پیام خوزستان

آخرين مطالب

با این کد از باقی مانده یارانه مطلع شوید علمي

با این کد از باقی مانده یارانه مطلع شوید
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - همه خانوار‌های مشمول طرح می‌توانند با نصب برنامه شبکه ملی اعتبار «شما» و یا شماره گیری #1463*500* از باقی مانده اعتبار خود مطلع شوند.

مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک از روز گذشته شنبه، سیزدهم خردادماه، به صورت سراسری آغاز شد؛ در مرحله اول خانوار‌های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی مشمول طرح شده‌اند.
هدف از اجرای این طرح، حمایت دولت از اقشار کم درآمد بیان شده و در مرحله اول یارانه اعتباری خانوار‌های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی، 20 درصد افزایش می‌یابد که در ادامه به جزییات آن اشاره می‌شود:
- فقط خانوار‌هایی که در دهک 1 تا 3 قراردارند و مبلغ یارانه دریافتی آن‌ها به ازای هر نفر 400.000 تومان است، مشمول افزایش 20 درصدی اعتبار خرید هستند. این اعتبار زمانی قابل استفاده است که خانوار حداقل 70 درصد یارانه نقدی خود را به صورت کالابرگ الکترونیک از 11 گروه کالایی خرید کند. به عبارتی شرط استفاده از این افزایش اعتبار، خرید بیش از 70 درصد یارانه معادل 320 هزار تومان به ازای هر نفر است.
- همچنین خانوار‌ها می‌توانند یک ماه زودتر از واریز یارانه از اعتبار خود استفاده کنند. استفاده از این طرح برای همه مشمولان، اختیاری است. ضمن آنکه در این طرح کارت جدیدی صادر نمی‌شود و همه کارت‌های بانکی به نام سرپرست خانوار قابل استفاده است.
- شیر کم‌چرب بطری، پنیر، تخم مرغ، گوشت مرغ، روغن مایع، ماکارونی، برنج ایرانی، لبنیات (ماست پرچرب پگاه) قند و شکر، حبوبات و گوشت منجمد گوساله، 11 قلم کالای اساسی در طرح کالابرگ الکترونیکی است. شش فروشگاه زنجیره‌ای بزرگ در این طرح مشارکت دارند و در شهر‌ها و روستا‌های کوچک نیز برای فروشندگان بارکدخوان نصب می‌شود تا دسترسی مردم و امکان بهره‌مندی عمومی از کالابرگ الکترونیکی فراهم شود.
- همه خانوار‌های مشمول طرح می‌توانند با نصب برنامه شبکه ملی اعتبار «شما» و یا شماره گیری #1463*500* از باقی مانده اعتبار خود مطلع شوند. سایر خانوار‌های دهک‌های اول تا سوم در مرحله بعدی طرح، تحت پوشش قرار خواهند گرفت که زمان اجرای مراحل بعدی، اطلاع رسانی خواهد شد.
در همین راستا، سیدصولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دو روز گذشته، با تشریح اهداف اجرای مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک اظهار کرد: اجرای طرح ملّی کالابرگ الکترونیک مصوبه مجلس شورای اسلامی و در راستای سیاست‌های عدالت‌بخش نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
وی افزود: از سال گذشته و با تکمیل سامانه شبکه ملی اعتبار در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به صورت آزمایشی طرح کالابرگ الکترونیک آغاز و در اسفندماه 1401 نیز به صورت سراسری به مرحله اجرا درآمد. به دنبال تأکیدات رئیس جمهور و به منظور تأمین سبد تغذیه خانوار‌های کم‌درآمد، تأمین منابع مالی افزایش ٢٠ درصدی اعتبار یارانه کالابرگ در دستور کار دولت قرار گرفت.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه اجرای سراسری و فراگیر طرح کالابرگ الکترونیکی به مهار تورم و ثبات بازار کمک می‌کند اظهار کرد: اجرای اثربخش این طرح نیازمند همراهی و هماهنگی گسترده در تمامی استان‌های کشور است. در مرحله نخست و به منظور حمایت از خانوار‌های تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) افزایش 20 درصدی اعتبار یارانه از 13 خردادماه برای آنان اعمال می‌شود و می‌توانند به شرط استفاده بیش از 70 درصدی از سبد 11 قلم کالای طرح کالابرگ، مشمول این افزایش شوند.
مرتضوی گفت: دولت در ادامه برای کل خانوار‌های دهک‌های اول تا سوم این افزایش را اعمال می‌کند و تلاش دارد برای سایر دهک‌ها نیز این طرح را عملیاتی کند.
وی بر اطلاع‌رسانی متمرکز و گسترده به مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) برای برخورداری از این طرح و افزایش اعتبار یارانه تأکید کرد و افزود: دولت برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای تنظیم بازار، رشد تولید و مهار تورّم داشته و اجرای طرح کالابرگ در همین راستا است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/737083/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جشن امضای کتاب «قاسم» برگزار می‌شود

