دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۵

اجتماعی

دستگیری ۱۶ عامل نزاع و درگیری مسلحانه در باوی استان خوزستان

دستگیری ۱۶ عامل نزاع و درگیری مسلحانه در باوی استان خوزستان
پیام خوزستان - فرمانده انتظامی باوی از دستگیری ۱۶ نفر از عوامل نزاع و درگیری مسلحانه در این شهرستان خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - فرمانده انتظامی باوی از دستگیری ۱۶ نفر از عوامل نزاع و درگیری مسلحانه در این شهرستان خبر داد.

فرمانده انتظامی باوی از دستگیری ۱۶ نفر از عوامل نزاع و درگیری مسلحانه در این شهرستان خبر داد.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، سرهنگ حسن شیخی سعید گفت: در پی وقوع یک فقره نزاع و درگیری مسلحانه منجر به جرح یک شهروند در یکی از محلات شهرستان، بلافاصله ماموران کلانتری ۳۲ شیبان، در محل حاضر و تحقیقات جهت شناسایی و دستگیری عاملان اصلی در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پلیس با انجام اقدامات پلیسی و رصد اطلاعاتی موفق شدند هویت ۱۶ نفر عاملان اصلی نزاع را شناسایی پس از تعقیب و مراقبت و هماهنگی قضائی هر ۱۶ نفر را در ۲ عملیات هماهنگ دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان باوی با اشاره به کشف یک قبضه اسلحه شکاری و تعدادی فشنگ مربوطه از مخفیگاه‌های متهمان کشف شد، افزود: متهمان در تحقیقات پلیس به جرم خود اعتراف و انگیزه خود را اختلافات شخصی بیان کردند.
سرهنگ شیخی سعید با اشاره به توقیف ۳ دستگاه خودروی متهمان، از بر برخورد قاطع و قانونی پلیس با هرگونه اقدام تهدید کننده آرامش عمومی خبر داد.


نظرات شما