پیام خوزستان

آخرين مطالب

ادعای وزیر خارجه آمریکا در استفاده از هوش مصنوعی علیه روسیه علمي

ادعای وزیر خارجه آمریکا در استفاده از هوش مصنوعی علیه روسیه
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شد که واشنگتن یک سامانه مبتنی بر هوش مصنوعی را با هدف شناسایی و جمع آوری "اطلاعات دروغ روسیه" در فضای اینترنت تولید کرده است.

به گزارش پایگاه راشاتودی، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در جریان شرکت در مراسم اعطای جوایز سالانه "خانه آزادی 2023" اظهار کرد، وزارت امور خارجه آمریکا اقدام به ایجاد "یک سامانه گردآورنده محتوا‌های مربوط به اوکراین با استفاده از هوش مصنوعی با هدف جمع آوری اطلاعات دروغ روسیه که قابل راستی آزمایی باشند و سپس به اشتراک گذاشتن آن‌ها با شرکا در سراسر جهان کرده است. "
او خاطرنشان کرد، دولت آمریکا مشغول همکاری با متخصصان است تا بتواند "به شکلی قابل اعتماد متون دروغ تولید شده توسط ربات‌های اینترنتی روسی را تشخیص دهد. "
سال گذشته میلادی، شرکت "گرافیکا" که در حوزه تجزیه و تحلیل رسانه‌های اجتماعی کار می‌کند و شرکت "رصدخانه اینترنت استنفورد" اعلام کردند، صد‌ها حساب کاربری در فضای مجازی که روایت‌هایی در حمایت از غرب را در پنج سال گذشته منتشر کرده‌اند احتمالاً توسط واحد فرماندهی موسوم به "سنتکام" وابسته به پنتاگون اداره می‌شوند. در ماه مارس، وب‌سایت خبری اینترسپت گزارشی در مورد اسناد قرارداد‌های فدرال منتشر کرد که نشان می‌دهند فرماندهی عملیات‌های ویژه ارتش آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای انجام کمپین‌های اینترنتی فریبکارانه و پروپاگاندا با استفاده از فناوری مشهور به "دیپ‌فیک" است.
ماه گذشته میلادی، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، آمریکا را متهم به دست زدن به یک "کمپین اطلاعاتی بی سابقه" علیه روسیه از زمان شروع جنگ در اوکراین کرد.
زاخارووا استدلال کرد، واشنگتن و متحدانش "به هر قیمتی به جنگ نیاز دارند و روش مورد علاقه آن‌ها برای حل مشکلاتشان دست زدن به تحریکات، تهدیدات و انتشار اطلاعات دروغ است. "
بلینکن در صحبت به صورت کلی درباره هوش مصنوعی هشدار داد که این فناوری می‌تواند نتیجه معکوس داشته باشد و "تبعیض را تشدید کرده و امکان سوء استفاده‌ها را ایجاد کند. "
او بیان داشت: "همچنین این فن آوری خطر تقویت دولت‌های خودکامه را به همراه داشته نظیر اینکه آن‌ها را قادر می‌سازد از رسانه‌های اجتماعی حتی به صورت مؤثرتر برای کنترل مردم خود و ایجاد تفرقه بین و در داخل دشمنانشان بهره‌برداری کنند. "
از زمان انتشار ربات مشهور هوش مصنوعی ChatGPT در نوامبر گذشته، بحث در مورد خطرات هوش مصنوعی در صنعت و در محافل دانشگاهی تشدید شده است. جفری هینتون، کسی که به عنوان یکی از پدرخوانده‌های هوش مصنوعی شناخته می‌شود، چند روز قبل هشدار داد که این فناوری می‌تواند تهدیدی «فوری‌تر» از تغییرات آب و هوایی باشد.
در ماه مارس، چندین تن از رهبران این صنعت از جمله ایلان ماسک، مدیر عامل رسانه اجتماعی توئیتر نامه‌ای سرگشاده را امضا کرده و خواستار توقف شش ماهه برنامه توسعه یک فناوری هوش مصنوعی قدرتمندتر از ChatGPT و انتصاب یک تنظیم‌کننده مستقل برای نظارت در این زمینه شدند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/725088/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پزشکیان: در مذاکره جدی و به دنبال توافق هستیم، اما بحث کنار گذاشتن تأسیسات هسته‌ای ایران قابل قبول نیست

ایران بر خط قرمز غنی سازی پافشاری کرد، آمریکا عقب نشینی کرد!

