سه شنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۴

اجتماعی

آغاز بارندگی در خوزستان از فردا

آغاز بارندگی در خوزستان از فردا
پیام خوزستان -
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - آفتاب‌‌نیوز :
محمد سبزه‌زاری اظهار کرد: در بررسی نقشه‌های هواشناسی، از فردا به تدریج جو استان خوزستان در دامنه اثر سامانه بارشی قرار خواهد گرفت که به تناوب تا اواخر هفته سبب رگبار و رعد و برق به ویژه در مناطق شمالی و شرقی، وزش بادهای متوسط تا شدید، احتمال ریزش تگرگ در برخی از مناطق و احتمال بارش برف در ارتفاعات می‌شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی افزود: موج اول این سامانه در روز یکشنبه و موج دوم آن در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه روی استان خوزستان تاثیر می‌گذارد.
سبزه‌زاری افزود: پتانسیل بارشی موج دوم این سامانه بیشتر و از هسته سردتری نیز برخوردار است که باعث کاهش دما در اواسط هفته در استان خوزستان خواهد شد. تا روز یکشنبه روند افزایش دما پیش‌بینی می‌شود.
مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته آبادان با 27.3 و ایذه با 5 درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. در این مدت تغییرات دمای اهواز بین 13.2 و 26.4 درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.
منبع: خبرگزاری ایسنا


نظرات شما