پیام خوزستان

آخرين مطالب

بازگشت گزینشی بانوان تماشاگر به ورزشگاه آزادی! اجتماعی

بازگشت گزینشی بانوان تماشاگر به ورزشگاه آزادی!
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - با وجود فعال‌شدن امکان خرید بلیت برای تماشاگران زن برای مصاف دوستانه تیم ملی ایران مقابل روسیه وجود ندارد. به گزارش فوتبال 360، تیم ملی فوتبال ایران فردا (پنجشنبه) سوم فروردین‌ماه در دیداری تدارکاتی به مصاف تیم ملی روسیه خواهد رفت؛ مسابقه‌ای که از ساعت 20:30 به میزبانی ورزشگاه آزادی تهران آغاز خواهد شد و طبق اعلام رسمی مدیران فدراسیون فوتبال، این مسابقه قرار است با حضور تماشاگران برگزار شود و حتی وعده حضور تماشاگران زن داده شده تا بعد از مدت‌ها بار دیگر آن‌ها بتوانند با حضور در ورزشگاه، از نزدیک یک مسابقه فوتبال را تماشا کنند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
ورزشگاه آزادی در دست تعمیر است و همین مسئله باعث شده تا گمانه‌زنی‌های زیادی درباره محل حضور زنان در ورزشگاه، مطرح شود؛ به‌ویژه آنکه طبقه دوم ورزشگاه امکان ارائه خدمات به تماشاگران را ندارد و در بخشی از طبقه اول هم که پیشتر تماشاگران زن حضور پیدا می‌کردند، تعمیرات در حال انجام است و همین موضوع به علامت سوال بزرگی در ذهن هواداران فوتبال تبدیل شده بود که قرار است در مصاف دوستانه تیم‌های ملی ایران و روسیه، کدام بخش از ورزشگاه در اختیار تماشاگران زن قرار گیرد.
سامانه بلیت‌فروشی و سهمیه‌ای که وجود ندارد!
مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال روز گذشته با تاکید دوباره بر حضور زنان در ورزشگاه آزادی گفت: «بازی پنج‌شنبه با حضور هواداران به ویژه زنان ایرانی و روسی است. با وجود این که اکنون تعطیلات است و حتی تهران هم خلوت است، شرایطی را فراهم کردیم که همه بتوانند از حضور در ورزشگاه استفاده کنند و فقط امیدواریم شرایط بازی ورزشی پیش رود و اتفاق خاصی از سوی هواداران رخ ندهد».
تاج در شرایطی از حضور زنان در ورزشگاه صحبت کرده، که سامانه بلیت‌فروشی هم از روز گذشته فعالیت خود را آغاز کرده اما به جز ضلع روبروی جایگاه و طبقه اول جنوبی، در سایر موقعیت‌های مکانی امکان خرید بلیت وجود ندارد و برخلاف گذشته که در دیدارهای لیگ برتر، یک بخش ویژه زنان در سامانه بلیت‌فروشی قرار داشت، اما برای مصاف دوستانه تیم‌های ملی ایران و روسیه این گزینه در دسترس نیست! نکته مهم دیگر، درباره قیمت بلیت‌ها است که برخلاف مسابقات لیگ برتر، مدیران فدراسیون فوتبال تصمیم گرفته‌اند که بلیت‌ها با قیمت ارزان‌تری در اختیار هواداران قرار گیرد و مبلغ 25 هزار تومان برای هر تهیه هر بلیت در نظر گرفته شده است.
دوباره فشار فیفا، دوباره تماشاگران سفارشی؟
مدیران فدراسیون فوتبال سال گذشته تلاش کردند تا زیرساخت‌های لازم برای حضور تماشاگران زن در مسابقات لیگ برتر به وجود بیاید و این اتفاق رخ داد. ابتدا تماشاگران زن در طبقه اول ورزشگاه آزادی حضور پیدا کردند و سپس به طبقه دوم رفتند و در شرایطی که تصور می‌شد، حضور زنان در ورزشگاه‌ها ادامه پیدا کند، اما این اتفاق رخ نداده و از آخرین حضور آن‌ها در ورزشگاه آزادی، بیش از 6 ماه می‌گذرد.
فیفا بارها نسبت به عدم حضور زنان در ورزشگاه‌ها هشدار داده و سال گذشته بود که در فیفادی ماه مارچ، اتفاقات تلخ و جنجالی در مشهد و در حاشیه بازی تیم‌های ملی ایران و لبنان رخ داد. حالا مجدداً در فیفادی ماه مارچ، معمای حضور زنان در ورزشگاه آزادی مطرح شده و در شرایطی که امکان خرید بلیت برای تماشاگران زن وجود ندارد، به نظر می‌رسد که مدیران فدراسیون فوتبال به دنبال آن هستند تا بازهم با استفاده از تماشاگران گزینشی بتوانند سهمیه محدود اختصاص پیدا کرده برای حضور تماشاگران زن در دیدار دوستانه تیم‌های ملی ایران و روسیه را پر کنند!
گفتنی است که در روزهای گذشته بارها موضوع حضور زنان در ورزشگاه آزادی برای تماشای 2 مسابقه تیم ملی ایران مقابل تیم‌های ملی روسیه و کنیا مطرح شده اما مدیران فدراسیون فوتبال توضیحی درباره چگونگی حضور آن‌ها در ورزشگاه اعلام نکرده‌اند و حالا عدم ارائه بلیت در سامانه نشان می‌دهد که برخلاف تصورات، امکان خرید بلیت مستقل از سوی تماشاگران زن وجود ندارد و باید در انتظار تکمیل بخش زنان ورزشگاه آزادی با حضور تماشاگران سفارش‌شده بود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/537673/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیام اینستاگرامی عراقچی در خصوص حضور در آئین تعویض پرچم گنبد منور رضوی(علیه‌السلام)

