پیام خوزستان - ورزش 3 /برگزار نشدن مراسم تقدیر از امید عالیشاه در حاشیه دیدار دوستانه پرسپولیس و گلگهر، یکی از نکات خبرساز این مسابقه بود. باشگاه پرسپولیس برای کاپیتان سابق خود و دیگر بازیکنان پیشین سرخها در گلگهر، تندیس یادبود آماده کرده بود، اما برنامه اهدای آن به سرانجام نرسید.
پس از این مسابقه، این برداشت مطرح شد که عالیشاه به دلیل دلخوری از نحوه جداییاش، تمایلی به دیدار با مسئولان تیم سابق خود نداشته است. با این حال، پیمان حدادی در، در پاسخ به پرسشی درباره برگزار نشدن مراسم، گفت عالیشاه را در آن دیدار ندیده و تقدیر از او به مسابقه رسمی دو تیم موکول خواهد شد.
مدیرعامل پرسپولیس در این خصوص و در پاسخ به سوال سردبیر ورزش سه در برنامه زنده "آنتن" اظهار داشت: «نه، ایشان نبودند و من ایشان را ندیدم، اما قطعاً در بازی رسمی که داریم، انجام خواهد شد.»
حدادی همچنین تأکید کرد که با کاپیتان سابق پرسپولیس در ارتباط است و اخیراً نیز به مناسبت تولد دخترش با او صحبت کرده: «کمااینکه من با آقای عالیشاه ارتباط دارم و همین چند روز پیش که دخترشان به دنیا آمد، با ایشان صحبت کردم و تبریک گفتم و مکالمه خوبی داشتیم.»
به این ترتیب، به گفته مدیرعامل پرسپولیس، برنامه تجلیل از بازیکنی که پس از سالها حضور و قهرمانی با سرخها راهی گلگهر شد، همچنان برقرار است و قرار است در تقابل رسمی دو تیم اجرا شود.
دیدار پرسپولیس و گل گهر سه هفته بعد برگزار خواهد شد و باید دید امید عالیشاه تن به این تجلیل خواهد داد یا خیر.