پیام خوزستان - مدیر کل هواشناسی خوزستان گفت: از روز سه شنبه تا پایان هفته، وقوع دماهای ۴۸ و ۴۹ درجه و حتی بالاتر در اغلب نقاط استان بجز مناطق مرتفع شرقی و شمالی پیش بینی میشود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، محمد سبزه زاری اظهار کرد: براساس آخرین نقشه های پیش یابی هواشناسی طی امروز و فردا تغییر محسوسی در دما مورد انتظار نیست، روز دوشنبه کاهش ملایم دما و سپس از روز سه شنبه تا پایان هفته، وقوع دماهای ۴۸ و ۴۹ درجه و حتی بالاتر در اغلب نقاط استان بجز مناطق مرتفع شرقی و شمالی پیش بینی می شود.
وی افزود: همچنین طی روزهای یکشنبه تا سه شنبه (بویژه دوشنبه)، سرعت وزش باد در اغلب نقاط استان بویژه بخش های غربی، جنوبی و مرکزی در حد متوسط تا نسبتاً شدید و همراه با تندباد لحظه ای خواهد بود؛ لذا احتمال گردوخاک محلی و موقتی نیز طی ساعاتی از بعد از ظهرها دور از انتظار نیست. در این ایام شمال خلیج فارس نیز مواج خواهد بود.
سبزه زاری ادامه داد: در شبانه روز گذشته رامشیر با ۴۸.۸ و ایذه با ۲۴.۲ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان گزارش شده اند و اهواز به بیشینه دمای ۴۷.۹ و کمینه دمای ۲۹.۱ درجه سانتیگراد رسیده است.