سه شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴

اجتماعی

ساخت نخستین مدرسه در کوی سادات اهواز

ساخت نخستین مدرسه در کوی سادات اهواز
پیام خوزستان - با گذشت بیش از یک‌سال از کلنگ‌زنی نخستین مدرسه در منطقه کم‌برخوردار کوی سادات اهواز، روند پیگیری و تعیین تکلیف زمین آموزشی این پروژه با حضور مسئولان استانی آغاز شد.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - با گذشت بیش از یک‌سال از کلنگ‌زنی نخستین مدرسه در منطقه کم‌برخوردار کوی سادات اهواز، روند پیگیری و تعیین تکلیف زمین آموزشی این پروژه با حضور مسئولان استانی آغاز شد.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، سید محسن موسوی‌زاده، نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی به همراه سید جلیل موسوی، مدیر آموزش و پرورش ناحیه 4 اهواز و جمعی از مسئولان حوزه ستادی با حضور در محله کوی سادات اهواز، روند پیگیری و تعیین تکلیف زمین آموزشی این منطقه را بررسی کردند.
موسوی‌زاده در جریان این بازدید میدانی بر ضرورت برقراری عدالت آموزشی، توسعه زیرساخت‌های یادگیری و فراهم‌سازی زمینه لازم برای احداث نخستین مدرسه در کوی سادات تأکید کرد و گفت: متأسفانه این پروژه با وجود کلنگ‌زنی بیش از یک‌سال پیش به دلیل مشکلات متعدد هنوز پیشرفت فیزیکی نداشته و این تأخیر موجب شده بخش زیادی از دانش‌آموزان برای ادامه تحصیل به محلات همجوار منتقل شوند.
وی ضمن گفت‌و‌گو با اهالی و بررسی وضعیت موجود، خواستار تسریع در رفع موانع و آغاز عملیات اجرایی مدرسه توسط مسئولان استانی شد و افزود: تحقق عدالت آموزشی نباید در پیچ‌وخم بروکراسی گرفتار شود؛ مناطق کم‌برخوردار نیازمند توجه فوری هستند.
در پایان این بازدید سید جلیل موسوی، مدیر آموزش و پرورش ناحیه 4 اهواز با قدردانی از پیگیری‌های نماینده مجلس، اظهار داشت: فراهم‌سازی فرصت‌های برابر یادگیری برای تمامی دانش‌آموزان از اولویت‌های اصلی آموزش و پرورش ناحیه 4 است و این اداره با جدیت مسیر توسعه فضا‌های آموزشی در مناطق محروم را دنبال خواهد کرد.


نظرات شما