پیام خوزستان

آخرين مطالب

کمبود 70 هزار نیروی پرستاری در کشور/سهم پرستاران از استخدام‌های جدید وزارت بهداشت گفتگو

کمبود 70 هزار نیروی پرستاری در کشور/سهم پرستاران از استخدام‌های جدید وزارت بهداشت
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان- دکتر عباس عبادی در گفت‌وگویی درباره آخرین وضعیت استخدامی پرستاران، گفت: 25 هزار نفر مجوز استخدامی پیگیری شده است که از این تعداد 50 درصد سهم گروه پرستاری است و 8880 نفر پرستار مستقیم در بخش درمان، 3500 نفر در اورژانس‌های پیش بیمارستانی و 270 نفر همکار بهیار در این دوره بعد از سال‌ها استخدام خواهند شد.

او تاکید کرد: موضوع تبدیل وضعیت پرستاران همچنان به قوت خود باقی است و پیگیر آن هستیم اما، همکارانی که در دوره کرونا در کنار مردم ایستادند می‌توانند از امتیازات ویژه‌ای در این بخش استفاده کنند که در کارگروه‌های مربوطه، سطح بندی و امتیاز بندی در حال انجام است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مجوز استخدام‌های اخیر می‌تواند برطرف کننده کمبود پرستار در کشور باشد یا خیر؟، توضیح داد: با توجه به توسعه تخت‌های بیمارستانی بویژه در دو سال گذشته این تعداد نیرویی که جذب می‌شود در بهترین حالت شاید بتواند جبران کننده نیرو به ازای تخت‌های جدید باشد و این درحالی است که سالانه تعدادی از همکاران هم بازنشست می‌شوند.

عبادی با تاکید بر اینکه جذب نیروی جدید تنها کمک می‌کند که کمبود پرستار عمیق‌تر نشود، اظهار کرد: همچنان باید فضای استخدام بیشتر فراهم باشد، در این زمینه امیدواریم به زبان مشترک با سازمان‌های فرا وزارتی برسیم که درک کنند مردم از کمبود نیروی پرستاری آسیب می‌بینند؛ بنابراین برای صیانت از حقوق مردم خواهش می‌کنم سازمان امور استخدامی و سازمان برنامه و بودجه با وزارت بهداشت همکاری کند تا جذب حداکثری نیرو در این بخش اتفاق افتد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر میانگین کشوری پرستار به تخت 0.95 است، تصریح کرد: در برخی مناطق این عدد از 0.6 تا 1.2 متغیر است؛ اما استاندارد ما 1.8 است که فاصله قابل توجهی با تعداد موجود دارد؛ در واقع نزدیک به 70 هزار نفر کمبود نیروی پرستاری در تمام بخش‌ها وجود دارد تا به عدد استاندارد مورد نیاز برسیم.

امکانات فراهم است؛ پزشک و پرستار نداریم

معاون پرستاری وزارت بهداشت،‌ تاکید کرد: البته در حال حاضر 70 هزار نفر پرستار هم برای استخدام وجود ندارد. در خیلی از مناطق کشور مانند شهر تهران وقتی فراخوان استخدام زده می‌شود حتی داوطلبی وجود ندارد اما در برخی مناطق تراکم پرستاران فارغ‌التحصیل را داریم و این عدم تعادل هم یکی از نکات آسیب‌زا است.

وی در خاتمه با اشاره به نزدیکی به برگزاری انتخابات سازمان نظام پرستاری نیز بیان کرد: سازمان نظام پرستاری یک دستاورد حرفه‌ای است که مرهون زحمات همکاران ما در ادوار گذشته بوده است و تاکید بنده مشارکت حداکثری همکاران پرستار است تا همکاران موثر شانس حضور در هیئت مدیره‌ها و شورای عالی سازمان را داشته باشند و این سازمان نیز به حرفه‌مند شدن رشته پرستاری و ایفای حقوق مردم در جهت دریافت خدمات با کیفیت پرستاری کمک کند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/725735/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مراحل بازسازی پیست ورزشگاه تختی آبادان

ثابت‌قدم: بازسازی آزادی تا شروع دو فصل آینده به اتمام می‌رسد

عرفان قهرمانی: در آبادان ما بهتر فوتبال بازی کردیم

حماس از آزادی قریب‌الوقوع اسیر اسرائیلی-آمریکایی خبر داد

از تبریز تا آزادی؛ ایستگاه‌هایی که تراکتور امتیاز جا گذاشت/ پرسپولیس و نساجی؛ تنها کابوس‌های قهرمان!

