کشته و زخمی و یا اسیر شدند.
« ابوسامر موسی» در ادامه گفت: علاوه بر ضربه‌ای که به دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی این رژیم وارد شد، باید به آشفتگی و از هم گسستگی صحنه سیاسی دشمن اشاره کرد که چنان دچار شوک شد که دولت آمریکا مجبور شد برای پر کردن شکاف و به دست گرفتن ابتکار عمل دخالت کند و به رژیم صهیونیستی برای کشتار زنان و کودکان و سالخوردگان چراغ سبز نشان داد به طوری که هیچ چیز در نوار غزه از جنایات آنها در امان نمانده است.
وی افزود: آنها با ارتکاب جنایات و بمباران بیمارستان‌ها و مراکز عبادتی و مدارس و دیگر اماکن و جلوگیری از ورود غذا و آب برای بیش از دو میلیون نفر از ساکنان نوار غزه، تمام اصول انسانی و قوانین بین المللی را زیر پا گذاشتند. تمام این جنایات نشان دهنده وحشت آنها از آینده خود و رژیم و موجودیت خود است.
عضو جهاد اسلامی در ادامه تصریح کرد: صهیونیست‌ها به گمان واهی خود فکر می‌کنند می‌توانند با کشتار و ارتکاب جنایات می‌توانند به پیروزی ادعایی خود دست یابند، اما پیام ما این است که بمباران و کشتار و ویرانی هرگز واقعیت را تغییر نخواهد داد، زیرا ما از همان زمانی که ضربه نخست را وارد کردیم، پیروزی را ثبت کردیم و آن را با تکیه بر ایستادگی و مقاومت مبارزان و شجاعتشان، با پیروزی‌های بیشتر تثبیت خواهیم کرد.
وی ادامه داد پیام دیگر خطاب به منافقان این دوران خواه سازمان ملل و نهادهایش و موسسات بین‌المللی است که دوگانه عمل می‌کنند، جامعه بین المللی که به طور کامل از اوکراین در جنگ با روسیه حمایت کرد؛ اما در برابر کشتار زنان و کودکان فلسطینی سکوت کرده‌اند، همچنین شاهد سکوت شرم آور عربی هستیم که شریک کشتار زنان و کودکان است. امروز اگر در برابر جنایات در غزه سکوت کنید، فردا کشورهایتان با آن روبرو خواهد شد.
عضو جنبش جهاد اسلامی فلسطین خاطر نشان کرد خطاب به ملت‌های آزاده جهان و امت اسلام و مردم جهان عرب می‌گویم که در تمام زمینه‌ها به حمایت از مردم فلسطین برای آزادی قدس شریف و اولین قبله مسلمانان به پا خیزند.
« ابوسامر موسی» در پایان گفت: پیام من خطاب به نظام‌های سازشکار این است که در کنار ملت‌های خود قرار گیرید و به گزینه‌های ملتهایتان بازگردید، به خدا سوگند، کسانی که نمی‌توانند از خود دفاع کنند، مانند دولت آمریکا و این رژیم رو به زوال هرگز نمی‌توانند از شما دفاع کنند،فقط ملت‌‎هایتان می‌توانند از شما دفاع کنند اگر به ملت‌هایتان برگردید. فضا برایتان و حمایت از مقاومت باز است و به یاری خدا، غزه پیروز خواهد شد و به یاری خدا به زودی پیروزی بزرگ الهی را جشن خواهیم گرفت .
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/801174/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش عراقچی به سخنان اخیر ویتکاف

واکنش سفارت هند در ایران درباره توهین به عراقچی

تسنیم بررسی کرد؛ آیا آمریکا پیشنهاد به لغو غنی‌سازی ایران داده است؟

برادر شهید رئیسی: در مراسم تشییع برادرم، وزرا و اعضای دفتر رئیس‌جمهور شهید من را نمی‌شناختند

