سه شنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۴

ورزشی

بازسازی پیست اسکیت آزادی پس از ۱۰ سال

بازسازی پیست اسکیت آزادی پس از ۱۰ سال
پیام خوزستان -بازسازی پیست اسکیت آزادی پس از ۱۰ سال
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش "ورزش سه" محسن هنرجو   با اشاره به اعزام تیم ملی اسکیت برد به مسابقات انتخابی کسب سهمیه المپیک 2024 پاریس در شارجه امارات، اظهار کرد: این مسابقات از 9 بهمن به مدت یک هفته در شارجه امارات برگزار می‌شود که تیم اسکیت برد ایران برای اولین بار جهت کسب سهمیه بازی‌های المپیک 2024 پاریس 8 بهمن راهی این رقابتها خواهد شد.
  وی با اشاره به بازسازی پیست اسکیت آزادی بعد از 10 سال، خاطرنشان کرد: این پیست تقریبا نزدیک به 10 سال است که هیچ بازسازی روی آن صورت نگرفته بود و شرایط مناسبی برای تمرین نداشت، به طوری که آسفالت آن کاملا از بین رفته و ورزشکار برای تمرین با مشکلات زیادی مواجه بود که با پیگیریهای فدراسیون و با کمک‌های مردمی این پیست در حال بازسازی است.
مدیر تیم های ملی اسکیت همچنین از نصب 230 صندلی در آکادمی اسکیت آزادی خبر داد و افزود: اکثر صندلی‌های این آکادمی تخریب و شرایط مناسبی برای جایگاه تماشاگران نداشت که در راستای نوسازی و تجهیز آکادمی اسکیت آزادی از سوی فدراسیون، 230 صندلی در جایگاه تماشاگران این آکادمی نصب شد، البته پیش از این نیز سقف آکادمی تجهیز و نوسازی شده بود.
وی در پایان یکی دیگر از مشکلات ورزشکاران اسکیت را نداشتن خوابگاه عنوان کرد و گفت: خوابگاه پیست اسکیت آزادی سالهاست که نیمه ساخت باقی مانده و تکمیل نشده است، به طوری که مجبوریم از خوابگاه سایر فدراسیون‌ها استفاده کنیم. امیدوارم در راستای بازسازی و نوسازی آکادمی اسکیت، خوابگاه پیست نیز زودتر تکمیل شود تا در ادامه کار مشکلی برای آماده‌سازی ورزشکاران نداشته باشیم.


نظرات شما