پیام خوزستان

آخرين مطالب

از گرانفروشی بلیت تا تاخیر پروازی 75 هزار ‌دقیقه‌ای مقالات

از گرانفروشی بلیت تا تاخیر پروازی 75 هزار ‌دقیقه‌ای
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان -  استان خوزستان به عنوان یکی از استان‌های استراتژیک و قطب‌های اقتصادی کشور و اهواز به عنوان مرکز و کلانشهر این استان، برای ارتباط با تهران از نظر بعد مسافت زمینی دارای فاصله زیادی است که طی این مسیر به وسیله خودروی شخصی، قطار و یا اتوبوس بسیار زمانبر است و اگر شخصی قصد تردد سریع میان این دو شهر را داشته باشد، بهترین انتخاب استفاه از هواپیما و سفر هوایی است.
از این رو با توجه به اهمیتی که در بحث حضور در اهواز و دیگر شهرهای خوزستان و همچنین سفر به تهران به عنوان مرکز کشور وجود دارد، مسیر پروازی اهواز – تهران و بالعکس، یکی از مسیرهای پروازی بسیار پرتردد است که البته موارد بسیاری در این خصوص باعث شده تا در این مسیر هوایی اولا پرواز به سختی پیدا شود و اگر پروازی هم برای خرید باشد، آن پرواز قطعا گران است.
به گزارش ایسنا، در این زمینه شرکت هواپیمایی کارون به عنوان یکی از شرکت‌های هواپیمایی کشور که دفتر مرکزی آن در اهواز قرار دارد و عمده فعالیت و پروازهای آن نیز در مسیرهای هوایی جنوب به ویژه در خوزستان است، به جای آنکه شرایطی را فراهم کند تا دغدغه مسافران در این مسیر هوایی کاهش یابد، خود زمینه‌ساز بروز مشکلات و نارضایتی‌های بسیاری در این حوزه شده و صدای بسیاری از مردم را درآورده است.
این شرکت هواپیمایی که براساس تابلو پرواز فرودگاه اهواز، بهترین زمان‌های پروازی را در اختیار دارد در بحث قیمت بلیت و گران فروشی در این حوزه، تخلفاتی داشته و از سوی مسافران نیز مورد اعتراض قرار گرفته است؛ موضوعی که حتی در مواردی منجر به ابطال مجوز پروازهای این شرکت هواپیمایی به‌دلیل عرضه بلیت بالاتر از نرخ مصوب شده است.
نرخ بالای فروش بلیت‌های این شرکت هواپیمایی در کنار مواردی از جمله ثبت تاخیرهای پروازهای حتی بیش از 12 ساعت، موضوعی است که زمینه ساز نارضایتی بسیاری از مسافران این شرکت هواپیمایی شده است و از این رو انتظار می‌رود نهادهای نظارتی به بحث فعالیت و خدمات این شرکت هواپیمایی ورود کرده و در صورت تایید این تخلفات به صورت جدی با این مجموعه برخورد کنند.
مطابق آمار ارایه شده از سوی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در دی‌ماه سال 1401 در خصوص تاخیر پروازی ایرلان‌های داخلی، هواپیمایی کارون در دی‌ماه 959 پرواز را انجام داد که از این تعداد 566 پرواز با مجموع تاخیر 75 هزار و 149 دقیقه انجام شده است. میانگین تاخیر پروازهای این شرکت 133 دقیقه بوده که بیشتر از سایر ایرلاین‌ها بوده است. برای مثال در 29 تیرماه سال 1401، مسافران شرکت هواپیمایی کارون در اصفهان به مقصد اهواز نسبت به تاخیر 12 ساعته در این پرواز اعتراض داشتند و به گفته آن‌ها کسی نسبت به این اتفاق پاسخگو نبوده است.
این مورد در کنار دیگر موارد تاخیر در پروازهای شرکت هواپیمایی کارون و همچنین عرضه بلیت‌هایی بالاتر از نرخ مصوب، آن هم در مسیر هوایی که بخش عمده‌ای از پروازهای آن در اختیار این شرکت است و تقاضای بالایی برای سفر دارد، موضوعی است که مسئولان نظارتی باید به آن ورود کرده و به شکایات مطرح شده از سوی مسافران در این حوزه به صورت جدی رسیدگی کنند.
خوزستان به عنوان یکی از استان‌های استراتژیک کشور و کلانشهر اهواز به عنوان مرکز این استان، محل تردد بسیاری از مدیران و کارشناسان و مردمی است که باید به صورت هوایی به این استان سفر داشته باشند و یا از این استان خارج شوند اما با توجه به شرایطی که در خصوص فعالیت شرکت‌های هواپیمایی خاص مثل هواپیمایی کارون وجود دارد، همیشه بلیت پرواز برای این مقاصد بسیار کم و گران است!
رصد بسیاری از سایت‌ها و پلتفرم‌های فروش بلیت برای خرید بلیت مسیر پروازی اهواز به تهران نشان می‌دهد که به عنوان مثال (23 آبان ماه) هیچ پروازی برای خرید تا تاریخ یک آذرماه وجود نداشته و همچنین برای مسیر برگشت نیز فقط پرواز بیزینس کلاس هواپیمایی کیش ایر با قیمت یک میلیون و 989 هزار تومان برای روز جمعه 26 آبان وجود داشت و برای دیگر روزها هیچ پروازی موجود نبود.
 

