پیام خوزستان

آخرين مطالب

در نشست مجمع مشورتی و تخصصی منطقه 15 مطرح شد؛

از بهسازی معابر با پخش 83 هزار تن آسفالت تا رفع کامل معارضین پروژه شهید شوشتری شهرداری تهران

از بهسازی معابر با پخش 83 هزار تن آسفالت تا رفع کامل معارضین پروژه شهید شوشتری
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مجمع مشورتی و تخصصی منطقه 15 با حضور عضو شورای شهر، شهردار و مدیران شهری منطقه و جمعی از نخبگان و معتمدین محلات این منطقه برگزار شد و مسائل و مشکلات محلات منطقه مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 15، دومین مجمع مشورتی و تخصصی با حضور حجت الاسلام سیدمحمد آقامیری نائب رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران برگزار و ضمن بررسی مصوبات جلسه گذشته، درخصوص رفع مشکلات شهری، بهسازی و تسریع در تکمیل پروژه‌های توسعه محله ای متناسب با نیاز شهروندان تبادل نظر شد.
در این جلسه 3 ساعته که جمعی از معتمدین محلات منطقه حضور داشتند پروژه ها به تفکیک محلات به صورت کارگاهی مورد بررسی قرار گرفت.
همچنین در ادامه دیدارهای مردمی اعضای شورای اسلامی شهر تهران با شهروندان، حجت‌الاسلام سید محمد آقامیری به همراه محمد شیری شهردار منطقه 15 در مسجد صادقیه محله افسریه حاضر و ضمن گفتگوی صمیمانه با مردم در جریان مشکلات محلات این منطقه قرار گرفتند.
حجت الاسلام سیدمحمد آقامیری نائب رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در این دیدار با اشاره به اقدامات عمرانی، شهرسازی و ...در منطقه 15 نظیر تسریع روند نوسازی بافت فرسوده و بهسازی معابر با اجرای نهضت آسفالت اظهار کرد: با همت مضاعف و همکاری همه بخش ها دیگر موارد مطروحه نیز انجام شود تا شاهد ارتقای کیفیت زندگی و رضایت شهروندان باشیم.
محمد شیری شهردار منطقه 15 نیز در این دیدار مردمی ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) به ارائه گزارشی از اقدامات مدیرت شهری پرداخت و گفت: با حمایت اعضای شورای اسلامی شهر تهران و نگاه ویژه شهردار تهران به مناطق جنوبی تهران به ویژه باب الرضای تهران و همت همکاران منطقه اتفاقات خوبی در حوزه های مختلف شهری در منطقه 15 رقم خورده است.
شهردار منطقه 15 به طرح نهضت آسفالت در منطقه 15 اشاره کرد و افزود: از ابتدای سال تاکنون معابر نواحی هفتگانه با پخش بیش از 83 هزار تن آسفالت بهسازی شده است که این حجم فعالیت حداقل 6 برابر میانگین 5 سال گذشته است.
وی در ادامه به رکورد زنی منطقه 15 در صدور پروانه ساختمانی و رشد 100 درصدی نسبت به مدت مشابه اشاره کرد و گفت: سال گذشته با صدور 1300 فقره پروانه ساختمانی رتبه نخست شهر تهران را داشتیم، امسال نیز تاکنون هزار پروانه ساختمانی در سطح منطقه 15 صادر شده است که نشان از تسریع روند نوسازی بافت های فرسوده را می دهد.
محمد شیری در ادامه گزارشی از آغاز به کار پروژه های نوسازی در محدوده بافت های فرسوده طی یک سال اخیر پس از وقفه چندساله، رفع کامل معارضین پروژه شهید شوشتری، رتبه نخست منطقه در طرح من شهردارم با مشارکت 50 هزار شهروند و طرح های ترافیکی برای خروج محله افسریه از بن بست به شهزوندان ارائه کرد.
همچنین شهردار منطقه در این دیدار مردمی از پیگیری ویژه جهت رفع مشکلات ترافیکی محدوده سرای ایرانی خبر داد و افزود: با افتتاح پروژه شهید شوشتری و نیز پروژه تقاطع خیابان شهید محلاتی به بزرگراه شهید باقری ترافیک این محدوده کاسته خواهد شد همچنین یک طرح دیگر نیز در سازمان مشاور شهرداری تهران برای تسهیل تردد شهروندان و اهالی افسریه در حال بررسی است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/801149/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انتقاد نماینده مجلس به خاموشی‌های مکرر در خوزستان

