پیام خوزستان

آخرين مطالب

رابطه سن بازیکنان پرسپولیس با قهرمانی در لیگ ورزشي

رابطه سن بازیکنان پرسپولیس با قهرمانی در لیگ
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - پرسپولیس در فصل گذشته 9 بازیکن 30 و بالای 30 سال در ترکیب خودش داشت

پرسپولیس با چه روشی قهرمان می‌شود؟
پرسپولیس در فصل گذشته نتایج خوبی نگرفت و این تیم بعد از 5 سال قهرمانی، دستش از رسیدن به جام کوتاه ماند. ترکیب پرسپولیس طی سال های اخیردستخوش تغییرات زیادی شد ولی کمتر شاهد حضور یک پدیده جوان در ترکیب این تیم بودیم.
این موضوع وقتی خودش را به خوبی نشان می‌دهد که می‌بینیم اکثر ستاره های پرسپولیس پا به سن گذاشتند و حتی بازیکنانی هم که در این نقل و انتقالات جذب این تیم شدند، جوان نیستند. گل‌محمدی طی دو سال و نیم حضورش در پرسپولیس ثابت کرد خیلی خیلی سخت به جوان‌ها اعتماد می‌کند و معتقد است جوانی که بخواهد در این تیم فیکس بازی کند باید ستاره باشد.
البته در لیگ‌های بزرگ اروپایی و حتی در تیم‌های ثروتمند بعضاً بازیکنانی 18-17 ساله می‌درخشند و مربیان مطرح دنیا از بازی دادن به به پدیده های جوان ترسی ندارند. اما این موضوع در فوتبال ایران تقریبا برعکس است و به خصوص در تیم های بزرگ به ندرت شاهد استفاده از بازیکنان جوان هستیم.
در بازه زمانی 2 سال و نیمه سرمربیگری یحیی در پرسپولیس هیچ بازیکن جوان شاخصی فرصت عرض اندام نیافته و به نوعی خارج از ترکیب اصلی بوده است. یحیی بازیکنان جوان قبلی پرسپولیس را کنار گذاشت و به جوان‌های تازه وارد هم میدان نداد.
در عین حال جوان‌هایی مثل شریفی، عبدی، مهدیخانی و شجاعی که دیگر به معنای واقعی کلمه جوان نبوده و باتجربه شده‌اند هم خیلی کم بازی کرده و اثرگذار نبودند.
بالا بودن میانگین سنی پرسپولیس در یکی دو فصل اخیر خطر بزرگی است که این تیم را تهدید می‌کند و اگر مدیران و اعضای کادرفنی این تیم اقدامی نکنند و سعی در تزریق جوان تر ها به تیمشان نداشته باشند، این باشگاه پرطرفدار در چند سال آینده دچار مشکلات زیادی خواهد شد.
پرسپولیس در لیگ شانزدهم و بعد از سال ها موفق به کسب عنوان قهرمانی شد. نکته جالب در خصوص لیست پرسپولیس در آن فصل این بود که کلا 4 بازیکن 30 و یا بالای 30 سال سن داشتند و این یعنی بهترین ترکیب برای قهرمان شدن. در آن فصل سید جلال حسینی، محمد امین آرام طبع، پریوموف و پولیانسکی بازیکنان بالای 30 سال پرسپولیس بودند که از این بین فقط سید جلال در ترکیب اصلی بازی می‌کرد و سایر نفرات به ندرت فرصت بازی کردن را پیدا می‌کردند.
