پیام خوزستان

آخرين مطالب

مشمولان جدید سهام عدالت چه کسانی هستند؟ علمي

مشمولان جدید سهام عدالت چه کسانی هستند؟
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - امروز وزیر اقتصاد از واگذاری سهام عدالت به جاماندگان خبر داد و گروه‌های ایثارگران، بهزیستی و کمیته امداد مشمول دریافت این سهام خواهند بود.

سید احسان خاندوزی با حضور در صحن مجلس ضمن اشاره به تحقق 100 درصدی واگذاری اوراق مالی که در بودجه 1401 آمده بود، گفت: در تامین کسری بودجه دولت، یکی از مسیرهایی که در سال‌های اخیر سهم بیشتری به خود اختصاص داده است، مسئله انتشار اوراق است (استقراض از مردم) برای رفع کسری بودجه بود.
وزیر اقتصاد توضیح داد: این اوراق دو مدل دارد که یک مدل آن این است که دولت برای رفع کسری‌های موقت پیش از پایان سال (در لایحه بودجه سال 1402) از ابزار جدید اوراق درون سالی استفاده کرده است، اما ان مدلی که مهمتر است در مورد انتشار اوراقی است که برای کسری‌های بین سال‌های مختلف است. عملکرد دولت در سال 1401 با توجه به تمامی فشارهای تورمی، و انتظار همه برای اینکه دولت بیشترین میزان تامین مالی و استقراض را از طریق اوراق انجام دهد، این بود که بار کمتری بر حوزه اوراق وارد کرد.
خاندوزی ادامه داد: در حوزه واگذاری دارایی‌های مالی تا کنون 172 هزار میلیارد تومان عملکرد صورت گرفته است. یعنی 100 درصد تحقق کامل آن چیزی که در بودجه آمده است و از این بابت وزارت اقتصاد توانسته دقیقا مطابق قانون بودجه 1401 حرکت کند.
وی افزود: دولت حدود 150 هزار میلیارد تومان در 10 ماهه امسال برای بازپرداخت اوراق هزینه کرده است، یعنی بدهی سال‌های گذشته‌ای که سررسید آنها رسید و دولت آن ها را بازپرداخت کرد، بر این اساس حدود 67 هزار میلیارد تومان فروش اوراق نقدی توسط دولت بوده است. مابه‌تفاوت این دوعدد یعنی حدود 87 هزار میلیارد تومان خالص بازپرداخت دولت به بازار است.
در حوزه‌ی فروش سهام، مجموعا عملکرد ده ماهه، 94 درصد مصوب قانون بودجه را انجام داده ایم، که بخش مهمی از آن به عرضه سهام پتروشیمی خلیج فارس برمی‌گردد که با سه روز رقابت تخصصی حدود 3 برابر قیمت تابلو به فروش رسید.
آخرین وضعیت عرضه سهام عدالت
وزیر اقتصاد در خصوص سهام عدالت توضیح داد: همچنین در خصوص سهام عدالت، مصوبه دولت انجام شده، به زودی با تایید مجلس آن را هم نهایی می‌کنیم و مسئله‌ی عرضه سهام عدالت ایثارگران، بهزیستی و کمیته امداد هم خاتمه پیدا می‌کند.
خاندوزی گفت: دومین تکلیفی که در مجلس معین شده بود، مربوط به رد دیون بود که از مجموع 130 هزار میلیارد تومان رد دیون، 119 هزار میلیارد تومان از رد دیون تعیین تکلیف شده است، 90 هزار میلیارد تومان برای تامین اجتماعی، 20 هزار میلیارد تومان برای بنیاد شهید، 9 هزار میلیارد تومان برای صندوق بازنشستگی که تخصیص پیدا کرد.
وی در پایان گفت: افزایش سرمایه بانک‌ها نیز مورد تاکید مجلس بود که حدود 35 هزار میلیارد تومان، برای افزایش سرمایه بانک‌های دولتی مصوبه دریافت شد و بخشی از افزایش سرمایه پالایشگاه شازند نیز برای افزایش سرمایه بانک‌ها و افزایش قدرت اعتبار دهی بانک‌ها تخصیص پیدا کرده است که در مراحل نقل و انتقال است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/395425/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ارائه خدمات به خانواده شهدا رسالت سنگینی بر دوش ماست

جمهوری اسلامی ایران پرچم حق را در جهان بر افراشته است/ اگر عاشورا نبود باطل بر حق غلبه پیدا می‌کرد

