يکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴

فرهنگی

مدیرکل آموزش‌وپرورش خوزستان در آیین تقدیر از آقای "وزیری" مدیرکل اسبق اداره‌کل آموزش‌و پرورش خوزستان:

آقای وزیری عملکرد پرباری در مجموعه تعلیم‌وتربیت استان داشته‌اند/پیشکسوتان آموزش‌وپرورش همچون گنجی گرانبها هستند/دکتر پزشکیان نقطه عطفی در مجموعه تعلیم‌وتربیت ایجاد خواهد کرد

آقای وزیری عملکرد پرباری در مجموعه تعلیم‌وتربیت استان داشته‌اند/پیشکسوتان آموزش‌وپرورش همچون گنجی گرانبها هستند/دکتر پزشکیان نقطه عطفی در مجموعه تعلیم‌وتربیت ایجاد خواهد کرد
پیام خوزستان -
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان -

به گزارش اداره اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان خوزستان، ناصر علی‌فر مدیرکل آموزش‌وپرورش خوزستان روز شنبه 26 مهرماه 1404 در آیین تقدیر از اقدامات و تلاش‌های آقای "حسین وزیری" مدیرکل اسبق اداره‌کل آموزش‌و پرورش خوزستان در محل کتابخانه خوزستان‌شناسی، با قدردانی از حضور گرم و پرشور پیشکسوتان مجموعه تعلیم و تربیت استان خوزستان در این آیین بیان کرد: نکات بیان شده توسط تمام اساتید و پیشکسوتان درخصوص آقای وزیری تجلی و نمادی از زندگی پربار ایشان است.
وی پیشکسوتان مجموعه تعلیم و تربیت خوزستان را همچون گنج‌های گرانبها دانست و افزود: در تاریخ معاصر ایران افرادی مانند امیرکبیر و دکتر مصدق به دلیل اقدامات انجام شده تاریخ‌ساز و نقطه عطف بودند.
به گفته علی‌‌فر، اگر همگی دست در دست یکدیگر دهیم بی‌شک رئیس جمهور مردمی دکتر پزشکیان نیز می‌تواند نقطه عطفی در مجموعه آموزش و پرورش ایجاد کند چراکه ایشان نخستین رئیس جمهوری است که اولویت خود را تعلیم و تربیت قرار داده است.
وی افزود: دکتر پزشکیان تاکنون 60 جلسه اختصاصی ویژه آموزش و پرورش تشکیل داده است درحالیکه پیشتر، این مقدار توجه به آموزش و پرورش بی‌سابقه بوده است.
مدیرکل آموزش‌وپرورش خوزستان اظهار کرد: رئیس جمهور صرفا برای شرکت در اجلاس مدیران کل آموزش و پرورش به استانی دیگر سفر کردند که این اهتمام رئیس جمهوری را در بحث آموزش و پرورش نشان می دهد.
علی‌فر با اشاره به شعار" نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی" بیان کرد: تمام مردم و مسئولان می توانند در کنار مجموعه تعلیم و تربیت باشند. باید آموزش و پرورش را به دغدغه جامعه تبدیل کنیم. من و تمام همکارانم باور داریم که یک میلیون و 115هزار دانش آموز خوزستانی همچون فرزندان خودمان هستند.
وی ادامه داد: باید با آگاهی و دانش تلاش می کنیم تا نقاط ضعف خود را در مجموعه تعلیم و تربیت بشناسیم و برای آنها دنبال راهکار باشیم که در این خصوص نیز اقداماتی انجام شده است.


نظرات شما