شنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۵

اجتماعی

شهادت پاداش سال‌ها مجاهدت سردار رشید در مسیر جهاد در راه خداست

شهادت پاداش سال‌ها مجاهدت سردار رشید در مسیر جهاد در راه خداست
پیام خوزستان - استاندار خوزستان گفت: شهادت فیض و پاداش بزرگ است و سردار رشید پاداش سال‌ها مجاهدت در مسیر جهاد در راه خدا را گرفت.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - استاندار خوزستان گفت: شهادت فیض و پاداش بزرگ است و سردار رشید پاداش سال‌ها مجاهدت در مسیر جهاد در راه خدا را گرفت.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، سیدمحمدرضا موالی زاده شامگاه جمعه در نخستین سالگرد شهادت سردار سپهبد شهید غلامعلی رشید فرمانده اسبق قرارگاه خاتم الانبیا و فرزند شهیدش حجت الاسلام امین عباس رشید که در حسینیه ثارالله دزفول برگزار شد، با اشاره به تقدیم ۲۴ هزار شهید از خوزستان به اسلام و انقلاب بیان کرد: خوزستان در جنگ‌های ۱۲ روزه و رمضان شهدای شاخص و فرماندهان برجسته‌ای تقدیم کرده است.
وی ادامه داد: شهید سپهبد غلامعلی رشید، دریادار شهید علی شمخانی و دریادار شهید علیرضا تنگسیری سه فرمانده شهید بزرگ خوزستان هستند که در یک سال اخیر تقدیم اسلام و ایران شده‌اند.
موالی زاده، شهادت را فیضی بزرگ دانست و افزود: شهادت پاداش سال‌ها مجاهدت سردار رشید در مسیر جهاد در راه خدا است.
وی تصریح کرد: ملت بزرگ ایران به واسطه جان فشانی سرداران شهید و ایستادگی نیرو‌های مسلح در جهان با عظمت یاد می‌شود.
استاندار خوزستان ادامه داد: ملت ایران اسلامی پشت سر حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای فرمانده معظم کل قوا از این گردنه دشوار با پیروزی عبور خواهد کرد.
در این آیین که با حضور فرماندهان برجسته لشکری و کشوری برگزار شد، علیرضا قزوه از شاعران شناخته شده کشور در رثای سردار سپهبد شهید غلامعلی رشید به مثنوی خوانی و حاج صادق آهنگران نیز به مداحی پرداخت.
همزمان با نخستین سالروز شهادت سردار غلامعلی رشید و فرزندش امین عباس رشید، از سنگ مزار جدید این شهدا در حرم سبزقبا (ع) و المان سردار رشید در میدان رودبند رونمایی شد.
سردار سرلشکر غلامعلی رشید در سال ۱۳۳۲ در شهرستان دزفول چشم به جهان گشود. این سردار سرافراز اسلام در طول خدمت نظامی خود مسئولیت‌های برجسته‌ای را برعهده داشت که از آن جمله می‌توان به معاونت عملیات ستاد مشترک سپاه از سال ۱۳۶۵ تا ۱۳۶۸ و معاونت اطلاعات و عملیات ستاد کل نیرو‌های مسلح از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۸ اشاره کرد. وی در سال ۱۳۷۸ با دریافت درجه سرلشکری به‌عنوان جانشین رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح منصوب شد و به مدت ۱۷ سال در این سمت خدمت کرد.
سردار رشید در سال ۱۳۹۵ با حکم رهبر معظم انقلاب به فرماندهی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء منصوب شد و تا لحظه شهادت در همین مسئولیت باقی ماند. وی همزمان، مسئولیت معاونت امور دفاعی در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی را نیز برعهده داشت.
سحرگاهِ ۲۳ خرداد ۱۴۰۴، سردار رشید فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء و فرزند برومندش حجت الاسلام امین عباس رشید در حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به خاک میهن به فیض عظیم شهادت نائل آمدند.
پیکر پاک سردار سپهبد شهید «غلامعلی رشید» فرمانده مقتدر ایران اسلامی، فرزند برومند دزفول و فرزندش روز نهم تیرماه ۱۴۰۴ با حضور ده‌ها هزار نفر از مردم قدرشناس شهر‌های شمال خوزستان در آستان متبرک حضرت سبزقبا (ع) به خاک سپرده شد.


نظرات شما