سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۴۰۵

اجتماعی

پیش‌بینی برداشت ۱۰۵ هزار تن خرما از نخلستان‌های شادگان

پیش‌بینی برداشت ۱۰۵ هزار تن خرما از نخلستان‌های شادگان
پیام خوزستان - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شادگان از آغاز برداشت خرما از نخلستان‌های این شهرستان خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود حدود ۱۰۵ هزار تن خرما از نخلستان‌های شادگان برداشت شود.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شادگان از آغاز برداشت خرما از نخلستان‌های این شهرستان خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود حدود ۱۰۵ هزار تن خرما از نخلستان‌های شادگان برداشت شود.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، جمشید اسلامیان اظهار کرد: برداشت خرما تا اواخر آبان ماه ادامه خواهد داشت و پیش بینی می‌شود امسال ۱۰۵ هزار تن خرما از این شهرستان برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی شادگان گفت: عمده محصولات خرما از نخلستان‌های شادگان به صورت بسته بندی شده در استان‌های همجوار و سایر نقاط کشور به فروش خواهد رسید.
اسلامیان به گونه‌های مختلف خرما از جمله، استعمران، گنطار، بریم، برحی و اشگر اشاره کرد و ادامه داد: ۸۰ درصد خرمای برداشت شده از نخلستان‌های شادگان از نوع استعمران و ۲۰ درصد از سایر انواع خرما است.
وی افزود:کل سطح نخیلات شهرستان حدود ۱۵ هزار هکتار است که تقریبا ۸۰ درصد آن آب کشاورزی تامین شده است و بخشی که آب به آنها نرسیده مربوط به انتهای حوزه آبی و نهر‌هایی است که لایروبی داشته‌اند که لایروبی آنها در دست اقدام است.
شادگان یکی از مراکز عمده تولید انواع خرما با بیش از ۵۷هزار هکتار اراضی قابل کشت است استعمران، گنطار، بریم، برحی، اشگر از انواع خرمای تولید در شادگان است.
استان خوزستان جزو سه استان اول در تولید خرمای کشور است که بیشترین سهم تولید خرمای استعمران را به خود اختصاص داده است که ارزش صادراتی بالایی دارد.


نظرات شما