اختصاص 2030 میلیارد ریال وام به دهیاریها و شرکت تعاونی خوزستان
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی باوی ظهر امروز پنجشنبه در گفتوگویی رسانهای از اختصاص 2 هزار و 30 میلیارد ریال وام کم بهره به دهیاریها و شرکت تعاونی دهیاریهای خوزستان برای خرید ماشین آلات خبر داد و بیان کرد: تاکنون تعداد قابل توجهی ماشین آلات سبک و سنگین شامل (تراکتور، نیسان جک دار، حمل پسماند مکانیزه، بکهولودر، لودر، کامیونت کمپرسی، بیل مکانیکی، بالابر، تانکر آب) از این محل برای دهیاریها و شرکت تعاونی دهیاریهای استان در کمیته وام استانی و ملی تصویب شده است.
مدیرکل امور روستایی و شوراها استانداری خوزستان افزود: این اعتبار در 2 مرحله، 629 میلیارد ریال بهمن ماه 1401 و 1,365 میلیارد ریال مهر ماه 1402 به دهیاریهای استان اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: مبلغ 1,365 میلیارد ریال مهر ماه 1402 از این وام برای 83 دهیاری و پنج شرکت تعاونی دهیاریهای خوزستان مصوب شده و در حال تشکیل پرونده بانکی هستند.
مدیرکل امور روستایی و شوراها استانداری خوزستان گفت: این اقدام گامی مهم در راستای خودکفایی و ایجاد درآمدزایی برای دهیاریها و ارتقای سطح خدمات رسانی به روستاییان خوزستان است.
کد خبر 5897714
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/776167/