سه شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴

فرهنگی

نبرد نهایی «کارناوال» با روزبه حصاری و سینا ساعی

نبرد نهایی «کارناوال» با روزبه حصاری و سینا ساعی
پیام خوزستان - برترین ها /در فینال «کارناوال» شاهد رقابت میان سینا ساعی و روزبه حصاری برای تعیین برنده نهایی هستیم. با پیروزی سینا ساعی در مرحله نیمه‌نهایی «کارناوال»، ...
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - برترین ها /در فینال «کارناوال» شاهد رقابت میان سینا ساعی و روزبه حصاری برای تعیین برنده نهایی هستیم.
با پیروزی سینا ساعی در مرحله نیمه‌نهایی «کارناوال»، چهارشنبه 7 آذر 1404 در فینال این مسابقه، شاهد رقابت هیجان‌انگیز میان سینا ساعی و روزبه حصاری برای تعیین برنده نهایی خواهیم بود. ساعی و حصاری هر دو جزو شرکت‌کنندگانی هستند که تمام مسابق های خود را با پیروزی به پایان رسانده‌اند.
در اولین رقابت نیمه‌نهایی که در قسمت هفدهم شاهد بودیم، روزبه حصاری مقابل سامان احتشامی قرار گرفت و با 128 رای بیشتر، موفق شد برنده شود. حصاری در دفاعیه نیمه نهایی، 434 رای کسب کرد و سامان احتشامی 306 رای به‌دست آورد.
در رقابت دوم نیمه‌نهایی رئالیتی‌شوی «کارناوال»، رقابت بین سینا ساعی و بامداد افشار، بسیار تنگاتنگ پیش رفت و درنهایت ساعی با 23 رای بیشتر به فینال راه پیدا کرد. در دفاعیه، ساعی 328 رای به دست آورد و در مقابل، بامداد افشار با 305 رای برنده این رویارویی شد.
روزبه حصاری در دور اول رقابت‌های کارناوال، امیرحسین رستمی و سامان احتشامی را شکست داد و با قدرت به عنوان سرگروه به مرحله دوم راه پیدا کرد. در مرحله دوم با دانیال کاظمی رقابت کرد و باز هم به عنوان برنده وارد مرحله نیمه‌نهایی شد. در این مرحله مقابل سامان احتشامی ایستاد و با شکست او به فینال رسید.
سینا ساعی در دور اول رقابت‌های کارناوال، بامداد افشار و سهیل مستجابیان را شکست داد. در مرحله دوم موفق شد رای بیشتری نسبت به رویا میرعلمی به دست آورد و به مرحله نیمه‌نهایی راه پیدا کند. در این مرحله با بامداد افشار رقابت کرد و نهایتا قدم به فینال گذاشت.
حالا ساعی و حصاری آماده رقابتی جدی برای فینال «کارناوال» هستند. هر دوی آنها در این چهار رقابت به امضای مشخصی رسیده‌اند و حالا باید با بهترین خودشان به میدان بیایند.
«کارناوال» به کارگردانی و اجرای رامبد جوان و تهیه‌کنندگی محمد شریفی هر چهارشنبه به طور اختصاصی در پلتفرم فیلم‌نت منتشر می‌شود.
پ
-->


نظرات شما