چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۵

اجتماعی

خدمت رسانی هوشمند با راه اندازی نخستین مرکز پاسخگویی امور مشترکین آبفا اهواز

خدمت رسانی هوشمند با راه اندازی نخستین مرکز پاسخگویی امور مشترکین آبفا اهواز
پیام خوزستان - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز گفت: نخستین مرکز پاسخگویی امور مشترکین در این کلان‌شهر خبر داد به منظور هوشمندسازی و متمرکز کردن پیگیری مطالبات و خدمات‌رسانی به شهروندان راه اندازی شد.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز گفت: نخستین مرکز پاسخگویی امور مشترکین در این کلان‌شهر خبر داد به منظور هوشمندسازی و متمرکز کردن پیگیری مطالبات و خدمات‌رسانی به شهروندان راه اندازی شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز گفت: نخستین مرکز پاسخگویی امور مشترکین در این کلان‌شهر خبر داد به منظور هوشمندسازی و متمرکز کردن پیگیری مطالبات و خدمات‌رسانی به شهروندان راه اندازی شد.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، حسین عبیداوی با اشاره به راه اندازی نخستین مرکز پاسخگویی امور مشترکین آبفای اهواز بیان داشت: تجمیع خدمات پاسخگویی و ارتباط با مشترکین در یک مرکز واحد علاوه بر تسهیل دسترسی شهروندان به خدمات، زمینه ارتقا رضایتمندی و بهبود کیفیت ارتباط با مشتریان را فراهم می‌کند.
وی با بیان اینکه این اقدام برای نخستین بار در شرکت آب و فاضلاب اهواز عملیاتی شده است افزود: افزایش سرعت و دقت در ارائه خدماتی نظیر اعلام رقم کنتور، استعلام بدهی آب‌بها و پیگیری امور مشترکین از مهمترین اهداف ایجاد این مرکز است.
عبیداوی تصریح کرد: در این مرکز ۱۶ کاربر تلفنی از طریق سرشماره ۳۷۷۰۲۱۱۱ به صورت متمرکز با مشترکین بدهکار تماس گرفته و نسبت به اطلاع‌رسانی و وصول مطالبات اقدام می‌کنند که این مدل از ارائه خدمات برای نخستین بار در تمامی مناطق اهواز به‌صورت یکپارچه اجرا شده است.
مدیرعامل آبفا اهواز ادامه داد: شرکت آب و فاضلاب اهواز با بهره‌گیری از طرح‌های نوین و حرکت در مسیر هوشمندسازی، ارتقا بهره‌وری و تکریم ارباب‌رجوع را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده است تا خدماتی شایسته و درخور شان مردم شریف اهواز ارائه دهد.
اهواز با بیش از ۲ میلیون نفر و داشتن ۱۵۰ ایستگاه پمپاژ از نقاط استراتژیک کشور به شمار می‌رود.


نظرات شما