پیام خوزستان

آخرين مطالب

سهام عدالت استانی تا شهریور سال آینده قابل معامله می‌شود علمي

سهام عدالت استانی تا شهریور سال آینده قابل معامله می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گفته رئیس اتاق تعاون ایران، سهام عدالت با برگزاری تدریجی مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی، تا شهریور سال آینده قابل معامله می‌شود.

بهمن عبداللهی در مورد آزادسازی سهام عدالت و باز شدن نمادهای شرکتهای سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت، اظهار داشت: شورای عالی بورس در یک سال و نیم گذشته بر روی سهام عدالت کار کرده و مصوبات زیادی داشته که آخرین آن مربوط به مردادماه سال جاری است که ما به عنوان اتاق تعاون ایران به آن اعتراض داشتیم که چرا شرکـت‌های تعاونی سهام عدالت نادیده گرفته شده است،‌در حالی که ابتدا قرار بود مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی با حضور شرکت‌های سهام عدالت شهرستانی برگزار شود.
وی افزود: شرکت‌های تعاونی سهام عدالت شهرستانی به عنوان عضو شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی به شمار می‌روند و باید در مجامع این شرکت‌ها حضور داشته باشند. 
رئیس اتاق تعاون ایران گفت: از نظر ما سهامداران عدالت چه روش مستقیم و چه روش غیر مستقیم را انتخاب کرده باشند که در روش مستقیم 20 میلیون نفر و در روش غیر مستقیم 30 میلیون نفر هستند و همه اینها از اعضای شرکت‌های تعاونی شهرستانی هستند. بنابراین اعضای مجمع استانی باید از بین شرکت‌‌های تعاونی شهرستانی تشکیل شود، لذا حضور دیگران را در مجامع استانی به رسمیت نمی‌شناسیم.
عبداللهی عنوان کرد:‌ این نقطه اختلاف ما با سایر اعضای شورای عالی بورس است و به خاطر همین مصوبه شورای عالی بورس در مردادماه را امضا نکردیم، چون به نظر ما خلاف مقررات و اسناد موجود است و از نظر ما شرکـت‌های سرمایه‌گذاری متشکل از شرکت‌های تعاونی شهرستانی عدالت هستند.
وی با اشاره به جلسه دو هفته قبل با رئیس سازمان بورس اظهار داشت: براساس توصیه‌ای که وزیر اقتصاد داشته‌اند، مجامع استانی سهام عدالت با حضور اعضای شرکت‌های تعاونی شهرستان برگزار می‌شود، مگر مواردی که صاحب سهم رأساً و یا از طریق وکالت در مجمع شرکت کند و قرار است در اولین جلسه شورای عالی بورس که هفته آینده برگزار می‌شود، موضوع مجامع استانی سهام عدالت بررسی شود. 
رئیس اتاق تعاون ایران تأکید کرد: مجامع استانی سهام عدالت به تدریج تا شهریورماه سال 1403 برگزار می‌شود و بعد از این مرحله به تدریج مدیریت و مالکیت سهام عدالت به مردم منتقل می‌شود.
عبداللهی در مورد بازشدن نمادهای سهام عدالت، گفت: این امر به شرط برگزاری مجامع استانی است، اما در این زمینه یک نگرانی وجود داشته است که سهامداران اقدام به فروش سهام کنند و از سهامداری خارج شوند. 
وی ادامه داد: به محض اینکه مجامع شرکت‌های استانی برگزار شود، نماد معاملاتی شرکت‌های استانی باز می‌شود و قرار است طی چند روز آینده این مشکل به صورت ریشه‌ای حل شود، زیرا سهامداران عدالت باید بتوانند بر دارایی‌های خود مدیریت و مالکیت اعمال کنند. 
رئیس اتاق تعاون ایران در مورد اینکه نحوه برگزاری مجامع استانی چگونه است و چطور می‌توان جمعیت 450 هزار نفری یک استان را در یک مجمع جمع کرد، اظهار داشت: در مجامع شرکت‌های عادی بورسی هم که بیش از 10 هزار نفر عضو دارند، امکان حضور همه سهامداران وجود ندارد و در هر مجمع معمولاً از افراد حقیقی بین10 تا 20 نفر حضور پیدا می‌کنند و بقیه سهامداران عمده هستند، اما در مجامع شرکت‌های استانی قرار شده است با 20 درصد اعضای تعاونی‌ها تشکیل شود.
عبداللهی در مورد اینکه آیا قانون تجارت در این زمینه نقض می‌شود که گفته است، برگزاری مجمع با حضور 50 درصد + 1 نفر برگزار می‌شود، توضیح داد: این گونه نیست، بلکه مجامع شرکتهای استانی با حداقل 20 درصد از اعضای شرکت‌های تعاونی شهرستانی به صورت حضوری و بقیه به شکل غیر حضوری تشکیل می‌شود و اگر در نوبت اول به نصاب قانون تجارت نرسید، در نوبت دوم مجمع برگزار می‌شود.
وی تأکید کرد: آیین‌نامه اجرایی مجامع استانی به صورت دو مرحله‌ای برگزار می‌شود.
نمادهای معاملاتی شرکتهای سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت بعد از ورود به بازار سرمایه از تیرماه 99 قابلیت معامله یافتند،‌اما بعد از ریزش بازار در سال 1399 بسته شدند و معاملات این سهام غیر ممکن شده است، برای بازگشایی نمادهای معاملاتی یاد شده،‌ باید مجامع عمومی این شرکتها برگزار شود، افزایش سرمایه این شرکتها اعمال و ثبت شود، هیات مدیره شرکتهای سرمایه‌گذاری استانی انتخاب شود و سپس معاملات این نمادها آزاد می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/795863/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش مشاور فرمانده سپاه به تهدید ترامپ علیه رهبر انقلاب

