پیام خوزستان

آخرين مطالب

دومین یادواره سرداران و 1521 شهید تیپ 48 فتح کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد اجتماعی

دومین یادواره سرداران و 1521 شهید تیپ 48 فتح کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد دومین یادواره سرداران و 1521 شهید والامقام تیپ سرافراز 48 فتح استان کهگیلویه و بویراحمد پنجشنبه شب در دهکده دفاع مقدس یاسوج برگزار شد.
سرتیپ دوم پاسدار حکمتیان راز، فرمانده تیپ 48 فتح بیان در این مراسم گفت: زمانی که خوبان ما را به شهادت رساندند، منابع حیاتی ما را از بین بردند، خیلی ها را بی خانمان کردند و بخشی از خاک ایران عزیز را تصرف کردند ملت بزرگ ایران به سخنان امام راحل لبیک گفتند و لباس رزم پوشیدند.
وی افزود: شهدای ما رفتند و سر دادند تا ایران سرافراز باشد و درس آزادگی را به همه جهانیان دادند.در دفاع مقدس مردانی بودند که از سیم خارداران درون خود گذشتن تا ایران سرافراز و پایدار باشد.
حکمتیار راز اظهار کرد: رزمندگانی که امروز سخت راه می‌روند و سخت نفس می‌کشند تا ما آسایش داشته باشیم، امروز ما به برکت رشادت‌های این بزرگان دارای سیلوهای موشکی هستیم و هیچ قدرتی جرأت نگاه چپ به ایران اسلامی ندارد.
فرمانده تیپ 48 فتح استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: درود فراوان بر آنهای که در زندان های رژیم بعث مقاومت کردند و آنها را الگوی خود قرار می‌دهیم.43هزار رزمنده داریم.
سردار حکمتیان راز ادامه داد: امروز تیپ 48 فتح در مرزها با سوداگران مرگ، قاچاقچیان و همچنین با گروهک‌های تروریستی در حال مبارزه هستند.

پیام خوزستان

وی عنوان کرد: اگر امروز گرفتار یک جنگ ترکیبی و قتل عام فرهنگی همچون جنگ سایبری از طرف دشمن هستیم امروز این تیپ کنار مردم است و مردم همه قدرت جمهوری اسلامی هستند.
فرمانده تیپ 48 فتح استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: در همه بلایای طبیعی تیپ 48 فتح در کنار مردم بوده و خدمت رسانی به مردم کرده است.
سردار حکمتیان راز بیان کرد: امروز که ما اینجا هستیم فرزندان شما از تیپ 48 در شمال غرب در حال خدمت رسانی هستند.
همچنین آیت‌الله سید نصیر حسینی، نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج نیز در این یادواره گفت: امروز عزت سرزمین ما از همان 8 سال دفاع مقدس است و همه دیدند که ملت ایران در برابر همه جنگ افزارهایی که از سراسر دنیا برای صدام ارسال می شد ایستادند و پیروز شدند.
وی با اشاره به ناتوی فرهنگی غرب برای ضربه زدن به اسلام افزود: افکاری که در غرب ریشه دوانده بود و دین را به عنوان افیون بشری معرفی می کردند.این ناتوی فرهنگی دین را جلوگیری کننده از پیشرفت جامعه بشری معرفی می کرد.این تفکر شیطانی به جامعه اسلامی هم سرایت کرده بود و دین را مانع توسعه و پیشرفت می‌دانستند و فساد و فحشا را نشان تمدن می دانستند.

پیام خوزستان

حسینی اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس ملت بزرگ ایران از همه نقاط ایران به فرمایش امام خود، روانه جبهه‌های جنگ می‌شدند و آنهایی که سنشان نمی‌رسید با تقلب در شناسنامه خود سعی می کردند وارد جبهه شوند، زیرا عشق دفاع از ملت و سرزمین را داشتند.یک شور عظیمی در کشور ما به وجود آمد که همه عاشقانه با عشق به سمت جبهه ها می رفتند.
نمایندگی ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: امروز عزت ما از همان 8 سال دفاع مقدس است و همه دیدند که ملت ایران در برابر همه جنگ افزارهای که از سراسر دنیا برای صدام ارسال می شد ایستادند و پیروز شدند. همه فهمیده‌اند که نمی‌توانند در برابر ملتی که آن رشادت‌ها را انجام داده بایستند، امروز قدرت ما چند برابر شده است و موشک‌ها و پهپادهای پیشرفته‌ای داریم.
حسینی تصریح کرد: همه بدانند که ملت ایران هرگز از راه شهیدان جدا نخواهد شد و این پرچم به دست صاحبش حضرت مهدی(عج) داده خواهد شد.
وی ادامه داد: امروز اگر دشمنان کوچکترین خطایی بکنند گردنشان خواهد شکست، در صورتی که اسرائیل غلطی کند در کمترین زمان موشک باران خواهد شد.
نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: آنهایی که امروز به دستور بی بی سی و اینترنشنال به خیابان ها می آیند و اغتشاش می کنند را نام‌ شهید بر روی آنها می گذارند در حالی که اینها کشته‌های در راه شیطان هستند.کسی که در مقابل ولی فقیه و انقلاب اسلامی می‌ایستد حتما در راه شیطان است و اگر زخمی و کشته شود در راه شیطان است.
به گزارش ایسنا، حسینی بیان کرد: برخی‌ها سال گذشته غلط های کردند اما همان موقع نیز بنده گفتم هیچ غلطی نمی‌توانند بکند. امروز این مزدوران خارج نشین همچون مسیح پولی نژاد اعتراف می کند که آمریکا به او می‌گویند نمی توانیم امنیت تو را تامین کنیم.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/776221/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خبرنگار روس: نمایشگاه کتاب از منظم‌ترین نمایشگاه‌هایی است که دیده‌ام

