پیام خوزستان - ایسنا / بانوی خوزستانی در مسابقات دو و میدانی قهرمانی جوانان آسیا (هنگ کنگ ۲۰۲۶) به مدال نقره ماده ۱۵۰۰ متر دست یافت.
نخستین روز از بیست و دومین دوره مسابقات دوومیدانی قهرمانی جوانان آسیا ۲۰۲۶ به میزبانی هنگکنگ در حال برگزاری است که امروز پنجشنبه هفتم خردادماه، مریم احمدی ملیپوش مستعد خوزستان در ماده ۱۵۰۰متر موفق شد با ثبت زمان ۴:۳۳.۳۵ دقیقه، ضمن ارتقای رکورد شخصی خود به عنوان نایب قهرمانی آسیا دست یابد.
در این رقابت ماهادورا گدارا ورزشکار سریلانکایی با ثبت رکورد ۴:۳۱.۴۱دقیقه اول شد و سونگ داوون، ورزشکار کرهای نیز با ثبت زمان ۴:۳۵.۴۲دقیقه به مقام سوم رسید.
این مدال نقره تاریخی در حالی برای دو و میدانی خوزستان به دست آمد که این ورزشکار آینده دار به همراه هانیه شه پری دیگر دونده خوزستانی فردا ۸ خرداد شدر ادامه رقابتهای آسیایی برای مواد دیگر به رقابت میپردازد.
بازار ![]()