پیام خوزستان

آخرين مطالب

شهرک‌های صنعتی خوزستان به شهرک‌های بی‌روح و بدون رونق تبدیل شده است اقتصادي

  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا/خوزستان مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن سپاه حضرت ولی عصر (عج) استان خوزستان گفت: شهرک های صنعتی به شهرک های بی روح و بدون رونق تبدیل شده است و خیلی از صنایع ما در گیر و دار یک امضا از یک اداره کل یا گرفتن تسهیلاتی هستند که فقط به افراد خاص داده می شود.
نادر زاهدی نیا با حضور در سازمان بسیج رسانه خوزستان، اظهارکرد: در راستای فعالیت هایی گسترده بسیج در کشور، سازمان بسیج صنعت و معدن نیز در سطح استان در حال فعالیت است.
ساز و کار فعالیت و اهداف آن نیز در راستای رونق صنایع مختلف و معادن در استان است.
به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: متاسفانه یکی از مسائل و مشکلاتی که در سطح استان داریم تقریبا رکود در بخش صنعت و معدن است. متاسفانه در چند سال گذشته بیش از 60 تا 70 درصد از صنایع ما غیرفعال یا به حالت نیمه فعال درآمده اند.
مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن سپاه حضرت ولی عصر (عج) استان خوزستان گفت: مشکلات بسیار گسترده هستند و هر چقدر هم ورود می کنیم با مسائل جدید مواجه می شویم که همین مشکلات کمر صنعت و معدن را در استان شکسته است، به صورتی که خیلی از این صنایع دیگر نمی توانند قد علم کنند و خسته شده اند.
وی عنوان کرد: یکی از کارهایی که ما انجام دادیم ارزیابی از بیش از 760 واحد تولیدی بود و تقریبا یک منبع تکمیل شده از صنعت و معدن شناسایی شد که این کار در سطح استان وجود نداشت و حسن کار ما این بود که اطلاعات و آمار را نیز به روز کرد.
زاهدی نیا افزود: در مرحله بعدی باید موانع را برطرف می کردیم که در این زمینه باتوجه به این که برخی طرح ها ملی بودند حتی استان هم از عهده کار خارج بود و باید راهی برای برگرداندن آن صنایع غیرفعال به چرخه تولید پیدا می کردیم که نیازمند هماهنگی ملی و استانی بود. تلاش کردیم ابتدا ظرفیت استان را پای کار بیاوریم اما برخی ادارات استان علی رغم این که متولی رونق صنعت و معدن در استان بودند در کار صنایع و تولیدکنندگان سنگ اندازی می کردند که واقعا فاجعه ای در استان بود.
وی بیان کرد: زمانی که کار تولیدی در استان تعطیل یا نیمه فعال شود یعنی تعداد زیادی از نفراتی را داریم که بیکار شده اند و خود به خود نیز علی رغم مشکلاتی که در استان در بحث اشتغال داریم، سطح اشتغال پایین می آید. در بحث بیکاری خوزستان جزو رتبه های بالا است و اشتغال افزایش پیدا نمی کند مگر این که صنایع نیمه فعال را فعال کنیم.
مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن سپاه حضرت ولی عصر (عج) استان خوزستان گفت: به هر حال ما از ظرفیت بسیج و سپاه استفاده و کارگروه هایی تشکیل و از افراد نخبه دعوت کردیم و در نهایت راه حل مشخص شد. البته خلایی وجود داشت که عدم استقاده از رسانه بود. آن هم در حالی که در دنیا رسانه و فضای مجازی حرف اول را می زند و باید بتوانیم روی این مهم کار کنیم. خواهش ما از بسیج رسانه نیز این است در کاری که ما شرع کرده ایم، با تعاملی که پیدا می شود کمک کند تا مشکلات را حل کنیم.
وی افزود: بسیج رسانه نیز باید در کارگروه ها باشد و ببنید چرا علی رغم ظرفیت های موجود در استان بیش از60 تا 70درصد صنایع ما در شهرک ها تعطیل یا نیمه فعال هستند و شهرک های صنعتی به شهرک های بی روح و بدون رونق تبدیل شده است. خیلی از صنایع ما در گیر و دار یک امضا از یک اداره کل یا گرفتن تسهیلاتی هستند که فقط به افراد خاص داده می شود. چون این موارد رسانه ای نشده آن اداره و نهاد این اجازه را به خود داده است که آن را تکرار کند، در حالی که با رسانه ای شدن آن مردم علت این که چرا این همه جوان بیکار داریم را می دانند. به هر حال حرکت جهادی نباید از کار بایستد و تولید باید ادامه پیدا کند. ضمن این که آماده هستیم تورهای رسانه ای بسیح رسانه به شهرک ها صنعتی رفته و به بررسی علت نیمه فعال و غیر فعال شدن برخی صنایع در شهرک ها بپردازد.
به گزارش ایسنا، همچنین بهمئی رییس سازمان بسیج رسانه خوزستان در این دیدار ضمن تاکید بر نقش صنعت در زندگی مردم خصوصا در حوزه اشتغال و تولید به ظرفیت های موجود بسیج رسانه در جهت تقویت حوزه صنعت پرداخت.
وی نیاز رسانه در جامعه امروز را نیاز اساسی دانست و زیربنای امروز جامعه را رسانه نامید.
رییس سازمان بسیج رسانه خوزستان پیوند رسانه و صنعت را مهمترین موضوع حال دانست و افزود با برقراری پیوند بین رسانه و صنعت میتوانیم بسیاری از مشکلات این حوزه را به مسئولین ذی ربط اطلاع و از انها مطالبه گری کنیم.
وی در ادامه برگزارز تورهای رسانه ای در مرکز استان و شهرستان ها را در راستای شناسایی عارضه های صنعت خصوصا شهرک های صنعتی را بسیار مفید دانست و اعلام کرد که امسال 15 تور رسانه ای در سطح استان برگزار خواهد شد.
گفتنی است در پایان این جلسه تفاهم نامه ای جهت پیوند بین رسانه و صنعت منعقد شد.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/367528/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عراقچی در دیدار وزیر دفاع عربستان: حمله به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران جنایتی نابخشودنی است