در لیگ هفدهم اوضاع بهتر از فصل قبلش شد و تنها 2 بازیکن به نام های سید جلال حسینی و حسین ماهینی بودند که 30 یا بالای 30 سال داشتند. این دو بازیکن معمولا در همه بازی ها به صورت فیکس بازی می‌کردند.
در لیگ هجدهم پرسپولیس 4 بازیکن بالای 30 سال به نام های سید جلال حسینی، حسین ماهینی، محسن ربیع خواه و بودیمیر را در ترکیب خودش داشت که آمار خوبی بود و تعداد بازیکنان بالای 30 سال این تیم زیاد نبود.
در لیگ نوزدهم کمی اوضاع بدتر شد ولی باز هم تعداد بازیکنان زیر 30 سال ترکیب اصلی پرسپولیس بیشتر بود. در این فصل نفراتی چون سید جلال حسینی، محسن ربیع خواه، حسین ماهینی (نیم فصل جدا شد)، وحید امیری، شجاع خلیل زاده، رادوشویچ و استوکس مسن‌ترین بازیکنان پرسپولیس بودند.
با این حال در این بین رادو در اکثر بازی ها نیمکت نشین بود، استوکس در نیم فصل آمد و کلا کمتر از 20 دقیقه بازی کرد، ماهینی در نیم فصل جدا شد و ربیع خواه هم جایی در ترکیب اصلی پرسپولیس نداشت. در بین این بازیکنان فقط امیری، خیلیل زاده و سید جلال از مهره های اصلی پرسپولیس بودند.
در لیگ بیستم سید جلال حسینی، کمال کامیابی نیا، وحید امیری، رادوشویچ و عیسی آل کثیر بالای 30 سال سن داشتند. در این بین عیسی از نیم فصل دوم به تیم اضافه شد و رادو هم کلا نیمکت نشین بود.
بعد از 5 سال قهرمانی، پرسپولیس در فصل قبل نتوانست از عنوان خود دفاع کند و جام را به استقلال داد. جالب است بدانید در این فصل وقتی به لیست پرسپولیس نگاه می‌کنیم، 9 بازیکن بالای 30 سال را می‌بینیم که تعداد بالایی به حساب می‌آید.
در فصل گذشته نفراتی چون سید جلال حسینی، کمال کامیابی نیا، وحید امیری، عیسی آل کثیر، علیرضا ابراهیمی، امید عالیشاه، رامین رضاییان ،حامد لک و حامد پاکدل 30 یا بالای 30 سال داشتند.
البته که نمی‌شود با قاطعیت گفت دلیل قهرمان نشدن سرخ پوشان مسن بودن این تیم بود ولی با بررسی این گزارش می‌شود فهمید که قهرمانی های چند سال اخیر پرسپولیس با میانگین سنی این تیم ارتباط داشت و این موضوع اهمییت زیادی دارد.
حال با نگاهی به لیست پرسپولیس برای فصل جدید می‌بینیم که نفراتی مثل پورعلی گنجی، گولسیانی، کامیابی نیا، رفیعی، امیری، عالیشاه و پاکدل را به عنوان بازیکنان بالای 30 سال در ترکیبش دارد که چند نفرشان قطعا بازیکن فیکس پرسپولیس هستند.
حال باید دید یحیی و تیمش در این فصل چه عملکردی خواهند داشت و آیا می‌توانند جام قهرمانی را بالای سر ببرند یا خیر.
منبع: khabaronline.ir