روایت کولیوند از عملیات جست‌وجوی بالگرد رئیس‌جمهور شهید

ایران و آمریکا در ایستگاه چهارم؛ مذاکره با گام‌های محتاط

روایت وحیدی از تذکرات شهید رئیسی در برخورد با اغتشاشات 1401

ادای احترام عارف به شهید آل هاشم در گلزار شهدای وادی رحمت تبریز

منظور: در این یک سال هرکس از مردم ما را دید، گفت دلتنگ شهید رئیسی است

استقبال دیدنی از سخنگوی دولت در بندر انزلی

ادعای غضنفری: پزشکیان چندبار کارهایی را که میدانسته خلاف قانون است را با تهدید به استعفا مطرح کرده است

تصمیم حماس برای آزادی عیدانه الکساندر + فیلم

ترامپ: امیدوارم جنگ وحشیانه غزه پایان یابد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

سفر نماینده ترامپ و مادر اسیر آمریکایی به اسرائیل

جزییات هجوم ملخ‌های زبرا به جنگل‌های زاگرس دزفول

توضیحات رئیس منابع طبیعی دزفول در خصوص هجوم ملخ ها به مناطق زاگرسی

تصاویر/ بازدید دانشجویان رشته دندان پزشکی از موزه دفاع مقدس و مقاومت استان آذربایجان شرقی

حمایت از تولیدکنندگان بومی را وظیفه خود می‌دانیم

قیمت سکه امروز دوشنبه 22 اردیبهشت 1404/ سکه در مدار صعود

«شب‌های برره» محبوب‌ترین سریال ایرانی در سایت جهانی

موتورسواری سارا و نیکای پایتخت در خیابان

تعجب مهران غفوریان از سن سیاوش چراغی پور: اجازه بدید باور نکنم!

دلتنگی و اشک فلامک جنیدی برای دوقلوهایش

ویدئوی عاشقانه مونا کرمی برای همسرش

دانشمندان بزرگ‌ترین موانع در ساخت چیپ‌های فوتونیک را شکستند!

نفت - پیکان، بازی مرگ و زندگی

جزئیات هجوم ملخ‌های زبرا به جنگل‌های زاگرس دزفول

حادثه رانندگی در آبادان 8 مصدوم برجای گذاشت

بازخواست بالاک از مدیران لورکوزن درباره ویرتز!

کولاک دومین شاهزاده ایرانی در فوتبال اروپا

زارع: اگر پرسپولیس مرا می‌خواهد باید با گل‌گهر مذاکره کند

پیشتازی سرپرست کاراته با بدهی میلیاردی

آلونسو: سرعتم همچنان در بالاترین سطح است

چرا صف وام ازدواج کم نمی‌شود؟

جلیلی: باید راه متقابل و مقابله با تحریم را بفهمیم و بشناسیم

اهداف سفر عارف به آذربایجان شرقی

واکنش حوزه علمیه به بلاگر شدن روحانیون از نگاه غرویان

امضای قرارداد ساخت و پوشش خط لوله 36 اینچ سربیشه – نهبندان توسط لوله سازی اهواز

وفاق یعنی رسیدن به درک مشترک از بحران‌ها و حرکت برای حل آن ها

محبوب‌ترین سریال ایرانی در سطح بین‌المللی

پای تیلور سوئیفت به پرونده جنجالی هالیوود باز شد

مناسبت روز/ دوشنبه، 22 اردیبهشت‌ماه

چینش دیواره دفاعی پرسپولیس مقابل هوادار با بازیکن 19 ساله

یوتایتد این فصل را فدای لیگ قهرمانان بعدی کرد!

آزادکار روسی: فکر کردم رحمان بی‌رحم را شکست دادم

طوسی جایگزین فصیحی شد

از عنوان قوی‌ترین وزنه‌بردار نوجوان جهان تا آرزوی قهرمانی المپیک

سرمربی اسکواش: ملی پوشان باید مقابل بهترین‌های آسیا برای برد بجنگند

عارف به آذربایجان شرقی رفت

هشدار عراقچی نسبت به هرگونه سوء‌استفاده از سازوکار اسنپ‌بک

مرشایمر: درگیری با ایران حماقت است

آخرین وضعیت سه بازیکن مصدوم استقلال برای دیدار آخر

خلیج فارس ناموس ما است/ حرف‌های چرند ترامپ و ویتکاف میز مذاکره را برهم می‌زند