پیام خوزستان

آخرين مطالب

هیچ قصوری در اجرای مصوبات شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت پذیرفته نیست اجتماعی

هیچ قصوری در اجرای مصوبات شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت پذیرفته نیست
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان گفت: مصوبات شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید به صورت کامل اجرایی شوند و هیچ قصوری در این خصوص پذیرفته نیست.
علی‌اکبر حسینی‌محراب در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت که امروز، 30 آبان‌ 1402 در سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد، گفت: وقتی که در جلسه بحث می‌کنیم و قوانینی مصوب می‌شوند باید حتما به اجرا درآیند و همچنین اگر از سال‌های قبل قوانین مصوب و اجرا نشده وجود داشته باشد، باید به آن‌ها بپردازیم زیرا کار اصلی هر مسؤولی پیگیری است.
به هر حال مصوبات شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید به صورت کامل اجرایی شوند و هیچ قصوری در این خصوص پذیرفته نیست.
به گزارش ایسنا، او با تاکید بر اینکه یادواره شهدای دستگاه‌ها را مدیران باید در دستور کار خود قرار دهند افزود: بسیج ادارات در این زمینه تلاش کند. همچنین ادارت می‌توانند این فرهنگ را با کمک مدیریت شکل دهند. زیرا نخست مدیر باید جلودار باشد که این یادواره‌ها شکل بگیرند.
استاندار خوزستان با اشاره به این‌که ستادهای بسیاری در خوزستان وجود دارند و با تاکید بر این‌که نیاز است ادغام شوند، افزود: ستادهای متعدد کارایی ندارند که بدترین کار در کشور ما این است که وقتی می‌خواهیم کاری صورت نگیرد چندین کمیته، ستاد یا کارگروه تشکیل می‌شود.
او با تاکید بر این‌که وقتی فرمانی صادر می‌شود همه موظف به اجرا هستند، گفت: اینکه ستاد یا کارگروه‌های متعددی شکل بگیرد و هر کس به تعبیر و به نفع خود رایی مصادره کند به هیچ وجه درست نیست.
حسینی‌محراب با بیان این‌که نامگذاری میادین به نام شهدای غریب کار بسیار مهمی است‌، افزود: مسؤولان ذی‌ربط در مراسم‌های مربوط به شهدا و بازدیدها و دیدارهای خودشان اصلا نباید کم بگذارند چرا که صندلی‌ها و مسؤولیت‌های مدیران امروزی متعلق به شهدا است که اگر بودند به ما نمی‌دادند. شهدا از همه جهت برتر، قوی‌تر و جلوتر هستند.
وی ادامه داد: باید تلاش کنیم که مسیر و راهی را که شهدا تعیین کرده‌اند ادامه دهیم و در این زمینه کمترین کاری که می‌توان انجام داد این است که نیازها و مشکلات خانواده‌های معظم شهدا را برطرف کنیم.

پیام خوزستان

همچنین عبدالله افرازه شهاوند معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان با اشاره به برگزاری کنگره شهدای خوزستان در اواخر سال جاری افزود: قبل از برگزاری کنگره شهدای استان، برگزاری پیش‌کنگره‌ها و پیش‌مراسم‌ها در شهرستان‌های مختلف استان باید پر رنگ شود.
وی تصریح کرد: متاسفانه سازمان‌ها به‌ معنای واقعی پای کار نیستند. بنابراین نیاز است که تمام دستگاه‌ها به اندازه وسع و توان خود مراسم مرتبط را برگزار کنند.
وی اظهار کرد: برای این‌که نقش کنگره‌ها پر رنگ شود بیش از 2000 یادواره قرار است که در مدارس استان برگزار شود تا بتوانیم به هر میزان ذهن دانش‌آموزان را به کنگره معطوف کنیم.
افرازه‌شهاوند با تاکید بر این‌که باید به مشکلات خانواده‌های شهدا رسیدگی و به آنها توجه بیشتری کرد، افزود: خدمات به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران وظیفه است و خدماتی که در قانون تایید شده باید به این قشر ارایه شود.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/798097/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