نتانیاهو: با ترامپ درمورد پیامدهای جنگ با ایران صحبت کردم

ایرادات هیئت نظارت مجمع به «طرح تشدید مجازات جاسوسی» اعلام شد

روایت بغض‌آلود المیرا شریفی‌مقدم از روزی که همسر و فرزندانش را بدرقه کرد تا از تهران بروند

تشکیل کمیته نظارتی برای جلوگیری از انتقال غیرمجاز آب از خوزستان

رتبه نخست شوشتر در زمینه پروژه‌های مسکن مهر خوزستان

اولین تجربه بازی نرگس محمدی چطور بود؟

تصاویر جالبی از پشت صحنه سریال محبوب کره‌ای این روزها

عشق شجاعت می‌خواد!

گفتگوی استاندار با مسئولان کشوری برای توقف انتقال آب غیرمجاز از خوزستان

تداوم ناپایداری های جوی در هرمزگان

بازرسی بهداشتی از 563 هیئت مذهبی خوزستان

احیای بوستان حجاب، از قدیمی‌ترین پارک‌های شهر اهواز

اثر جدید حمید سحری؛ اولین فینالیست جام جهانی باشگاه‌ها مشخص شد

آخرین اخبار نقل و انتقالات فوتبال ایران

لیست آخرین تغییرات رده سنی‌ها در بازی‌های آسیایی جوانان

مربی وزنه‌برداری: انوشیروانی وعده می‌دهد تا بودجه بگیرد

فرنگی‌کاران ایران در آستانه هتریک طلا

لیگ ملت‌ها؛ موقتا صدر را از ولاسکو گرفتند

پایان دوره عضویت 6 عضو شورای نگهبان طی روزهای آتی؛ ترکیب تغییر می‌کند؟

پسر قذافی: پایان جنگ ایران و اسرائیل به «فارسی» نوشته خواهد شد

اختصاص 600میلیارد ریال به مناطق عشایری لالی

آموزش افزایش راندمان مصرف آب در مزارع خوزستان

پرداخت 75 درصد مطالبات گندمکاران دزفول

آبرومو بردی، بی‌آبروت می‌کنم میلاد!

مدیران ارشد صداوسیما، رشیدپور را سرکار گذاشتند

ویژگی مرموز چت جی پی تی فاش شد

آیین نمادین کفن و دفن شهدای کربلا در دزفول

12 شهر خوزستان در محاصره آلودگی هوا

افزایش ذرات آلاینده در 12 شهر خوزستان

شماره پیراهن خرید جنجالی سپاهان مشخص شد

فرعباسی به استقلال پیوست

آنالیز تاکتیکی؛ ایده آلونسو برای به دام انداختن پی‌اس‌جی

زمان بازگشت یزدانی به تشک مشخص شد

شانس کم برخی رشته‌های توپی برای حضور در بازی‌های کشورهای اسلامی

ساپینتو: برگشتم تا کار ناتمام را تمام کنم

ساعت تسویه پایا تغییر کرد

واکنش ولایتی به تناقض‌گویی‌های ترامپ

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: بنای حمله نداریم اما موشک جواب موشک است

عراقچی: کشورهای منطقه برای مقابله با تهدیدات رژیم صهیونیستی مسئولیت مشترک دارند

فلاحت پیشه: مصاحبه پزشکیان بزم نتانیاهو و ترامپ را برهم زد

شرورترین شخصیت تاریخ تلویزیون 66 ساله شد!

عکس‌های زیبایی که منوچهر هادی از دخترش منتشر کرد

احیای قدیمی‌ترین پارک اهواز به کجا رسید؟

تلاش عربستان برای میزبانی جام جهانی باشگاه‌ها 2029

آغاز فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا

مذاکره رسمی کادیلاک با شوماخر

دردسر تیم بوکس امید ایران با تصمیم سازمان جهانی

طارمی چشم آقای خاص را گرفت

تامین 25 درصد گوشت مورد نیاز توسط عشایر