ادعای میرسلیم درخصوص وزرایی که برای استیضاح به مجلس می‌روند؛ با کیف پر از هدیه می‌روند و با کیف خالی برمی‌گردند

طرح تعیین تکلیف نیروهای شرکتی اعلام وصول شد

قدردانی طلاب قم از پیام رهبر انقلاب

معاهده راهبردی ایران و روسیه در مجلس اعلام وصول شد

دست‌نوشته رهبر انقلاب بر عکس سردار شهید ناظری

نخست وزیر ازبکستان با استقبال اتابک وارد تهران شد

آیت الله مکارم: حوزه و مراجع هیچ‌گاه به دولت وابسته نبوده‌اند کمک دولتی را نمی‌پذیرند

رسایی: اگر درباره ناترازی و کمبودها صحبت نکنیم، پس درباره چه چیزی حرف بزنیم؟ فوتبال آقای پزشکیان؟

مشاور رئیس‌جمهور: همه شهروندان باید احساس برابری حقوقی داشته باشند

با وزیر کشور و استاندار درباره وضعیت حریم تهران نامه‌نگاری کرده‌ایم

کاهش 48.79٪ حجم معاملات SUI و نوسانات باریک قیمت‌ها

پافشاری تراکتور برای برگزاری جشن قهرمانی در تبریز ادامه دارد

جزئیات اقدام قاطعانه اعدام 5 جاسوس اسرائیلی

همایش بین‌المللی دیپلماسی مقاومت با محوریت شهدای خدمت برگزار می‌شود/تجلیل از شهیدان رئیسی و عبداللهیان

اهدای زمین‌ توسط نیکوکار لامردی برای حمایت از جبهه مقاومت

مشکل احداث آرامستان‌های جدید در تهران چیست؟

پیش بینی قیمت دلار امروز 21 اردیبهشت 1404/ رخ قرمز دلار از مذاکرات

انتشار تصاویر خصوصی یک شهروند در فضای مجازی/ واکنش پلیس

تأکید فدراسیون و سازمان لیگ به انجام دیدار تراکتور در اهواز

چهره ها/ قاب عاشقانه نانسی عجرم و همسرش در دبی

معرفی 10 فیلم انگیزشی برترِ جهان برای تحول زندگی

بازیگر سریال حریم سلطان به زندان محکوم شد!

بازدید رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی از نمایشگاه نفت

اسپیس‌ایکس خود را برای پرتاب نهم استارشیپ آماده می‌کند

هدفونی که مترجم همزمان چند کاربر می شود

آیا زمان خداحافظی با تکینگی اینشتین فرا رسیده است؟

امضای تفاهم‌نامه‌های بالای 5 هزار میلیاردی در فولاد اکسین؛ نقطه عطفی در خوداتکایی صنعتی

هوای اهواز و بهبهان در وضعیت قرمز

نمایشگاه بین‌المللی نفت نمایانگر رشد و امید است

خط و نشان نیشیدا و رفقا برای نماینده ایران و بقیه

رافائل سرمربی تیم ملی هندبال: از نسل جدید هندبال ایران بسیار راضی هستم

تغییرات غیرقانونی در کاراته؛ بسترسازی برای ابطال احتمالی انتخابات آینده

لئون: تیمی ساختیم که هیچ‌کس باور نداشت

اضافه وزن عجیب انگاپت در لیگ قهرمانان آسیا

حالا لیگ قهرمانان آسیا؛ این اعجوبه همه جا می‌درخشد

زوج آماده ایرانی فولاد 49 امتیاز گرفت

لحظاتی از تمرین امروز تیم ملی هندبال ایران زیر نظر رافائل کاستیلو

ستاره سلتیکس از رکورد برایانت گذشت

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

جزئیات اجرای مرحله سوم کالابرگ؛ فعلا خبری نیست!

پژوهشگاه صنعت نفت و اتاق بازرگانی ایران و عمان تفاهم‌نامه امضا کردند

قرارداد تأمین 800 تن ماده شیمیایی افزودنی پالایشگاه تهران امضا شد

شرکت‌های چینی به‌دنبال رونق نفتی ایران هستند

2 تفاهم‌نامه تکمیل زنجیره ارزش در نمایشگاه نفت

پسماندهای آلی بازیافت می‌شوند

رونمایی از 2 دستاورد فناورانه پژوهشگاه صنعت نفت

پژوهشگاه صنعت نفت 2 قرارداد همکاری امضا کرد

فرمانده ارتش: نهادهای بین‌المللی به تکالیف خود برای مقابله با رژیم صهیونی عمل کنند

این سه بانوی نماینده کاندیدای انتخابات هیأت رئیسه مجلس می‌شوند؟