سه شنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۴

سیاسی

همزمان با چهارم خرداد؛

۱۰ طرح گازرسانی در دزفول به بهره برداری رسید

۱۰ طرح گازرسانی در دزفول به بهره برداری رسید
پیام خوزستان - دزفول – ۱۰ طرح گازرسانی به مناطق شهری و روستایی دزفول به مناسبت گرامیداشت چهارم خرداد روز مقاومت و پایداری، روز دزفول به بهره برداری رسید.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - دزفول – 10 طرح گازرسانی به مناطق شهری و روستایی دزفول به مناسبت گرامیداشت چهارم خرداد روز مقاومت و پایداری، روز دزفول به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر ، فرماندار ویژه دزفول ظهر امروز پنجشنبه در حاشیه این آئین که در حسینیه علی اصغر روستای سرسرباز شهر سیاه منصور دزفول برگزار شد، اظهار کرد: این طرح‌ها شامل 34 کیلومتر شبکه گاز و 750 انشعاب علمک است که با اعتبار 180 میلیارد ریال به بهره برداری رسیدند.
علیرضا خردمند افزود: با اجرای این طرح‌ها 750 خانوار روستایی و شهری شهرستان دزفول زیر پوشش شبکه گاز قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه گام نخست تکمیل شبکه گاز و نصب علمک روستای سرسرباز امروز به بهره برداری رسید، عنوان کرد: بیش از نیمی از جمعیت روستای محروم سرسرباز سیاه منصور شهرستان دزفول با اجرای این طرح از نعمت گاز لوله کشی برخوردار شد.
فرماندار ویژه دزفول عنوان کرد: همچنین شبکه گازرسانی روستای محروم سرسرباز تکمیل و نصب انشعاب‌های علمک این روستا در 2 مرحله اجرایی می‌شود و مرحله نخست که شامل 200 انشعاب بوده امروز به بهره برداری رسید.


نظرات شما