پیام خوزستان

آخرين مطالب

آقای احسان کرمی، از لندن چه خبر؟! + تصاویر فرهنگی

آقای احسان کرمی، از لندن چه خبر؟! + تصاویر
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - روز سه‌ شنبه فیلمی از استودیو شبکه منوتو در فضای مجازی پخش شد که حکایت از حضور احسان کرمی مجری سابق رسانه ملی در این شبکه داشت

مهاجرت و پیوستن احسان کرمی به شبکه من و تو
احسان کرمی در شبکه من و تو حضور پیدا کرد و حالا دیگر ظاهرا حضور او در صدا و سیما پایان یافته تلقی خواهد شد، پیش از این و خصوصا در سال‌های اخیر تجربه از این دست شوک‌های مشابه را داشته‌ایم؛ مثلا حضور مزدک میرزایی در ایران اینترنشنال هم از همین جنس بود، یا حضور مهناز افشار در شبکه ام‌بی‌سی پرشیا .
به هر حال باید بپذیریم که سیر مهاجرت افراد شناخته شده در حوزه فرهنگ شدت بیشتری یافته و اگر مثلا قبلا در حوزه موسیقی نفراتی چون نامجو و شادمهر به آن طرف آب‌ها می‌رفتند حالا این دایره وسیع شده، افراد در حوزه‌های مختلف فرهنگ تصمیم به مهاجرت می‌گیرند. حضور نویسنده‌ها یا حتی همین خواننده‌ها تا حدود خیلی زیادی قابل درک است. گو این که بنا به اعتراف خودی‌ها تیغ سانسور در حوزه نشر بُرنده است و یا در حوزه موسیقی محدودیت‌ها خب کم نیست، اما این که یک مجری یا بازیگر تصمیم بگیرد برای همیشه قید ایران را بزند شاید کمی نیاز به موشکافی دارد.
در هر صورت «کرمی» هم رفت، او که تا همین چندی پیش در قلب صداوسیما و ارزش‌هایش در خندوانه و کنار کسی چون رامبد جوان بود، حالا در لندن ترانه‌ای در وصف ایرانی می‌خواند در کنار خواننده‌ای به نام میثاق !

پیام خوزستان

احسان کرمی در شبکه من و تو
او در برنامه منوتو مدعی شد که خودش هم تا یک هفته قبل نمی‌دانسته که از اینجا سر در می‌آورد! کرمی همچنین با مجریان زن این شبکه به خوانندگی و رقص پرداخت.

پیام خوزستان

خوانندگی و رقص احسان کرمی در شبکه من و تو
از همان قدر داخل به همین قدر خارج! البته می‌شد پیش‌بینی کرد که کرمی نسبتش را با فضای رسمی قطع کرده، او از همان ابتدای اعتراضات مواضعی داشت که در ادبیات رسمی پذیرفته نیست و نبود. به هر حال یکی دیگر هم رفت و این مطلب مروری مختصر است بر ماجرای کرمی، یک یادداشت از خبرگزاری اصولگرای تسنیم گذاشتیم که خب طبیعتا منتقد سفت و سخت چنین تصمیماتی است و چند واکنش مجازی هم.
واکنش تسنیم به حضور احسان کرمی در شبکه من و تو
این خبرگزاری نوشت:
«انتشار فیلمی از حضور «احسان کرمی» در استودیو شبکه «من و تو» رنگ و بوی متفاوتی به اظهارات چندی پیش او درباره وقایع این روزهای تلخ ایران داد.
پس از درگذشت مهسا امینی و وارد آمدن شوک به جامعه ایران، تعداد قابل توجهی از اهالی هنر و بازیگری و فیلمسازی ایران نیز در این باره موضع‌گیری کردند. موضع‌گیری‌هایی که برخی از آنها یکسویه و تند بود و بعضی نیز تلاش می‌کردند ضمن ابراز اندوه بابت فوت مهسا امینی و طرح برخی انتقاداتشان، هیزمی روی آتش نریزند.»

پیام خوزستان

احسان کرمی در شبکه من و تو
«با این حال، ظاهراً برخی هرچند اندک در این میان، ریاکارانه با همه‌‌ی این ماجراها فقط تجارت می‌کردند! احسان_کرمی با اقدام امروز خود در پیوستن به شبکه «من و تو» از این جنس است. امثال احسان کرمی بسیار کم‌‌اند، امّا همین‌ها با این ظاهرسازی که ما که رادیکال‌تریم پس برای ایران دلسوزتریم، دیگر هنرمندان را حتی به محافظه‌کاری و عافیت طلبی متهم می‌کردند. آنها به دیگر هنرمندان و جوانان القا و وانمود می‌کردند که اگر به کمتر از جنگ خیابانی ایرانی با ایرانی راضی باشند، پس متهمند که از قافله ملّت عقبند!
ماجرای امروز نشان داد که چقدر امثال احسان کرمی هفت‌خطند و چقدر اکثریت هنرمندان، حتی آنها که موضع منتقدانه نسبت به برخی امورات در کشور دارند اما دلبسته وطن هستند، مظلومند! احسان کرمی و اندک افراد مانند او، کاسبی و رزومه‌سازی خود را می‌کنند و منفعت خود را دنبال می‌کنند، آنها با سلطنت‌طلبان به اسم آزادی! بی‌شرمانده می‌نشینند، امّا دیگران را به عدم پیگیری آزادی متهم می‌کنند! و چه قصه و غصه تلخ و عبرت‌آموزی است این وضعیت!
این کم‌تعدادان و کم‌مقداران تاجر خون و خشم ایرانیان هستند؛ آنها هفت‌خطند...؛ ولی قاطبه هنرمندان ایران، حتی آنها که شدیداً منتقدند، قطعاً محترمند.»
واکنش کاربران به مهاجرت احسان کرمی و حضور در شبکه من و تو
واکنش کاربران چیست؟
* ولی بیایم قبول کنیم برنده قطعی این اعتراضات با اختلاف بالا احسان_کرمی بود که رفت منوتو ادای قهرمان ها رو هم در اورد
*احسان کرمی: وظیفه من همصدایی با مردمه که توی صدا و سیما نمیشد بهش عمل کرد. دمش گرم :))
* بازم صدا و سیما و ادامه‌ی ریزش مجری آفرین
* یه زمونی احسان کرمی در عروسی ساسی برای متروپل اشک میریخت. حالا از منوتو شده صدای مردم!
منبع: farsnews.com/bartarinha.ir

