پیام خوزستان

آخرين مطالب

وزیر کار خبر داد: هدف گذاری برای ایجاد یک میلیون شغل در سال جاری علمي

وزیر کار خبر داد: هدف گذاری برای ایجاد یک میلیون شغل در سال جاری
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - وزر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تاکید کرد: امسال نیز برای ایجاد یک میلیون شغل هدف گذاری شده و امیدوار هستیم با همیاری بانک ها و با استفاده از اهرم سرمایه های خرد بتوانیم این هدف را محقق کنیم.

سیدصولت مرتضوی در حاشیه جلسه علنی امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا امسال هم برنامه دولت ایجاد یک میلیون استغال است؟ بیان کرد: امسال نیز هدف گذاری شده است که یک میلیون شغل ایجاد شود. بنده امیدوار هستم با همکاری و همیاری که شکل می گیرد به خصوص بانک های عامل با کمکی که در حوزه سرمایه گذاری انجام می دهند و به خصوص بخش خصوصی، با اهرم سرمایه های خرد بتوانیم ان شاءالله به این هدف گذاری برسیم.
وی در ادامه اظهار کرد: در بحث یارانه ها باید یک تصمیم قطعی اتخاذ و بعد اعلام شود. ما به دنبال این هستیم تا بحث کالابرگ الکترونیکی را توسعه دهیم و بتوانیم قدری به مهار تورم کمک کرده و اگر مشوق هایی پیش بینی شد، بتوانیم آنها را اعمال کنیم.
مرتضوی در ادامه در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا خبری برای بازنشستگان ندارید، بیان کرد: در خصوص بازنشستگان همکاران ما در صندوق بازنشستگی کشوری و در سایر صندوق ها پیش بینی های خوبی داشته اند. در رابطه با بیمه تکمیلی بازنشستگان تصمیمات خوبی گرفته اند. یکی از مشکلات بازنشستگان کشوری این بود که در حوزه بیمه تکمیلی مشکلاتی با شرکت بیمه گر داشتند که دستور دادیم تغییراتی به عمل بیاورند. در بحث بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی نیز در تلاش هستیم که ان‌شاءالله هم منابع آن را افزایش دهیم و هم شرح خدمات را افزایش دهیم. در حوزه کمک به مددجویان سازمان بهزیستی نیز بر اساس پیشنهاداتی که دولت در لایحه بودجه سال 1402 داشت، خوشبختانه مستمری مددجویان بهزیستی کشور افزایش 40 درصدی خواهد داشت.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه در پاسخ به پرسشی پیرامون مشکلات بیمه رانندگان تاکسی، بیان کرد: اساس ما بر این است که سطح بیمه را ارتقا دهیم. اساسا هرچه تعداد بیمه گزاران ما افزایش پیدا کند، نسبت پشتیبانی نیز افزایش پیدا خواهد کرد. پس اساسا ما با رغبت این کار را دنبال خواهیم کرد. اما اگر احیانا مراجعاتی صورت نگیرد، نمی توان اجباری کسی را بیمه کرد. افرادی که مراجعه کردند قطعا کار آنها پیش برده خواهد شد.
وی در ادامه در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا برنامه ای برای ادغام صندوق های بازنشستگی در یکدیگر وجود دارد، بیان کرد: اکنون در دست بررسی است اما هنوز به نتیجه قطعی نرسیده ایم. چراکه هر کدام شرایط خاص خودشان را دارند. همکاران ما در حوزه معاونت رفاه و اقتصادی در حال بررس هستند. اگر به یک نظریه جامع برسند تشریفات قانونی طی خواهد شد.
مرتضوی در ادامه در پاسخ به پرسشی پیرامون وضعیت بیمه فعالان گردشگری و صنایع دستی، بیان کرد: همان طوری که گفتم ما همواره از افزایش کسانی که متقاضی بیمه هستند استقبال می کنیم. باید بسترهای لازم فراهم و این افراد مراجعه کنند. متناسب با یارانه ای که در اختیار ما قرار دارد، صندوق های مختلف نسبت به افزایش بیمه گزاران اقدام خواهند کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/732669/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پزشکیان: در مذاکره جدی و به دنبال توافق هستیم، اما بحث کنار گذاشتن تأسیسات هسته‌ای ایران قابل قبول نیست

ایران بر خط قرمز غنی سازی پافشاری کرد، آمریکا عقب نشینی کرد!

