پیام خوزستان - رئیس دادگاه بخش الوار گرمسیری اندیمشک از تشکیل پرونده قضایی برای عاملان قطع درختان بیشه «بردگلال» و پیگیری برای بازداشت سایر عوامل مرتبط خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، فرشاد اسدی اصل گفت: پس از دریافت گزارشی مبنی بر قطع درختان جنگلی در بستر سد کرخه واقع در حوزه بخش الوار گرمسیری شهرستان اندیمشک، موضوع در دستور کار قرار گرفت و ماموران یگان حفاظت محیط زیست پس از کشف صحت موضوع و با دستور قضایی، موفق به بازداشت یکی از عوامل شدند.
وی ادامه داد: متهم با قطع بیش از ۵۰۰ اصله درخت، قصد استفاده از این اراضی را به عنوان زمین کشاورزی داشت که پرونده در این خصوص تشکیل شد.
اسدی اصل اظهار داشت: باتوجه به اینکه سه نفر دیگر با هویت مشخص متواری هستند، دستور جلب و دستگیری آنان نیز صادر شده است.
رئیس دادگاه بخش الوار گرمسیری اندیمشک بیان کرد: صیانت از محیط زیست و بهویژه پوشش جنگلی، از خطوط قرمز دستگاه قضا بوده و در این خصوص هیچگونه اغماض و تسامحی پذیرفته نیست.