پیام خوزستان - سرپرست اداره کل راهآهن جنوب از جابهجایی بیش از ۳۰۲ هزار زائر به وسیله ۶۱۰ رام قطار از ابتدای طرح اربعین حسینی تاکنون خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، رضا مطوری با اشاره به عملکرد این ادارهکل در ایام اربعین حسینی امسال اظهار کرد: از ابتدای طرح اربعین حسینی تکنون، در مجموع ۶۱۰ رام قطار رفت و برگشت در مسیرهای زیر پوشش راهآهن جنوب انجام شده است.
وی با بیان اینکه در این مدت ۳۰۲ هزار و ۳۲۰ زائر با قطارهای راهآهن جنوب جابهجا شدهاند، افزود: در مسیر اهواز ـ خرمشهر ۵۳ رام قطار رفت و برگشت با جابهجایی ۱۴ هزار و ۶۲۸ نفر انجام شده است.
مطوری ادامه داد: همچنین در مسیر خرمشهر ـ شلمچه، قطارهای ریلی بهصورت رایگان در مجموع ۲۷۸ رام رفت و برگشت انجام دادهاند و ۱۴۶ هزار و ۶۵۶ نفر از این خدمات بهرهمند شدهاند.
سرپرست اداره کل راهآهن جنوب بیان کرد: در بخش قطارهای بینشهری نیز ۲۷۹ رام قطار رفت و برگشت، ۱۴۱ هزار و ۳۶ نفر را جابهجا کردهاند.
مطوری با اشاره به تداوم خدمات ریلی در ایام اربعین، بر آمادگی راهآهن جنوب برای ارائه خدمات به زائران و تسهیل تردد آنان تأکید کرد.