پیام خوزستان

آخرين مطالب

نشست هم‌اندیشی و پیگیری موضوعات ایثارگران مدافع حرم خراسان رضوی بنیاد شهید و امور ایثارگران

  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - نشست هم‌اندیشی و پیگیری موضوعات حوزه «ایثارگران مدافع حرم» استان خراسان رضوی با حضور محمد عطائیان چنار نماینده رئیس بنیاد در امور ایثارگران مدافع حرم کشور برگزار شد.

به گزارش «ایثار خراسان رضوی»، نشست هم‌اندیشی و پیگیری موضوعات حوزه «ایثارگران مدافع حرم» استان خراسان رضوی با حضور محمد عطائیان چنار نماینده رئیس بنیاد در امور ایثارگران مدافع حرم، حجت‌الاسلام مهدی حسن‌زاده نامقی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی، مسئولین اداره ایثارگران سپاه امام رضا (ع) و یگان فاطمیون در محل سالن جلسات شهید هاشمی نژاد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی حسن‌زاده نامقی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی، در ابتدای جلسه ضمن گرامی داشت نام و یاد شهدا و به ویژه شهدای مدافع حرم گفت: شهدای مدافع حرم که نام آنها در این جلسه زینت‌بخش این محفل است در دوران رزم مظلوم بودند و در زمانی که برخی در خواب غفلت بودند مظلومانه به شهادت رسیدند.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی، در ادامه افزود: زمانی که جریان‌های تکفیری و سلفی در منطقه شکل می‌گرفت برای برخی سیاسیون تحلیل این موضوع کار سختی بود و این موضوع حتی در سطح مقامات بالا و رئیس جمهور وقت نیز وجود داشت که چه جهت‌گیری در این زمینه داشته باشند اما شهدای حرم این جان برکفان، از حریم آل الله دفاع کردند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی، خاطرنشان کرد: مساعدت و همکاری محمد عطائیان چنار نماینده رئیس بنیاد در امور ایثارگران مدافع حرم کشور، در استان خراسان رضوی موجب رونق ارائه خدمات به خانواده‌های معزز ایثارگران مدافع حرم گردیده و همچنین از همراهی مسئولین اداره ایثارگران سپاه امام رضا (ع) و یگان فاطمیون در راستای اعتلای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و ارائه خدمات به خانواده‌های شهدا و ایثارگران تقدیر نمود.
محمد عطائیان چنار نماینده رئیس بنیاد در امور ایثارگران مدافع حرم کشور، با بیان اینکه دفاع از حرم آل الله تنها به معنی دفاع از گنبد و بارگاه نبود و گنبد و بارگاه حرم حضرت زینب (س) و حضرت رقیه (س) نماد زینبی بودن و حسینی بودن است افزود: دشمنان تکفیری به دنبال ریشه‌کنی مکتب آل الله بودند کاری که در تاریخ دشمنان به دنبال آن بودند و متوکل عباسی هم نتوانست انجام دهد. این بصیرت و اقدام به موقع شهدای مدافع حرم بود که اهداف دشمنان خدا را آشکار کرد و در زمانی که قدرت‌های جهان به عنوان بهار عربی از این جریان حمایت می‌کردند و کشورهای منطقه پایگاه نظامی علیه سوریه تشکیل دادند و در ترکیه و اردن آموزش می‌دیدند مدافعان حرم حماسه‌آفرینی کردند.
محمد عطائیان چنار اظهار داشت: ظرفیت برون‌سازمانی می‌تواند گره‌گشا در ارائه خدمات به خانواده‌های معزز ایثارگران مدافع حرم باشد. چرا که همه‌ی شهروندان ایرانی از ثمره خون گران‌بهای شهدا ارتزاق می‌کنند و آحاد مردم در قبال خون شهدا والامقام مسئولند.
نماینده رئیس بنیاد در امور ایثارگران مدافع حرم کشور، اشاره کرد: ظرفیت کلی استان بر مبنای توسعه ترویج ایثار و شهادت باشد و این امر همدلی و همفکری را می‌طلبد تا همگی در راستای فرهنگ ایثار و شهادت قدم برداریم، سلایق شخصی را اعمال نکنیم زیرا هر جا که در این امر مهم کوتاهی و کاری کردیم جامعه به جد ضرر کرده است.
وی در پایان عنوان کرد: مبنای موفقیت استفاده از خرد جمعی است و این نیاز به شفافیت در اجرای ابلاغیه برای جامعه هدف دارد تا شاهد حداکثر بازدهی برای انجام فعالیت‌ها و وظایف سازمانی محول شده باشیم و تکریم کامل جامعه هدف صورت پذیرد.
در پایان این نشست مسئولین ایثارگران سپاه امام رضا (ع) و یگان فاطمیون درخصوص امور مربوط به رسیدگی و ارائه خدمات به ایثارگران مدافع حرم ایرانی و سایر ملت‌ها بحث تخصصی و تبادل نظر کردند.
سند هویت انقلابی مردم خراسان رضوی، 17 هزار و 357 شهید، 51 هزار و 400 جانباز و سه هزار و 396 آزاده است که به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران عزت بخشیدند.
انتهای پیام/