رایزنی خرازی و نخست‌وزیر قطر درباره تحولات منطقه

حضور محسنی اژه‌ای در منزل شهید رئیسی

هیأت پارلمانی ایران وارد جاکارتا شد/ قالیباف سه‌شنبه به اندونزی می‌رود

دن شاپیرو، سفیر سابق امریکا در اسرائیل: توافق موقت میان ایران و آمریکا، «کم در برابر کم» خواهد بود

خاطره تلخ وزیر بهداشت دولت سیزدهم از حادثه درگذشت شهید رئیسی

قالیباف: باید کارآمدی دین را به پشتوانه حوزه‌های علمیه به اثبات رساند

قطر: به روند مذاکرات ایران و آمریکا کمک خواهیم کرد؛ آن‌ها می‌توانند به توافق دست پیدا کنند

ظریف: اگر امروز توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است!

پهلوان: گل‌محمدی هر جا رفت خودش را ثابت کرد

جلسه کارتال با مدیرعامل پیش از تمرین

جزئیات جدید از مذاکرات مستقیم میان حماس و آمریکا درباره آتش‌بس در غزه

مقاومت فلسطین فقط به این شرط اسرای صهیونیست را آزاد می کند

کتاب «مرد بی‌اسلحه» در غرفه امیرکبیر عرضه شد

دانشگاه صنعت نفت باید دوباره بدرخشد

جدول خاموشی برق اهواز دوشنبه 22 اردیبهشت

رده بندی سنی فیلم‌ها جدی‌تر می شود؟

ادای احترام جشنواره کن به «آلن دلون» با نمایشگاه عکس خیابانی

غوغای محمود شهریاری با یک جوک بی‌مزه در جوکر!

نقش‌آفرینی امین حیایی در سریال «همسران»

چهره ها/ ظاهر تازه «نیکی مظفری» جلب‌توجه کرد!

ویژه‌برنامه تلویزیونی «خادم الرضا» روی آنتن می‌رود

ویدئویی از محسن افشانی در مشهد که پربازدید شد

«تاسیان» بازسازی یک دهه، بازخوانی یک دلباختگی

مهدی فخیم‌زاده: اگر از آسمان سنگ هم ببارد ایران را ترک نمی‌کنم

چهره ها/ عکس تازه یاسمن «لحظه گرگ‌ومیش» در کنار همسرش

هشدار ایلان ماسک: خورشید، زندگی در زمین را نابود خواهد کرد

فرودگاه بصره تهدید برای فرودگاه آبادان

جویندگان گنج در دزفول ناکام ماندند؛ حفر تونل 150 متری

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش

بازخواست سرمربی توسط مالک در زمین!

اشلوت: انگیزه داشتیم و نزدیک بود آرسنال را ببریم

گفت و گو با علی یزدانی قهرمان تورجهانی تنیس خلیج فارس

اهدای جوایز علی یزدانی توسط دنیامالی، وزیر ورزش

جانشین تاج در جشن تراکتور اعلام شد

چهارمین شکست متوالی شاگردان آنچلوتی؛ رئال مادرید حریف بارسلونای فلیک نمی‌شود

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

دلیل افزایش استقبال سرمایه‌گذاران از طلای بورسی چیست؟

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

بازگشت مرسدس بنز به ایران؛ چهار سواری محبوب در یک قدمی بازار

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

نبض نفت در خیابان سئول/ 4

ارزیابی عراقچی از دور چهارم مذاکرات؛ مواضع ایران و آمریکا مقداری بهم نزدیک شده؛ اکنون امید بیشتری برای پیشرفت داریم

مقام آمریکایی: هیچ چیزی درباره آنچه از ایران می‌خواهیم، تغییر نکرده است

مراسم امضای اسناد همکاری ایران و ازبکستان

وزیر خارجه آلمان: همه مسیر‌های مذاکرات با ایران برای نتیجه مثبت هموار است

واکنش لارنس نورمن به توضیحات عراقچی درباره غنی سازی پس از دور چهارم مذاکرات