محمد مومنی: اینکه حرف واهی در رسانه ملی بزنی، برای ما جایگاهی ندارد، سند ما قوه قضاییه است

ایزد سیف‌الله‌پور: همه می دانند که در این دوره از مسابقات مظلوم ترین تیم باشگاه نساجی بود، ولی بحث ما چیز دیگری است

امیرمهدی علوی: بازی ایران - کره شمالی در مشهد با حضور بانوان برگزار می شود

آمار جالب پنالتی ها در لیگ بیست و چهارم

جملات قصار و عجیب و باورنکردنی جالب محمد فنایی داور بازنشسته درباره var

خلاصه بازی میلان 3 - بولونیا 1

شرط عجیب رونالدو برای تمدید: اخراج پیولی!

کونسیسائو: تمدید نه، الان زمان قهرمانی میلان است

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ جنگ صدرنشینی ایران و ویتنام

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

ضیایی: ابطال مجوز استقلال به من ربطی ندارد

ایزد سیف‌الله‌پور: شرکت هواپیمایی وارش برای همه تیم ها بلیط می گیرد و همه هم پولش را پرداخت می کنند

عکس | فاجعه در فوتبال ایران؛ حمله با تبر به چند بازیکن جوان!

مراسم جشن میلاد امام رضا و عمامه گذاری طلاب در حسینیه دفتر مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی برگزار شد

پیگیری استاندار خوزستان برای تسریع در پرداخت‌ پول گندم کشاورزان

واکنش هیئت فوتبال یزد به ضرب و شتم جوانان!

واکنش جنجالی معصومی پس از شکست مقابل زارع: پهلوان همیشه برنده نیست/ امتیاز جای دیگر رفت، با شرافت چه باید کرد؟

پهلوان همیشه برنده نیست/ امتیاز جای دیگر رفت، با شرافت چه باید کرد؟

ترسناک‌ترین صحنه‌های فوتبال ایران !

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

این درخت کهن منم

گزارشی از پیام رهبر انقلاب به همایش یکصدمین سالگرد تاسیس حوزه علمیه

سیاست مذاکراتی جدید آمریکا؛ به مرگ بگیر تا به تب راضی شود/ صحبت‌های ویتکاف جنجالی شد

عمان: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا یکشنبه در مسقط برگزار می شود

ویتکاف: موضع ما درباره ایران نداشتن غنی‌سازی است

اسرائیل یک رهبر مقاومت را به شهادت رساند

آخرین نوتیس مدافع خارجی به استقلال هم ارسال شد!

درخواست شلاق برای هانیه توسلی و ترانه علیدوستی توسط تهیه کننده معروف!

رضا بابک و بهرام شاه محمدلو به اکران یک فیلم آمدند

استوری بی نظیر محسن چاوشی درباره خلیج‌فارس

امواج گرانشی زیبا

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

نوبخت: گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به 110 هزار تومان می‌رسد

ویتکاف برای مذاکره با ایران راهی عمان می‌شود

توصیف ترامپ از سوی الیاس نادران؛ صادق‌ترین رئیس جمهور آمریکا

دانشجوی ایرانی پس از 40 روز بازداشت، تصمیم به ترک آمریکا گرفت

نماینده ترامپ: ایران نه می‌توانید غنی‌سازی کنید، نه سانتریفیوژ داشته باشید

کاخ سفید: ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام «خلیج فارس» نگرفته است

ارائه خدمات هلال‌احمر به بیش از 320 نفر در روستای فردوس هویزه

آزادی بازی سپاهان را از دست داد

مراسم استقبال از پرچم گنبد مطهر آستان قدس رضوی و حرم حضرت امام رضا علیه‌السلام در شرکت فولاد خوزستان

مهاجم استقلال هم بازی با سپاهان را از دست داد

فولاد خوزستان نماد فولاد کشور است

نشست هم‌اندیشی وزیر صمت با فعالان اقتصادی استان خوزستان