تاریخی: اولین گل نیمار برای الهلال در آزادی
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - به گزارش "ورزش سه"، هر چقدر که نیمار در نیمه نخست دیدار برابر نساجی کم فروغ ظاهر شد و نتوانست دروازه رشید مظاهری را با شکل جدی تهدید کند، این بازیکن توانست در نیمه دوم با یک شلیک روی پا و دیدنی، نخستین گل خود برای الهلال را به ثمر برساند.
از زمان پیوستن نیمار به الهلال، او به ترتیب برابر الریاض، نوباهار نامانگان، ضمک و الشباب به میدان رفته بود که در باز کردن دروازه رقبا و ثبت نخستین گلش برای این تیم عربستانی ناکام مانده بود تا اینکه بالاخره او موفق شد یک لحظه تاریخی برای باشگاهش را در استادیوم آزادی به ثبت برساند.

در دقیقه 58 این مسابقه و پس از اشتباه محمود قائدرحمتی در رساندن توپ به هم تیمی اش، ناصر الدوسری توانست این توپ را مهار کند و آن را برای نیمار ارسال کند که جانملکی لحظه ای روی آن اثر گذاشت و توپ دوباره به بازیکن الهلال رسید.


لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/777503/