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/779523/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش عراقچی به سخنان اخیر ویتکاف

واکنش سفارت هند در ایران درباره توهین به عراقچی

تسنیم بررسی کرد؛ آیا آمریکا پیشنهاد به لغو غنی‌سازی ایران داده است؟

برادر شهید رئیسی: در مراسم تشییع برادرم، وزرا و اعضای دفتر رئیس‌جمهور شهید من را نمی‌شناختند

پیشنهاد خرازی برای تشکیل مجمع گفت‌وگوی منطقه‌ای به‌عنوان راه‌حل کلیدی کاهش تنش‌ها

عیادت سیدحسن خمینی از آیت‌الله نوری همدانی

پیشنهاد موسویان برای حل اختلاف ایران و آمریکا بر سر غنی‌سازی

کلاف گرم API X60 فولاد مبارکه مناسب محیط ترش رونمایی شد

شبکه PI با رشد 27٪ در هفته جاری، به 0.73 دلار رسید

مراسم بزرگداشت سالروز شهادت آیت‌الله رئیسی در اهواز برگزار می‌شود

افزایش نظارت ها بر فروشگاه‌های زنجیره‌ای اهواز

ضرورت تبدیل تجربیات انقلاب به دانش مدیریتی

فولاد خوزستان؛ کنشگر راهبردی اقتصاد ملی در میدان تحریم و ناترازی

هوای شهرهای خوزستان آلوده شد/مردم این مناطق مراقب باشید

هوای پاک در اکثر شهرهای کشور | آلودگی در 2 شهر خوزستان

توضیحات فولاد خوزستان درباره حواشی نمایشگاه اکسپو

چهره ها/ بابک جهانبخش و همسرش در مقبره کوروش

گاهی یک معلم فقط درس نمی‌دهد

چهره ها/ سارایِ پایتخت در یک لوکیشن زیبا دیده شد

چهره ها/ جدیدترین تصویر از حوریِ تاسیان و همسرش پربازدید شد

چهره ها/ پست متفاوت عمو پورنگ برای تولد رضا عطاران

چهره ها/ شباهت جالب علیرضا خمسه و دخترش جلب‌نظر کرد

هوش مصنوعی پیام مقتول را به قاتلش رساند

تصادف در محور شوش 2 کشته و سه مصدوم داشت

گل اول اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد توسط سورلوث

بریس سورلوث، گل دوم اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد

توماس مولر در میان تشویق شدید هواداران بایرن مونیخ بعد از پایان در آلیانز آرنا خداحافظی کرد

خلاصه بازی بایرن مونیخ 2 - مونشن گلادباخ 0

«هری کین» بالاخره اولین جام دوران حرفه‌ای خود را بالای سر برد

پیاتزا با برد به تیم ملی آمد

درخشش دانشور و علی‌نسب در شطرنج قهرمانی آسیا

فتح‌الله‌زاده: جباری با یک دستیار خارجی سرمربی شود

واکنش سخنگوی نمایشگاه کتاب به ماجرای سرقت

عراقچی وارد قطر شد

پنجره متفاوتی به دیدار کارگران؛ از جواب سلام رهبر انقلاب به یک کارگر تا تشویق‌ها و صلوات

عراقچی اتمام حجت کرد: اگر هدف مذاکرات محروم کردن ایران از حقوق هسته‌ای باشد، هرگز عقب نخواهیم نشست

نمایندگی ایران در سازمان ملل: ادعای ارسال لانچر موشک فتح به روسیه، مضحک است

حسین کعبی با آبی‌پوشان تمدید کرد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

حسینی علیه رکورد تراکتور بازوبند بست! (عکس)

آزادی 97 زندانی؛ ارمغان میز خدمت مقامات قضایی فارس در زندان‌های شیراز

قیمت شبکه Pyth پس از ترک مقاومت یک ماهه به 0.21 دلار رسید

عکس| تمدید یک پرسپولیسی با استقلال!

یا ضامن آهو، ضامن ما هم باش

درگذشت یک رئیس و بازیگر

بابک حمیدیان مرزهای بازیگری رو جابجا کرد

محسن تنابنده 23 ساله را در این فیلم ببینید

وقتی استعداد داری!

آقا شهاب، قدر خودت رو بدون!

کلاهبردار فضای مجازی با پوشش دوستیابی در آبادان به‌دام افتاد

اظهارات سرمربی تیم ملی چوگان پس از استعفای ناگهانی: نظر خودم بود