شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۵

اجتماعی

پیش‌بینی برگزاری ۶۰۰ کارگاه آموزشی قضایی در مدارس خوزستان

پیش‌بینی برگزاری ۶۰۰ کارگاه آموزشی قضایی در مدارس خوزستان
پیام خوزستان - معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان از اجرای گسترده طرح قاضی در مدرسه با رویکرد‌های نوین در سال جاری خبر داد .
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان از اجرای گسترده طرح قاضی در مدرسه با رویکرد‌های نوین در سال جاری خبر داد .

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان خوزستان ، عیسی پورسلیمی گفت : پیش‌بینی می‌شود امسال ۶۰۰ کارگاه آموزشی در قالب طرح قاضی در مدرسه در سطح مدارس خوزستان برگزار شود و ۶۱ نفر از قضات استان در اجرای این برنامه با معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان همکاری داشته باشند.
وی در جلسه هماهنگی اجرای طرح قاضی در مدرسه با تأکید بر ضرورت استفاده از روش‌های نوین آموزشی در ارتباط با دانش‌آموزان، اظهار کرد: برای اثرگذاری بیشتر بر نسل نوجوان باید از زبان گویا، شیوه‌های خلاقانه و ابزار‌های متناسب با نیاز‌ها و روحیات دانش‌آموزان استفاده شود. درواقع آموزش‌های پیشگیرانه زمانی مؤثر خواهند بود که به زبانی ساده، جذاب و قابل فهم ارائه شوند.
پورسلیمی افزود: طرح قاضی در مدرسه یکی از برنامه‌های مؤثر در راستای ارتقای آگاهی‌های اجتماعی و حقوقی دانش‌آموزان است که توانسته بخشی از جمعیت مورد هدف را با حقوق، مسئولیت‌ها و پیامد‌های تصمیمات و رفتار‌های اجتماعی آشنا کند.
پورسلیمی با اشاره به اهمیت بهره‌گیری از ابزار‌های نوین آموزشی، گفت: استفاده از ظرفیت‌هایی همچون قصه‌گویی، روایت‌گری، نمایش‌های آموزشی، مسابقات فرهنگی، تولید محتوای چندرسانه‌ای و گفت‌و‌گو‌های تعاملی می‌تواند نقش مهمی در انتقال مفاهیم پیشگیرانه و افزایش مشارکت دانش‌آموزان داشته باشد.
وی تصریح کرد: تقویت مهارت‌های زندگی، مسئولیت‌پذیری اجتماعی، احترام به قانون، ارتقای تاب‌آوری و آشنایی با مخاطرات و آسیب‌های اجتماعی از جمله اهداف مهم اجرای این طرح است.
پورسلیمی بر همکاری میان آموزش و پرورش، دستگاه قضایی و سازمان‌های مردم‌نهاد تأکید کرد و گفت: پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نیازمند آموزش مستمر، مشارکت همه نهاد‌های مرتبط و بهره‌گیری از روش‌های نوآورانه است تا بتوان زمینه رشد و شکوفایی دانش‌آموزان و ایجاد محیطی سالم و ایمن در مدارس را فراهم کرد.
وی تصریح کرد: استفاده از حضور قضات و حقوقدانان در کنار سایر ظرفیت‌های آموزگاران و کارشناسلن نهاد‌های مردمی، می‌تواند نقش مهمی در ارتقای دانش حقوقی و اجتماعی دانش‌آموزان و تحقق اهداف پیشگیرانه طرح مذکور ایفا کند.


نظرات شما