رایزنی خرازی و نخست‌وزیر قطر درباره تحولات منطقه

حضور محسنی اژه‌ای در منزل شهید رئیسی

هیأت پارلمانی ایران وارد جاکارتا شد/ قالیباف سه‌شنبه به اندونزی می‌رود

دن شاپیرو، سفیر سابق امریکا در اسرائیل: توافق موقت میان ایران و آمریکا، «کم در برابر کم» خواهد بود

خاطره تلخ وزیر بهداشت دولت سیزدهم از حادثه درگذشت شهید رئیسی

قالیباف: باید کارآمدی دین را به پشتوانه حوزه‌های علمیه به اثبات رساند

قطر: به روند مذاکرات ایران و آمریکا کمک خواهیم کرد؛ آن‌ها می‌توانند به توافق دست پیدا کنند

ظریف: اگر امروز توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است!

پهلوان: گل‌محمدی هر جا رفت خودش را ثابت کرد

جلسه کارتال با مدیرعامل پیش از تمرین

جزئیات جدید از مذاکرات مستقیم میان حماس و آمریکا درباره آتش‌بس در غزه

مقاومت فلسطین فقط به این شرط اسرای صهیونیست را آزاد می کند

کتاب «مرد بی‌اسلحه» در غرفه امیرکبیر عرضه شد

دانشگاه صنعت نفت باید دوباره بدرخشد

جدول خاموشی برق اهواز دوشنبه 22 اردیبهشت

رده بندی سنی فیلم‌ها جدی‌تر می شود؟

ادای احترام جشنواره کن به «آلن دلون» با نمایشگاه عکس خیابانی

غوغای محمود شهریاری با یک جوک بی‌مزه در جوکر!

نقش‌آفرینی امین حیایی در سریال «همسران»

چهره ها/ ظاهر تازه «نیکی مظفری» جلب‌توجه کرد!

ویژه‌برنامه تلویزیونی «خادم الرضا» روی آنتن می‌رود

ویدئویی از محسن افشانی در مشهد که پربازدید شد

«تاسیان» بازسازی یک دهه، بازخوانی یک دلباختگی

مهدی فخیم‌زاده: اگر از آسمان سنگ هم ببارد ایران را ترک نمی‌کنم

چهره ها/ عکس تازه یاسمن «لحظه گرگ‌ومیش» در کنار همسرش

هشدار ایلان ماسک: خورشید، زندگی در زمین را نابود خواهد کرد

فرودگاه بصره تهدید برای فرودگاه آبادان

جویندگان گنج در دزفول ناکام ماندند؛ حفر تونل 150 متری

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش

بازخواست سرمربی توسط مالک در زمین!

اشلوت: انگیزه داشتیم و نزدیک بود آرسنال را ببریم

گفت و گو با علی یزدانی قهرمان تورجهانی تنیس خلیج فارس

اهدای جوایز علی یزدانی توسط دنیامالی، وزیر ورزش

جانشین تاج در جشن تراکتور اعلام شد

چهارمین شکست متوالی شاگردان آنچلوتی؛ رئال مادرید حریف بارسلونای فلیک نمی‌شود

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

دلیل افزایش استقبال سرمایه‌گذاران از طلای بورسی چیست؟

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

بازگشت مرسدس بنز به ایران؛ چهار سواری محبوب در یک قدمی بازار

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

نبض نفت در خیابان سئول/ 4

ارزیابی عراقچی از دور چهارم مذاکرات؛ مواضع ایران و آمریکا مقداری بهم نزدیک شده؛ اکنون امید بیشتری برای پیشرفت داریم

مقام آمریکایی: هیچ چیزی درباره آنچه از ایران می‌خواهیم، تغییر نکرده است

مراسم امضای اسناد همکاری ایران و ازبکستان

وزیر خارجه آلمان: همه مسیر‌های مذاکرات با ایران برای نتیجه مثبت هموار است

واکنش لارنس نورمن به توضیحات عراقچی درباره غنی سازی پس از دور چهارم مذاکرات