پیام خوزستان - فارس /وبگاه «آکسیوس» بامداد سهشنبه مدعی شد که تهدید پهپادی ایران علیه پایگاه «فیرفورد» متعلق به نیروی هوایی سلطنتی انگلیس، دلیل تخلیه بمبافکنهای آمریکایی بود.
آکسیوس به نقل از مقامات آمریکایی نوشت که ارتش آمریکا در پی دریافت اطلاعاتی مبنی بر حمله پهپادی ایران، ۱۲ فروند بمبافکن «بی-۱» را از پایگاه فیرفورد خارج کرد.در این گزارش ادعا شده است: «چنین حمله پهپادی ایران از خاک انگلیس علیه این پایگاه میتوانست منجر به کشته شدن اعضای ارتش آمریکا و نابودی بمبافکنهای راهبردی شود».
این منابع که نامشان فاش نشد، میگویند مشخص نیست که آیا افرادی که در این پایگاه دستگیر و سپس آزاد شدند، با حمله پهپادی ادعایی مرتبط هستند یا اینکه در حال برنامهریزی حمله جداگانه دیگری بودهاند.پیش از این، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی ادعا کرده بود که تلآویو اطلاعاتی مبنی بر تهدید حمله پهپادی ایران را در اختیار انگلیس قرار داده است.