انتصاب مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران

تقدیر مدیرکل ارتباطات و مراجعات از تلاش‌های همکاران در پاسخگویی به ایثارگران از طریق خدمات سامانه تلفنی 1616

خشم آلمان از شوخی عجیب تن‌هاخ با کوانسا

واکنش سرد رئال مادرید به رئیس جدید داوران اسپانیا

اولین شب مراسم عزاداری محرم در حسینیه امام خمینی(ره)؛ کدام چهره‌های سیاسی حضور داشتند؟

خوزستان سومین استان از نظر شهدا در جنگ 12 روزه است

خداحافظی کوتاه سنگربان استقلال پس از جدایی

وداع احساسی دی‌ماریا با اروپا؛ به وطن برمی‌گردم

پدیده 14 ساله از منچستر؛ منتظر یامال جدید باشید‏

بارسا تکذیب کرد؛ اجازه خرید بازیکن صادر نشده!‏

اگر لازم بود حاضر بودم پای پیاده به اتلتیکو بروم!‏

حمله گالا به قلب اینتر؛ پیشنهاد رسمی برای یان زومر

دیوار غیرقابل نفوذ لیگ ملت‌ها؛ 18 دفاع در یک بازی!

آپدیت جدید؛ ساپینتو هنوز محروم است

ادعای آلمان درباره طراحی تعرض به اماکن یهودی توسط ایران تکذیب شد

عراقچی: تجاوز نظامی آمریکا به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران، خیانت به دیپلماسی بود

ونزوئلا: در کنار ایران ایستاده‌ایم

ادعای پنتاگون درباره برنامه هسته‌ای ایران

برخورد قضایی با متخلفان توزیع کالا در خوزستان

به پرستار بچه‌ها شک دارم

سکانسی از سریال «کنکل»

سکانس تلخی که خیلی از بانوان اون رو تجربه کردن

ببخشید استاد‌ باید یه‌ تلفن‌ مهم‌ میزدم

فقط از روی حسادت باعث شد بمیره؟

مادر های ایرانی به روایت سکانسی از سریال تاسیان

امضای کار «هومن سیدی» در سریال وحشی

تعطیلی سینماها همزمان با ایام سوگواری شهادت امام حسین(ع)

چهره ها/ استوری حاشیه‌ساز فرشته حسینی بعد از آزادی پدرش

خاطره جالب کارگردان فیلم «دل شکسته» از احترام زنده‌یاد خسرو شکیبایی به امام حسین (ع)

تصمیم هنرمند مشهور برای بازگشت به تلویزیون

آخرین بار که دوقلوهای ویجر به پشت سرشان نگاه کردند، چه چیزی دیدند؟

مانور کمک گرانشی؛ فضاپیماها چگونه با استفاده از سیاره‌ها شتاب می‌گیرند؟

بالاخره می‌دانیم چرا مجسمه‌های ملکه حتشپسوت در مصر باستان نابود شدند

اتصالات پنهان در اعماق زمین: گیاهان فراتر از آنچه می‌بینیم، در خاک ریشه دارند

خطر پنهان گرمایش زمین؛ دمای بالا کیفیت خواب میلیاردها نفر را تهدید می‌کند

راه شیری بر فراز صخره‌های مخروطی

شصتمین بولتن آماری سالانه اوپک منتشر شد

سید محمد خاتمی: از راه جنگ نمی‌توان به صلح رسید

واکنش عراقچی به گزافه‌گویی‌های ترامپ؛ در 12 روز نشان دادیم که بلدیم چطور از خودمان دفاع کنیم

فرزند شهید سلیمانی: هر وقت با سردار حاجی‌زاده صحبت می‌کردم، شدت دلتنگی‌اش برای حاج قاسم را می‌دیدم

همسر شهید سلامی: خودم را شاگرد او می‌دانستم

اولین گفت‌وگوی دختر شهید سلامی پس از شهادت پدر

وزارت خارجه آمریکا: ایران فوراً با آژانس همکاری کند

واکنش عراقچی به اظهارنظر اخیر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا

پزشکیان: دولت با همه ظرفیت‌ها در مسیر جبران خسارت مردم در جنگ تحمیلی گام بر می‌دارد

واکنش سازمان ملل به ابلاغ قانون تعلیق همکاری ایران با آژانس انرژی اتمی

نهمین شهید مدافع وطن دزفول تشییع و خاکسپاری شد

معرفی برترین‌های سومین جشنواره ملی داستان کوتاه جنوب