خلاصه بازی الاتحاد 3 - الفیحا 0

گل دوم جنوا به ناپولی توسط واسکز در دقیقه 84

ادعایی درباره هدیه عراقچی به ویتکاف

با اعلام تراکتور؛بازی با استقلال خوزستان در اهواز جشن قهرمانی در تبریز

درگذشت بانوی مقاومت؛ همسر شهید کاروان آزادی غزه دعوت حق را لبیک گفت

اصلانیان: پرسپولیس برای‌ قهرمانی نیاز به پوست‌اندازی دارد

نماینده‌ای که می‌خواهد نایب رئیس مجلس شود

تصویر انتصاب آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان رئیس خدمه‌ی آستان قدس رضوی

خبیری: امیدها مروارید فولاد هستند

درخواست بیرانوند از پرشورها: به اهواز سفر نکنید!

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز 1404/02/21

چهره ها/ عکس متفاوت از بازیگر «نون خ» در دبی

عرفان قهرمانی: همیشه در آبادان ما بهتر فوتبال بازی کردیم

لوئیز انریکه برترین سرمربی لیگ فرانسه در فصل 25-2024

دبل کریم بنزما برای الاتحاد مقابل فیحا

گل دوم ناپولی به جنوا توسط راسپادوری در دقیقه 64

پزشکیان: در مذاکره جدی و به دنبال توافق هستیم، اما بحث کنار گذاشتن تأسیسات هسته‌ای ایران قابل قبول نیست

ایران بر خط قرمز غنی سازی پافشاری کرد، آمریکا عقب نشینی کرد!

رایزنی خرازی و نخست‌وزیر قطر درباره تحولات منطقه

حضور محسنی اژه‌ای در منزل شهید رئیسی

هیأت پارلمانی ایران وارد جاکارتا شد/ قالیباف سه‌شنبه به اندونزی می‌رود

دن شاپیرو، سفیر سابق امریکا در اسرائیل: توافق موقت میان ایران و آمریکا، «کم در برابر کم» خواهد بود

خاطره تلخ وزیر بهداشت دولت سیزدهم از حادثه درگذشت شهید رئیسی

قالیباف: باید کارآمدی دین را به پشتوانه حوزه‌های علمیه به اثبات رساند

قطر: به روند مذاکرات ایران و آمریکا کمک خواهیم کرد؛ آن‌ها می‌توانند به توافق دست پیدا کنند

ظریف: اگر امروز توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است!

پهلوان: گل‌محمدی هر جا رفت خودش را ثابت کرد

جلسه کارتال با مدیرعامل پیش از تمرین

جزئیات جدید از مذاکرات مستقیم میان حماس و آمریکا درباره آتش‌بس در غزه

مقاومت فلسطین فقط به این شرط اسرای صهیونیست را آزاد می کند

کتاب «مرد بی‌اسلحه» در غرفه امیرکبیر عرضه شد

دانشگاه صنعت نفت باید دوباره بدرخشد

جدول خاموشی برق اهواز دوشنبه 22 اردیبهشت

رده بندی سنی فیلم‌ها جدی‌تر می شود؟

ادای احترام جشنواره کن به «آلن دلون» با نمایشگاه عکس خیابانی

غوغای محمود شهریاری با یک جوک بی‌مزه در جوکر!

نقش‌آفرینی امین حیایی در سریال «همسران»

چهره ها/ ظاهر تازه «نیکی مظفری» جلب‌توجه کرد!

ویژه‌برنامه تلویزیونی «خادم الرضا» روی آنتن می‌رود

ویدئویی از محسن افشانی در مشهد که پربازدید شد

«تاسیان» بازسازی یک دهه، بازخوانی یک دلباختگی

مهدی فخیم‌زاده: اگر از آسمان سنگ هم ببارد ایران را ترک نمی‌کنم

چهره ها/ عکس تازه یاسمن «لحظه گرگ‌ومیش» در کنار همسرش

هشدار ایلان ماسک: خورشید، زندگی در زمین را نابود خواهد کرد

فرودگاه بصره تهدید برای فرودگاه آبادان