شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵

اجتماعی

کشف و ضبط بیش از ۲۰ هزار لیتر نفت‌گاز قاچاق در اهواز

کشف و ضبط بیش از ۲۰ هزار لیتر نفت‌گاز قاچاق در اهواز
پیام خوزستان - مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز از کشف و ضبط ۲۰ هزار و ۸۰۰ لیتر نفت‌گاز قاچاق در اهواز خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز از کشف و ضبط ۲۰ هزار و ۸۰۰ لیتر نفت‌گاز قاچاق در اهواز خبر داد.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز از کشف و ضبط ۲۰ هزار و ۸۰۰ لیتر نفت‌گاز قاچاق در اهواز خبر داد.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان خوزستان ، پرویز ایدون اظهار داشت: در عملیاتی مشترک میان کارکنان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز و دستگاه‌های امنیتی استان، محموله بزرگی از سوخت قاچاق در محدوده اهواز کشف و ضبط شد.
وی افزود: این عملیات که با همکاری مشترک کارکنان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز و تعامل نزدیک با دستگاه‌های امنیتی استان به اجرا درآمد، منجر به شناسایی و توقف محموله‌ای به مقدار ۲۰ هزار و ۸۰۰ لیتر نفت‌گاز قاچاق گردید.
ایدون تصریح کرد: این محموله پس از شناسایی و طی مراحل قانونی و قضایی، جهت تخلیه به تأسیسات انبار نفت نظامیه اهواز منتقل شد.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز نیز بر تداوم این همکاری‌های راهبردی با دستگاه‌های انتظامی و امنیتی برای مقابله با هرگونه تخلف در شبکه توزیع سوخت و صیانت از سرمایه‌های ملی تأکید دارد.


نظرات شما