پیام خوزستان


پیام خوزستان


پیام خوزستان


پیام خوزستان


پیام خوزستان


پیام خوزستان


پیام خوزستان


مهدی ملاباقری بجستان خبرنگار ایثار رضوی

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/727309/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آقامیرزایی برنز گرفت

مشکلات دختر دونده کم‌بینا: پیست تمرینم مثل سیمان است

کشتی روی موج تختی

ستاره‌های فولاد در ژاپن به یاد سید!

طلوع‌کیان سرمربی تیم والیبال چادرملو ماند

مسابقات بین‌المللی تور تنیس آسیا در اصفهان آغاز شد

نایب قهرمان جهان افتخارش را پیشکش امام مهربانی کرد

سابقه حضور پاپ جدید در میادین ورزشی

محکومیت 12 میلیاردی به سود ساکت الهامی

انتقال غیرمنتظره؛ آزمون مقابل من‌سیتی و یوونتوس!

پرداخت تسهیلات اشتغال و کارآفرینی به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

وبینار آموزشی تازه‌های سلامت در ارولوژی و سالمندی برگزار شد

راز شناسایی بیماری‌های پنهان قبل از اینکه دیر شود!

61 میلیارد تومان فروش در سه روز اول نمایشگاه کتاب

فرهیختگان: عراقچی با پاسخ نامه ملک سلمان راهی ریاض شد

شعارهای جمعی از کارگران سراسر کشور هنگام ورود رهبر انقلاب به حسینیه امام خمینی(ره)

روایت مقام دولت سیزدهم از ماجرای نامه شهید رئیسی به روحانی پیش از گرانی بنزین

مصالحه 240 پرونده قصاص نفس در خوزستان

نقش حاج حسن در تجهیز توپخانه سپاه

آزاد ارمکی: طبقه متوسط اجازه نداده است که جنبش‌های اجتماعی به شورش‌های اجتماعی تبدیل شود/ کنش اجتماعی خاتمی درخشان است

رونمایی جناب خان از اسامی عجیب و غریب عمه‌هاش

جواد افشار: از سریال «گاندو» سوءاستفاده شد

پرداخت 150 میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی به زنان عشایری دزفول

شتاب بیمه دی در مسیر هوشمندسازی و ارتقاء خدمات پس از فروش

پیش‌بینی ناپایداری‌های جوی در ارتفاعات هرمزگان / دریا در وضعیت نسبتاً پایدار

خاویر ماسکرانو: مسی ناراحت است، چون انتظارش بالاست!

استقلال با مجتبی جباری؛ شروعی امیدوارکننده در سه گام

آزادی به سپاهان می رسد؟

نفرات برتر مسابقات MMA قهرمانی کشور مشخص شدند

فرزام: خبری از مربی خارجی نیست

بانوان والیبال نشسته ایران حریفان خود در قهرمانی آسیا را شناختند

شروع مقتدرانه محمدسیفی در راه تکرار قهرمانی PFL

عنافجه: رقابت واقعی تیم ملی فوتسال ایران در آسیا تازه آغاز شده است

کاتاروهای برتر کشور در اردبیل معرفی شدند

پرداخت تسهیلات به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

تحول بزرگ در ناوگان دریایی پایانه‌های نفتی

نمایشگاه نفت، فرصتی برای تعامل بخش دولتی و خصوصی

6 وزیر به کمیسیون‌های مجلس می‌روند

تعرض به سفارت ایران در استکهلم؛ عراقچی خواستار برخورد جدی دولت سوئد شد

عراقچی عازم عربستان شد

بن‌گورین در تیر رس انصارالله؛ آیا صنعا به دنبال محاصره هوایی تل‌آویو است؟

بحران آبی خوزستان به کجا رسید؟

کسی جرأت آسیب زدن به سلاح مقاومت لبنان را ندارد؛قدرت حزب‌الله پابرجاست

هیچ‌کس جرأت آسیب زدن به سلاح مقاومت را ندارد؛ قدرت حزب‌الله پابرجاست

ساده‌زیستی «محمود بصیری» حسابی وایرال شد

بحث مسعود فراستی با تهیه کننده «دایناسور»/ من این زباله‌هارا دیدم!

فرح‌بخش: من نگفتم پنج سینماگر جنبش «می تو» را 800 ضربه شلاق بزنند!

روندهای جدید در فناوری دارورسانی پس از 2025 چگونه است

مناسبت روز/ شنبه، 20 اردیبهشت‌ماه

خانم سخنگو بخشش جایز نیست؛ برق می‌رود، جان به لب می‌رسد