دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴

اجتماعی

مشارکت بیش از یک هزار ۲۰۰ دانش‌آموز  در طرح مهرآموز

مشارکت بیش از یک هزار ۲۰۰ دانش‌آموز  در طرح مهرآموز
پیام خوزستان - مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان گفت: یک  هزارو ۲۰۰ دانش آموز خیر و نیکوکار در قالب طرح مهر آموز از دانش آموزان نیازمند حمایت کردند.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان گفت: یک هزارو 200 دانش آموز خیر و نیکوکار در قالب طرح مهر آموز از دانش آموزان نیازمند حمایت کردند.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، جمال شیبه افزود: طرح مهر آموز کمیته امداد با هدف ترویج فرهنگ احسان و انفاق در بین دانش آموزان در مدارس اجرا شده است که با استقبال دانش آموزان همراه بود.
وی ادامه داد: دانش آموزان در این طرح ضمن اینکه به اندازه توانایی خود مساعدت‌های مالی به سایر دانش آموزان نیازمند انجام می‌دهند حس خوب نوع دوستی را نیز تجربه می‌کنند.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی خوزستان بیان کرد: از ابتدای این طرح تاکنون یک هزارو 200دانش آموز در استان ثبت نام کرده‌اند که با پول تو جیبی که از والدین خود دریافت می‌کنند مبالغی به حساب دوستان نیازمند خود واریز نموده‌اند.
شیبه اظهارکرد: دانش آموزان خیر و نیکوکار می‌توانند با مراجعه به سایت ekram.emdad.ir و ارسال عدد 1 به سامانه پیامکی 3000333361 و ثبت نام در طرح اکرام ایتام و محسنین حمایت از دوستان و دانش آموزان تحت حمایت کمیته امداد را برعهده بگیرند.


نظرات شما