پیام خوزستان

آخرين مطالب

اخبار سیاسی 4و 5 خرداد؛ بازگشت «اسدی» به وطن/واکنش‌ها به رونمایی از موشک «خرمشهر4» اجتماعی

اخبار سیاسی 4و 5 خرداد؛ بازگشت «اسدی» به وطن/واکنش‌ها به رونمایی از موشک «خرمشهر4»
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - «بازگشت اسدالله اسدی به کشور»،‌ «رونمایی از موشک خرمشهر4»،‌ «روابط ایران و بلژیک» و ... از موضوعات مهم خبری حوزه سیاست در روزهای (پنج‌شنبه و جمعه) چهارم و پنجم خرداد ماه 1402 بود که می توانید در گزارش زیر مشروح آن را بخوانید.
به گزارش ایسنا، وزارت خارجه عمان از توافق ایران و بلژیک برای مبادله زندانیان خبر داد و با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که عمان موفق به میانجیگری بین بلژیک و ایران برای حل مسئله شهروندان زندانی شد، افرادی که از سوی تهران و بروکسل آزاد شدند، امروز به مسقط منتقل خواهند شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
به موجب این توافق افرادی که آزاد می‌شوند، امروز جمعه از تهران و بروکسل به مسقط منتقل می‌شوند تا برای بازگشت به کشورهایشان آماده شوند.
همین راستا، نخست‌وزیر بلژیک آزادی یک شهروند این کشور در ایران را تایید کرد و گفت که اولیویر وندکاستیل، شهروند این کشور که در ایران زندانی بود آزاد شده و در راه بازگشت به بلژیک است.
در ادامه وزیر خارجه کشورمان هم از بازگشت اسدالله اسدی به کشور خبر داد و با انتشار توییتی نوشت: آقای اسدالله اسدی، دیپلمات بی‌گناه کشورمان که بر خلاف حقوق بین‌الملل و به‌طور غیرقانونی بیش از دو سال در آلمان و بلژیک بازداشت بود، هم‌اکنون در راه بازگشت به وطن است و به‌ زودی وارد ایران عزیزمان خواهد شد. از تلاش‌های مثبت سلطنت عمان در این مسیر تشکر می‌کنم.
همچنین همسر اسدالله اسدی ، دیپلمات ایرانی زندانی در بلژیک در واکنش به انتشار اخباری مبنی بر آزادی همسر وی از زندان با وساطت عمان در صفحه توییتر خود نوشت: خبر آمد، خبری در راه است.
دیگر اخبار مرتبط را می توانید در لینک های زیر دنبال کنید.
دیپلمات گروگان گرفته شده تا ساعاتی دیگر به کشور باز می‌گردد
آزادی اسدی نتیجه تلاش‌ها برای پیگیری حقوق هموطنان در خارج از کشور است
****
دیروز (پنج شنبه) همزمان با سالگرد آزاد سازی خرمشهر و ایام مبارک دهه کرامت، با حضور امیر سرتیپ آشتیانی از موشک راهبردی برد بلند و نقطه زن خرمشهر 4 رونمایی شد.
موشک خرمشهر یکی از پیشرفته ترین موشک‌های طراحی شده توسط متخصصان سازمان هوافضای وزارت دفاع است که دارای برد 2000 کیلومتر و مجهز به سر جنگی از نوع شدید الانفجار با وزن 1500 کیلوگرم است.
در همین مراسم وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح پیام رونمایی از موشک خرمشهر 4 را برای دوستان کمک به صلح و ثبات در منطقه عنوان کرد و گفت: پیام این اقدام حمایت همه جانبه از دوستان ما و کشورهایی که در مسیر مبارزه با نظام سلطه هستند و مواضع آگاهانه و صلح طلبانه دارند.
رونمایی از موشک خرمشهر4 در رسانه‌های صهیونیستی از جمله (اورشلیم پست، روزنامه تایمز آو اسرائیل، شبکه آی24) بازتاب گسترده ای داشت که همزمان خبر این رویداد مهم و جزئیات مربوط به قابلیت‌های این موشک را منتشر کردند.
سخنگوی‌ وزارت امور خارجه آمریکا هم در یک نشست خبری تلاش کرد این دستاورد دفاعی ایران را مغایر با قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل و محدودیت‌های فعالیت‌های موشکی گنجانده شده در آن جلوه دهد و گفت: ما به وضوح گفته‌ایم که توسعه و اشاعه موشک‌های بالستیک توسط ایران تهدیدی جدی برای امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی بوده و یک چالش مهم در زمینه عدم اشاعه تسلیحات اتمی است.
واکنش ها و تحلیل های دیگر درباره موشک خرمشهر4 را می توانید در لینک های زیر بخوانید.
صادرکنندگان تسلیحات به منطقه از اقتدار دفاعی ایران ابراز نگرانی می‌کنند
ابراز نگرانی فرانسه نسبت به آزمایش موشکی ایران
ایران با موفقیت یک موشک بالستیک پرتاب کرد
موشک خرمشهر 4 یعنی تامین صلح منطقه و پاسخ به شرارت صهیونیست‌ها
****
دیروز همچنین وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، تعدادی از معاونان وی و همچنین سفرا و روسای نمایندگی های ایران در خارج از کشور با حضور در حرم امام خمینی (ره) با آرمان های بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران تجدید بیعت کردند.
حسین امیرعبداللهیان در جریان دیدار با حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی در حرم امام خمینی، با بیان این که به مقامات افغانستان گفته‌ایم که مشکل حقآبه از طریق بیانیه سیاسی حل نمی شود و باید در چارچوب اقدامات حقوقی این موضوع پی گیری شود، افزود: ما هیات حاکمه فعلی افغانستان را به رسمیت نمی‌شناسیم و بر لزوم تشکیل دولت فراگیر در افغانستان تاکید داریم.
در بخشی از خطبه عبادی-سیاسی نماز جمعه این هفته تهران هم سید محمد حسن ابوترابی فرد در توصیه ای به دستگاه دیپلماسی و روسای دفاتر خارج از کشور و همکاران آنها تاکید کرد که هویت فرهنگی، انقلابی و اسلامی خویش را حفظ کرده و آن را ارتقا ببخشیم. این اصالت فرهنگی و شخصیتی باید در بینش، روش و منش و سخن و ادبیات سفرای جمهوری اسلامی ایران بسیار برجسته و موثر باشد و مخاطب را تحت تاثیر قرار دهد. یکی از متفکران و اندیشمندان برجسته در توصیف انقلاب اسلامی می‌نویسد یکی از تاثیرات مهم پیروزی انقلاب اسلامی اصالت فرهنگ در سیاست خارجی است. این اصالت باید در منش و روش دستگاه خارجی مشاهده شود.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/733889/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فارس: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط آغاز شد

