پیام خوزستان - فرمانده انتظامی هندیجان از کشف 3 هزار لیتر سوخت قاچاق به ارزش 3 میلیارد و 600 میلیون ریال در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان
خوزستان ، سرهنگ فرج سودانی گفت: در راستای اجرای طرح سراسری مبارزه با قاچاق کالا و ارز و در پی اعلام خبری مبنی بر تردد خودروهای وانت حامل سوخت قاچاق در سطح شهرستان بررسی موضوع در دستور کار پلیسهای تخصصی قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پلیس تعداد 3 دستگاه خودروی وانت را که در حال تردد در راههای مواصلاتی شهرستان بودند را متوقف و در بازرسی از خودروها مقدار 3 هزار لیتر سوخت گازوئیل قاچاق را کشف کردند.
سرهنگ سودانی در پایان با اشاره به ارزش 3 میلیارد و 600 میلیون ریال سوخت قاچاق مکشوفه، از شهروندان خواست: در صورت شناسایی عاملان عرضه کالاهای قاچاق مراتب را به مرکز فوریتهای پلیسی 110 اطلاع دهند.