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/779457/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درختکاری در مدارس خوزستان آغاز می‌شود

آزادی 172 نفر محکوم غیرعمد مالی از ابتدای سال در زنجان

54 هزار نهال در خوزستان کاشته می‌شود

«وصول»؛ روایت بانوی نمونه مقاومت لبنان

شهادت دو پاسدار حین ماموریت مستشاری در سوریه توسط رژیم صهیونیستی

ویزیت رایگان 12 هزار نفر از مردم مناطق محروم حمیدیه

تشدید درگیری‌ها در شمال غرب و جنوب غزه

افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهرهای صنعتی خوزستان

وزارت دفاع بریتانیا ChatGPT را به ربات‌های خود اضافه می‌کند

الگوی توسعه‌ی گردشگری خارجی کیش، مبتنی بر "گردشگری اسلامی و خانوادگی" است

آغاز بکار انجمن هوش مصنوعی جزیره کیش

انتقال پروازهای 5 شرکت هواپیمایی دیگر به پایانه جدید فرودگاهی کیش/ پرواز 14 شرکت هواپیمایی از پایانه جدید فرودگاهی کیش

راه‌اندازی پایگاه اورژانس در غربی‌ترین محله تهران

زنگ زلزله و ایمنی در مدارس منطقه 15، همزمان با سراسر کشور نواخته شد

«حسینیه معلی»، پرمخاطب‌ترین برنامه معارفی تاریخ تلویزیون ایران شد

رقابت‌ گروه‌های بخش نغماتی دینی آقایان در مسابقات سراسری قرآن کریم در بجنورد

هوای 7 شهر خوزستان «ناسالم» اعلام شد

همکاری اورژانس و ارتش برای نجات 2 نوزاد 6 و 21 روزه + تصاویر

آغاز توزیع شیر رایگان در مدارس خوزستان

اختتامیه دومین سوگواره پایتخت موکب‌ها فردا برگزار می‌شود

بازدید استاندار خوزستان از کارخانه‌های نوین چوب در اهواز

توزیع شیر رایگان در مدارس خوزستان

چرا بخش کودکان بیمارستان شهید بهشتی آبادان تعطیل شده است؟

صنعت هسته‌ای نمادی از مقاومت مردم ایران است

ارتقاء امنیت و استقرار نظم پایدار در خوزستان با کمک بزرگان و سران عشایر

تونل قدیمی‌ زیر محوطه راه‌آهن اهواز کشف جدیدی نیست ‌

دسترسی غیرمجاز بزرگراه شیخ فضل‌اله به طرشت شمالی حذف شد

برگزاری آزمون استخدامی ویژه معلولین در کشور/ توجه ویژه به اشتغال و مسکن معلولین در دولت سیزدهم

برگزاری کارگاه "والد آگاه، کودک و نوجوان ایمن" در کیش

لزوم توسعه نیروگاه خورشیدی در منطقه 2٠

استقبال عکاسان 63 کشور از جشنواره بین‌المللی عکس پارس

طرح محیط زیستی بازیافت آمونیاک پتروشیمی خراسان به بهره‌برداری رسید

مطالبات بانوان صنعت نفت به‌طور مستمر پیگیری می‌شود

همکاری علمی پژوهشی وزارت نفت با دانشگاه صنعتی شریف آغاز شد

گروه‌های مقاومت در حال جنگ با ناتو هستند، نه اسرائیل

اردوگاه «بلاطه»؛ پایگاه 27 هزار نفری جوانان مقاومت فلسطینی علیه اشغالگری رژیم صهیونیستی

آزادی 425 زندانی جرائم غیر عمد با تسویه بدهی 450 میلیارد تومان در فارس

جزئیاتی از فصل جدید حسینیه معلی / نجم‌الدین شریعتی ماندنی شد

حقایقی که ماجرای غزه افشاء کرد؛ چرا مردم غزه «بنای مستحکم» شده اند؟

عملکرد برخی هیئت‌های ورزشی خوزستان راضی کننده نیست

تاکید استاندار خوزستان بر تکمیل زنجیره زراعت، صنعت و بازار چوب

آیا نیروگاه زرگان مازوت‌سازی می‌کند؟

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز 1402/09/11

پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در خوزستان

معادله قدرت به نفع رزمندگان فلسطینی است

تونل جنگ جهانی اول زیر محوطه راه‌آهن اهواز ؛ واکنش یک مسئول میراث فرهنگی

ضرورت اجرای طرح ترافیک در اهواز با هدف کاهش آلودگی هوا

2 نویسنده همدانی در جمع برگزیدگان جایزه بین المللی شهید سلیمانی لبنان

کاشت 80 میلیون درخت در خوزستان تا پایان فروردین سال آینده

واژگونی خودرو منجر به مبحوس شدن راننده شد