خبرنگار صداوسیما در مسقط: مذاکرات هنوز آغاز نشده است

معرفی وزیر اقتصاد به تعویق افتاد

حاجی‌دلیگانی وارد رقابت نایب‌رئیسی مجلس شد

برادر شهید رئیسی: یک یا دو بار در زمان ریاست‌جمهوری در محل کار شهید او را دیدم

فردا دیدار اعضای فراکسیون مستقلین مجلس با رئیس‌جمهور

چهارمین دور از مذاکرات هیئت‌های ایران و آمریکا آغاز شد

جزئیات دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا؛ گفتگوها هنوز آغاز نشده است

اجلاسیه «مجاهدان در غربت» با حضور رئیس جمهور برگزار می‌شود

پرسپولیس میزبان هوادار در حضور هواداران

اعتبار طرح‌های سرمایه‌ای انتقال نفت به حدود 19 همت رسید

از بازخوانی چهره ایران تا نسل‌کشی غزه؛ اروپا در دوراهی منافع و وجدان؟ / قاره اروپا در بازاندیشی فهم در باره انسانیت و امپریالیسم

افزایش دسته جمعی قیمت انواع سکه و طلای 18 عیار؛ نیم و ربع سکه چقدر گران شد؟ | جدول قیمت ها

موزه انقلاب و دفاع مقدس خانه جشنواره فیلم مقاومت شد

نه بزرگ سازمان لیگ به تراکتور؟

بمباران شیمیایی سردشت فراموش نشده است؛ اما چه اقدامی برای جانبازان شده؟

ضرورت عدم انصراف اذهان از موضوع فلسطین

روشنایی جاده کمربندی بندرامام به آبادان

خرید تضمینی گندم در خوزستان از مرز یک میلیون و 205 هزار تن گذشت

فرهاد قائمیان بانی آزادی 10 زندانی شد

حماس: جهان باید یک «نه» قاطع به نتانیاهو بگوید

افزایش رطوبت و شرجی در خوزستان/ گرد و خاک در راه است

تقدیر از 2000 مامای خوزستانی/ 6 ماما در جمع نمونه‌های کشوری

کشف 33 هزار لیتر سوخت قاچاق در شوش

چهره ها/ بازیگر خواب و بیدار تولدش را جشن گرفت

جدیدترین خبر از فیلمی با بازی امیر جدیدی و هدی زین‌العابدین

«بی‌ سروصدا» صاحب پوستر شد

رونمایی از تریلر رسمی سریال «سووشون»

صفر تا صد ماجرای خرس در پشت صحنه پایتخت 7

آیا اینترنت TD-LTE جایگزین مناسبی برای فیبر نوری است؟

رویای کیمیاگران محقق شد؛ تبدیل سرب به طلا در برخورددهنده هادرونی بزرگ

پیش‌بینی وزش باد، افزایش شرجی و دما در خوزستان

بزی که بره آهو را به فرزندی پذیرفت!

ماموریت بزرگ آسنسیو؛ رهبر رئال در ال‌کلاسیکو!

پروژه حفاری در آب‌های عمیق خزر از سر گرفته می‌شود

محرومیت 12 بازیکن از هفته حساس لیگ یک

توقف نگران کننده دختران فوتسال ایران در آسیا

خلاصه والیبال فولاد ایران 3 - ناخون تایلند 2

دیدار رئیس انجمن کراسفیت با وزیر ورزش و جوانان

حریفان دختران تنیس ایران در بیلی‌جین کینگ‌کاپ مشخص شد

نه بزرگ سازمان لیگ برای جشن قهرمانی در تبریز

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

نشست خبری مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی

سهم 98 درصدی ایرانی‌ها در تأمین تجهیزات مناطق عملیاتی خطوط لوله

صنعت نفت موتور محرک اقتصاد کشور است

«در معیّت پرزیدنت» با زیباکلام، آشنا و امیرخانی

کنایه چمران به ترامپ

واکنش محمدمنان رئیسی به انتشار کلیپی که جنجالی شد