پرداخت خسارت بیمه دی به خودروهای آسیب دیده در بندر شهید رجائی

تأکید سرمربی تیم ملی بر ظرفیت بالای کیش در توسعه زیرساخت‌های ورزشی

پایان دور مقدماتی تراپ در جام جهانی اهداف پروازی

یارانه 200 میلیارد تومانی برای خرید کتاب اساتید، طلاب و دانشجویان

مهدی مجاهد: برخی از زوایای ماجرای سقوط بالگرد شهید رئیسی حقیقتا برای همه ما مبهم است

ادعای وال استریت ژورنال درخصوص پیشنهاد ویتکاف به ایران در ازای لغو تحریم‌ها

واکنش مداح معروف به صحبت‌های ترامپ دربارهٔ خلیج فارس

سیدحسن خمینی به عیادت آیت‌الله نوری همدانی رفت

خبر سخنگوی وزارت خارجه درخصوص ترکیب تیم ایران در دور چهارم مذاکرات با آمریکا

واکنش کمدین معروف آمریکایی به صحبت‌های ترامپ در خصوص تغییر نام خلیج فارس

پیش‌بینی غضنفری از آینده مذاکرات

علی مطهری: مخالفان داخلی برجام پاسخ دهند که چرا با ترامپ در انهدام برجام شریک شدند؟

بروجردی: ویتکاف پیشنهادی مطرح نکند که زحمات آمریکا بر باد رود

مهندسان جوان گره‌گشای صنعت نفت‌اند

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز امروز 1404/02/20

صنعت‌نفت آبادان – پیکان تهران، جدال برای صعود

استوری‌های اعتراضی فردین و امیررضا معصومی؛ با شرافت چه باید کرد؟

چالش ارتباطی مردم بخش های چغامیش و مرکزی دزفول از ضعف آنتن دهی

روند قیمت طلای 18 عیار و انواع سکه در بازار؛ سکه امامی چند شد؟ | جدول قیمت ها

زیان‌های سدسازی ترکیه برای ایران

عقب‌نشینی آمریکا اینترنشنال را عصبانی کرد | جزئیات ماجرا

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز 1404/02/20

چهار قاتل در دزفول به حرمت امام رضا (ع) بخشیده شدند

تایید شهادت یکی از فرماندهان جهاد اسلامی در نابلس

میانگین قیمت مسکن در اهواز به متری 80 میلیون تومان رسیده است

چهره ها/ پست عجیب و جالب «رضا عطاران» در روز تولدش

خاطره علیرام نورایی از بدل کاری در سریال «ماتادور»

شهر عاشقانه سپند امیرسلیمانی برای همسرش موناکرمی

شب کاری عوامل «پایتخت 7» در شب یلدا

شغل دوم بازیگران مشهور ایرانی؛ از میوه فروشی تا نانوایی!

رابعه اسکویی: ترسیدم اعدامم کنند!

چهره ها/ واکنش احساسی کارگردان «تاسیان» به تغییر نام خلیج فارس

«علیرام» به چه معناست؟

واکنش حامد آهنگی به تماس مادرش در برنامه زنده

اخبار بد زندگی «همسران» را بهم می ریزد!

12 سوداگر مرگ در خرمشهر دستگیر شدند

در لیگ زیر 18 سال فوتبال رقم خورد؛ از درگیری با تبر تا گریه مادر بافقی برای رامهرمزی‌ها

قله 8167 متری در هیمالیا زیر پای بانوی کوهنورد ایرانی

ملی‌پوشان چوگان پس از صعود به جام‌جهانی چقدر پاداش گرفتند؟

بورسیه‌های جدید ورزش برای المپیک لس‌آنجلس معرفی شدند

آخرین وضعیت غایب سرشناس 70 کیلوگرم جام تختی

مشعل بازی‌های یونیورسیاد وارد آلمان شد

زمان برگزاری حراج شمش طلا اعلام شد

اجرای تدابیر اضطراری برای ایمن‌سازی حاشیه و پل نهر عبودی شادگان

نشست خبری مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران

روز سوم نمایشگاه کتاب؛ حضور پرشور کودکان و پرواز هدهد سفید

ماجرای خواب شهید رئیسی با شال سبز در هواپیما

حقیقت پور: عقلای آمریکا فریب نتانیاهو را نمی‌خورند

دیپلمات ایرانی: اکثر موضوعات میان ایران و مصر حل‌وفصل شده است