پیشنهاد خرازی برای تشکیل مجمع گفت‌وگوی منطقه‌ای به‌عنوان راه‌حل کلیدی کاهش تنش‌ها

عیادت سیدحسن خمینی از آیت‌الله نوری همدانی

پیشنهاد موسویان برای حل اختلاف ایران و آمریکا بر سر غنی‌سازی

کلاف گرم API X60 فولاد مبارکه مناسب محیط ترش رونمایی شد

شبکه PI با رشد 27٪ در هفته جاری، به 0.73 دلار رسید

مراسم بزرگداشت سالروز شهادت آیت‌الله رئیسی در اهواز برگزار می‌شود

افزایش نظارت ها بر فروشگاه‌های زنجیره‌ای اهواز

ضرورت تبدیل تجربیات انقلاب به دانش مدیریتی

فولاد خوزستان؛ کنشگر راهبردی اقتصاد ملی در میدان تحریم و ناترازی

هوای شهرهای خوزستان آلوده شد/مردم این مناطق مراقب باشید

هوای پاک در اکثر شهرهای کشور | آلودگی در 2 شهر خوزستان

توضیحات فولاد خوزستان درباره حواشی نمایشگاه اکسپو

چهره ها/ بابک جهانبخش و همسرش در مقبره کوروش

گاهی یک معلم فقط درس نمی‌دهد

چهره ها/ سارایِ پایتخت در یک لوکیشن زیبا دیده شد

چهره ها/ جدیدترین تصویر از حوریِ تاسیان و همسرش پربازدید شد

چهره ها/ پست متفاوت عمو پورنگ برای تولد رضا عطاران

چهره ها/ شباهت جالب علیرضا خمسه و دخترش جلب‌نظر کرد

هوش مصنوعی پیام مقتول را به قاتلش رساند

تصادف در محور شوش 2 کشته و سه مصدوم داشت

گل اول اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد توسط سورلوث

بریس سورلوث، گل دوم اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد

توماس مولر در میان تشویق شدید هواداران بایرن مونیخ بعد از پایان در آلیانز آرنا خداحافظی کرد

خلاصه بازی بایرن مونیخ 2 - مونشن گلادباخ 0

«هری کین» بالاخره اولین جام دوران حرفه‌ای خود را بالای سر برد

پیاتزا با برد به تیم ملی آمد

درخشش دانشور و علی‌نسب در شطرنج قهرمانی آسیا

فتح‌الله‌زاده: جباری با یک دستیار خارجی سرمربی شود

واکنش سخنگوی نمایشگاه کتاب به ماجرای سرقت

عراقچی وارد قطر شد

پنجره متفاوتی به دیدار کارگران؛ از جواب سلام رهبر انقلاب به یک کارگر تا تشویق‌ها و صلوات

عراقچی اتمام حجت کرد: اگر هدف مذاکرات محروم کردن ایران از حقوق هسته‌ای باشد، هرگز عقب نخواهیم نشست

نمایندگی ایران در سازمان ملل: ادعای ارسال لانچر موشک فتح به روسیه، مضحک است

حسین کعبی با آبی‌پوشان تمدید کرد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

حسینی علیه رکورد تراکتور بازوبند بست! (عکس)

آزادی 97 زندانی؛ ارمغان میز خدمت مقامات قضایی فارس در زندان‌های شیراز

قیمت شبکه Pyth پس از ترک مقاومت یک ماهه به 0.21 دلار رسید

عکس| تمدید یک پرسپولیسی با استقلال!

یا ضامن آهو، ضامن ما هم باش

درگذشت یک رئیس و بازیگر

بابک حمیدیان مرزهای بازیگری رو جابجا کرد

محسن تنابنده 23 ساله را در این فیلم ببینید

وقتی استعداد داری!

آقا شهاب، قدر خودت رو بدون!

کلاهبردار فضای مجازی با پوشش دوستیابی در آبادان به‌دام افتاد

اظهارات سرمربی تیم ملی چوگان پس از استعفای ناگهانی: نظر خودم بود