پیام خوزستان - به مناسبت هفته گردشگری، ضیافت غذاهای سنتی دزفول در خانه تاریخی قطب برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان
خوزستان ، حمیدرضا خادم گفت:
دزفول از نظر غذاهای سنتی بسیار متنوع است. امیدواریم این ظرفیت ارزشمند در رستورانها، هتلها و مجموعههای گردشگری شهرستان بیشتر مورد استفاده قرار گیرد تا هم به ماندگاری این میراث کمک کنیم و هم فرهنگ غنی
دزفول را زنده نگه داریم.
وی ادامه داد: در این آیین شرکت کنندگان با طبخ انواع غذاهای اصیل محلی که بخشی از تنوع و غنای فرهنگی
دزفول است را در معرض دید علاقمندان قرار دادند.