سامانه‌ای برای جستجوی پیشرفته کتاب

گزارش وزیر کار در دیدار کارگران با رهبر انقلاب

گرامیداشت یاد و خاطره شهید رئیسی توسط رهبر انقلاب

واکنش فلاحت پیشه به شایعاتی درباره فعالیت‌های هسته‌ای در سایت سمنان و تاثیر آن بر مذاکرات مسقط

نخست‌وزیر ازبکستان با دعوت عارف به تهران می‌آید

تحلیل «خراسان» از ادعای فاکس نیوز درباره وجود تأسیسات هسته ای در سمنان

رهبر انقلاب: ملت‌های مسلمان نباید اجازه دهند مسائل مربوط به فلسطین به فراموشی سپرده شود

تراکتور و اسکوچیچ جاودانه نشدند

نشر دارالولا و انتشار کتب متنوع در حوزه فلسطین

قیمت سکه امروز 20 اردیبهشت اعلام شد

امیدواری جباری به حضور یک ستاره در جام حذفی

جدیدترین قیمت مسکن در اهواز، بهار سال 1404

افتخارآفرینی ورزشکاران خوزستانی در مسابقات MMA قهرمانی کشور

محمدرضا آزادی جدیدترین مصدوم استقلال؛ غایبین قطعی برابر سپاهان فردا مشخص می‌شوند

آمار بازدید ویدئوهای «پایتخت 7» به پنج میلیارد رسید!

رقص مازنی رو محسن تنابنده به بهروز و سالار یاد داد

سکانسی از بازی شیوا ارسطویی که دو روز پیش درگذشت

علیرضا داود‌نژاد: الان هنر سینما تکلیفش چیه؟

پشت صحنه سکانس راز و نیاز نقی با امام رضا(ع)

آب زمین از کجا آمده است؟/ شهاب‌سنگی در قطب جنوب راز را فاش کرد!

پایان جعل برند با ترکیب «فناوری نانو» و «بلاک‌چین»

دود سیاه آتش مزارع در گلوی خوزستان

الخلیفی همه را در پاریس سوپرایز کرد

نفرات برتر مسابقات جودو جوانان کشور مشخص شدند

اولین طلای قایقرانان ایران در قهرمانی آسیا 2025

گاف بزرگ فدراسیون دوومیدانی؛ مسیر آب رفت همه رکورد زدند!

تمرین مشترک مدودف و آلکاراس در رم

گزارش فدراسیون جهانی از حسین رضازاده

گرانی حبوبات زیر سایه صادرات بی‌رویه و عرضه‌های قطره‌چکانی

تحول دیجیتال در آزمایشگاه‌های نفتی؛ سامانه‌ای برای مدیریت داده‌ها

افزایش 40 درصدی تحویل سوخت مایع به نیروگاه‌ها در سال 1403

بهشتی پور: هیچ توافقی در نظام بین‌المللی تضمین ندارد

واکنش جبلی به ادعای جناحی عمل کردن صداوسیما؛ هیچ‌ شواهد و مستنداتی وجود ندارد

سردار جلالی: دانشگاه‌ها تهدیدات را شناسایی کنند و راهکار مقابله ارائه دهند

حضور سرزده پزشکیان در وزارت جهاد کشاورزی

معاون اول رئیس‌جمهور: باید سرمایه اجتماعی نظام را افزایش دهیم

جمالی نوبندگانی: نظام درباره مذاکره و مساله هسته‌ای تصمیم خود را گرفته است

بابک زنجانی طلبکار شد؛ اموال به غارت رفته توسط ‎شرکت ملی نفت در نبود ما کجا گم شد؟

دیدار کارگران با رهبر انقلاب

امضای 2 قرارداد تولید بار اول ازسوی خطوط لوله و مخابرات نفت

بازدید وزیر نفت در میانه همهمه نفتی‌ها

آزادی 33 زندانی جرائم غیرعمد گلستان به برکت دهه کرامت

محل جشن قهرمانی تراکتور : هنوز نامعلوم!

واژگونی تانکر سوخت در محور اندیمشک _ شوش با یک فوتی (+عکس)

کمک 19 میلیارد دلاری بچه‌های آبادان به شرکت نفت

نتایج 8 دیدار؛ پرسپولیس و سپاهان هم امتیاز شدند / سهمیه لیگ نخبگان در چنگ جدال با استقلال

مرز بین المللی شلمچه می‌تواند عامل توسعه خرمشهر باشد

هوای اهواز، سوسنگرد و هویزه در وضعیت قرمز

با تثبیت قیمت Chainlink، آیا شاهد حرکت به سمت مقاومت‌های بالاتر خواهیم بود؟