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/797712/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حمله پهپادی مقاومت عراق به عین‌الاسد

اعزام 750 دانش‌آموز سردشتی به یادمان شهدای بلفت

آخرین وضعیت چهارخطه شدن چهار محور خوزستان

برگزاری آیین نمادین خوزستان پاکیزه در شهرستان هندیجان

پیام رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز به مناسبت روز دانشجو

دستگیری قاتل فراری در اهواز

سقوط یک فرشته در جهنم آزادی +فیلم

ساکنان تل‌آویو: ما را از راکت‌های غزه نجات دهید

کاهش قیمت سکه طلا در بازار

معاریو: اسرائیلی‌ها از موشک‌های مقاومت شاکی‌اند

«والهه» در برج آزادی به صحنه می‌رود/ اجرایی ویژه بانوان

جلسه قرآن هر هفته ها در حسینیه شهر لوزان سوییس برگزار می شود

برگزاری مراسم افتتاحیه کلاس مداحی مکتب الزهرا

3 کارگاه راهسازی در محور حیدرآباد_نقده فعالیت می‌کنند

اعزام دانش آموزان دختر بهمئی به مناطق عملیاتی جنوب کشور

جذب نیروی انسانی در اداره کل بیمه سلامت خوزستان

جذب نیروی انسانی طرحی در بیمه سلامت خوزستان

بازخوانی دوگانه جدید حاکم بر جغرافیای سیاسی منطقه غرب آسیا و فرجام‌های آن

هلاکت نظامیان صهیونیست در کمین‌های پی در پی رزمندگان مقاومت / ضربات بی‌وقفه حزب الله به رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی/ تعداد تلفات صهیونیست‌ها فراتر از حد تصور است + عکس و فیلم

کاهش ادامه دار قیمت ها در بازار طلا و سکه؛ طلای 18 عیار گرمی چند؟ | جدول قیمت ها

حاجی‌پور: امکانات زیاد فولاد، مدیران غیربومی را به خوزستان می‌کشاند

جذب نیروی انسانی به عنوان طرحی در بیمه سلامت خوزستان

مقاومت قوی‌ترین ربات جهان در برابر ضربات شدید را تماشا کنید

شکایت ساکنان تل آویو از فرمانده نظامی صهیونیست ها | ترس شهرک نشین ها از حملات مقاومت

حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به پایگاه آمریکایی‌ها در عین الاسد

پیگیری مشکلات روستای سله چین گتوند+فیلم

حضور پررنگ دانشگاه آزادی‌ها در نمایشگاه رینوکس 2023 تبریز

آزادی زندانی بی‌ملاقاتی پس از 20 سال حبس

سرشماری پاییزه حیات وحش در خوزستان آغاز شد

سالگرد شهید احسان فتحی چم‌خانی در بهبهان برگزار می‌شود

یمن حرم ندارد اما شرافت دارد

کارمندان کدام دستگاه ها مستقیم از خزانه حقوق می گیرند؟

بازدید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از نمایشگاه توانمندی های معلولان کیش

تقدیر از 4 راننده نمونه ناوگان حمل و نقل عمومی کیش

مادر شهیدان والامقام «شریف‌پور» آسمانی شد

فراخوان هشتمین کنگره بین‌المللی «شعر ایثار» منتشر شد

اضافه شدن 2 هزار ظرفیت پذیرش معتادان متجاهر با تکمیل «یاور شهر9»/ آمار فوت معتادان خیابانی صفر شده‌ است

ادامه ادعاهای بدون مستند درباره مازوت‌سوزی در تهران

پای کمپرسور سانتریفیوژ ایرانی به بازار روسیه و بلاروس باز شد

سهم 25 درصدی نفت سپاهان در بازار روغن موتور کشور/ پیشرفت 30 درصدی پروژه تولید روغن سبز

برگزاری نمایشگاه هنری «فاطمیون»

آغاز فعالیت سفیران من شهردارم 2 در منطقه 2

جلسه نظارت ستادی به منظور ارتقای خدمات‌رسانی و نگهداشت شهر در منطقه یک برگزار شد

رصد ظرفیت‌ها و چالش‌های بازارگل محلاتی در منطقه 14

انتخاب و جانمایی113بوستان برای اجرای طرح بوستان‌های مادر و کودک

آمار پروانه ساخت هتل‌های پایتخت از زبان مسئول هلدینگ گردشگری شهر تهران

تفاهم‌نامه تأمین دانش‌فنی پتروشیمی‌های آریا و مهتاب پارسیان با یک شرکت چینی امضا شد

برگزاری چهارمین جلسه کمیته پدافند غیرعامل شهرداری تهران

پشتوانه‌ شهرداری تهران نیروی انسانی کارآمد و متعهد است

آلودگی هوا دو شهر خوزستان در وضعیت قرمز است