شنبه ۲۸ شهريور ۱۴۰۵

اجتماعی

پرداخت ۷۰۰۰ میلیارد ریال غرامت به کشاورزان خسارت دیده خوزستان

پرداخت ۷۰۰۰ میلیارد ریال غرامت به کشاورزان خسارت دیده خوزستان
پیام خوزستان - مدیر شعب بانک کشاورزی خوزستان از پرداخت ۷۰۰۰ میلیارد ریال غرامت به کشاورزان خسارت‌دیده استان تاکنون خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیر شعب بانک کشاورزی خوزستان از پرداخت ۷۰۰۰ میلیارد ریال غرامت به کشاورزان خسارت‌دیده استان تاکنون خبر داد.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، جهانپور معماریان اظهار کرد: بیش از ۷۰۰۰ میلیارد ریال غرامت به کشاورزان، دامداران و بهره‌برداران خسارت دیده در خوزستان در سال زراعی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ تاکنون پرداخت شده است.
وی ضمن تاکید بر واریز غرامت به حساب کشاورزان، دامداران و بهره‌برداران خسارت‌دیده استان، صندوق بیمه بانک کشاورزی را راهی امن برای تضمین فعالیت موثر در بخش کشاورزی دانست و عنوان کرد: کشاورزان، دامداران و فعالین بخش کشاورزی با بیمه محصولات کشاورزی که توسط صندوق بیمه در بانک انجام می‌شود می‌توانند نسبت به جبران خسارات در مواقع آسیب‌زا که در اثر حوادث قهری پدید می‌آید اقدام کنند.
معماریان، صندوق بیمه بانک کشاورزی را مطمئن‌ترین راه جهت سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی دانست و گفت: بانک کشاورزی استان، در سال زراعی جاری توسط صندوق بیمه کشاورزی بیش از ۷۰۰۰ میلیارد ریال غرامت به ۲۲۹۳۶ نفر از خسارت‌دیدگان در بخش کشاورزی استان پرداخت کرده است.


نظرات شما