پیام خوزستان - مدیر مخابرات منطقه خوزستان از آغاز عملیات اجرایی و افتتاح طرحهای مخابراتی در شهرستان لالی همزمان با هفته دولت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، رحیم فلاح زاده گفت: همزمان با هفته دولت، آیین افتتاح و کلنگزنی مجموعهای از طرحهای مخابراتی شهرستان لالی با حضور نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، رئیس مخابرات و جمعی از مسئولان محلی برگزار شد.
وی افزود: در نخستین بخش این مراسم، سایت تلفن همراه روستای کهناب به بهرهبرداری رسید و به صورت تجمیعی، سه سایت تلفن همراه دیگر در مناطق لارزندان، حسینآقا و تنباکوکار نیز افتتاح شد.
فلاح زاده اعتبار هزینه شده برای این طرحها را بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد و اظهار داشت: در ادامه و در مسیر جاده لالی به اندیکا، آیین کلنگزنی دو طرح مخابراتی شامل طرح ترمیم مسیر فیبر نوری لالی به اندیکا با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال و سایت تلفن همراه روستای احمدآباد برکه با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال برگزار شد.
مدیر مخابرات منطقه خوزستان میگوید: اجرای این طرحها گامی مؤثر در توسعه زیرساختهای ارتباطی، ارتقای کیفیت خدمات مخابراتی و افزایش پوشش شبکه تلفن همراه در مناطق روستایی و محورهای ارتباطی شهرستان لالی خواهد بود.