پیام خوزستان - ایسنا / رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان خوزستان از شناسایی و بازداشت یکی از دلالان ارز غیرمجاز با بیش از 540 هزار دینار عراقی در مرز شلمچه خبر داد.
سرهنگ سیروس دریکوند، رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان خوزستان اظهار کرد: در راستای اجرای طرح تشدید برخورد با دلالان ارزی و افراد سودجو که اقدام به فروش ارز خارج از ضوابط و گرانفروشی میکردند، ماموران پلیس موفق شدند یکی از دلالان ارز غیرمجاز را در مرز شلمچه شناسایی و دستگیر کنند.
وی افزود: در بازرسی از این فرد، مبلغی معادل 545 هزار دینار عراقی به ارزش تقریبی 343 میلیون ریال و همچنین 801 میلیون و 700 هزار ریال وجه نقد ایرانی که حاصل از فروش غیرقانونی ارز بود، کشف و ضبط شد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی خوزستان با تاکید بر برخورد قاطع پلیس با اخلالگران اقتصادی، تصریح کرد: در این خصوص پرونده قضایی تشکیل و متهم برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شده است.
وی از شهروندان و زائران خواست برای انجام امور ارزی تنها به مراکز مجاز و صرافیهای رسمی مراجعه و از معامله با افراد ناشناس و بدون مجوز پرهیز کنند.
بازار ![]()