اولمرت: من اگر نخست‌ وزیر بودم سعی می‌کردم دستم را به سوی رهبر ایران دراز کنم...

سرلشکر موسوی: نیروهای مسلح ایران با تمام توان در برابر زورگویی ایستادگی کرد

شبکه اینترنشنال هک شد

نامه‌ قالیباف به پزشکیان درباره محکومان میان ایران و ونزوئلا

آقای علیرضا افتخاری، این حرکت از شما بعید بود!

آماده سازی زیرساخت‌ها برای برگزاری راهپیمایی اربعین حسینی+فیلم

شناسایی 4 مورد تغییر کاربری غیر مجاز در حمیدیه

انجام 241 ماموریت اورژانسی در تاسوعا و عاشورای دزفول

فعالیت 49 هیات ورزشی دزفول برای تابستان امسال

مهاجم پرسپولیس در ترکیه رشوه داد!

عمران‌زاده قرارداد خود با چادرملو را تمدید کرد

مراسم رونمایی از انیمیشن کشتی

برقراری 500 پرواز در یک روز

دانشگاه صنعت نفت در جمع دانشگاه‌های اثرگذار جهان

مقام سابق وزارت خارجه: مطمئن باشید اسرائیل دوباره به ایران حمله نخواهد کرد

واکنش عطاالله مهاجرانی به مصاحبه رئیس‌جمهور با تاکر کالرسون؛ دست مریزاد!

نبویان: یک الی دو F-35 را یقینا زدیم!

مرکز نظام ایمنی هسته‌ای: در حملات دشمن متجاوز نشانه‌ای از «اورانیوم تهی شده» مشاهده نشده است

ابهامات و ایرادات شورای نگهبان به مصوبه تشدید مجازات جاسوسی؛ طرح به مجلس بازگشت

اظهارات وزیر خارجه ترکیه درباره ابلاغ موضع آمریکایی‌ها به ایران درخصوص مذاکرات

حضور ورزشکاران خوزستانی در رقابت‌های کشتی فرنگی جوانان آسیا

میزان گردش مالی بازگشت حساب شرکت‌ها به 24 همت رسید+فیلم

طراحی کودی بیولوژیک برای بهبود عملکرد نعناع و خواص دارویی آن

تأکید بر تداوم حمایت هدفمند از صنعت نیشکر و تکمیل زنجیره تولید

ثبت نام بیش از 56 هزار دانش‌آموز پایه اول ابتدایی خوزستان

کدورت آب در برخی نقاط خوزستان بالا، اما عاری از عوامل بیماری زاست

لزوم اجرای طرح توسعه محله‌محور با استفاده از همه ظرفیت‌های اجتماعی+فیلم

دبیر: منافقان از ایران اینترنشنال و BBC خطرناکترند

رقابت 4 کاندیدا برای ریاست فدراسیون اسکی

اطمینان اینترمیامی از تمدید قرارداد مسی

وزارت کار؛ واریز کالابرگ برای دهک‌های 4 تا 7 صحت ندارد

پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به فرمانده جدید هوافضای سپاه؛ انگشتر حدید به سردار موسوی اهدا شد

عطوان: موشک‌های ایران و یمن، تل‌آویو را به شهر اشباح تبدیل کرده‌اند

میزان گردش مالی بازگشت حساب شرکت‌ها به 24 همت رسید

نرخ جدید نان تا پایان هفته جاری اعلام می‌شود

ماجرای پیام خبرساز رضا رشیدپور به دونالد ترامپ

چهره ها/ عکس بازیگر زیبای سریال شکارگاه پربازدید شد

حمیدرضا آذرنگ در «از یاد رفته»

محسن چاوشی، مداح معروف را احساساتی کرد

قابی از منوچهر هادی و کشتی‌گیر مشهور در تعزیه

چهره ها/ تغییر استایل بازیگرِ منفور تاسیان پربازدید شد!

سوتی عجیب در سریال آلا وایرال شد!

اقدام زیبای عمو پورنگ در یک بیمارستان پربازدید شد

آیا بو و کدورت آب در خوزستان، غیربهداشتی است؟

پرداخت 100 درصد مطالبات کلزاکاران دزفول

شناسایی 19 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی خوزستان

مذاکره دوباره استقلال و غندی‌پور

بازگشت محبی به تمرینات گروهی تیم فوتبال روستوف

شوک بزرگ در والیبال لهستان