يکشنبه ۳۰ شهريور ۱۴۰۴

اجتماعی

پیام احمدی: شرمنده مردم شدم که نتوانستم طلا بگیرم

پیام احمدی: شرمنده مردم شدم که نتوانستم طلا بگیرم
پیام خوزستان - فارس / کشتی‌گیر نایب‌قهرمان جهان در زاگرب با ابراز قدردانی از محبت مردم، از نرسیدن به مدال طلا ابراز شرمندگی کرد و وعده داد در میادین آینده با کسب طلا، جبران ...
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - فارس / کشتی‌گیر نایب‌قهرمان جهان در زاگرب با ابراز قدردانی از محبت مردم، از نرسیدن به مدال طلا ابراز شرمندگی کرد و وعده داد در میادین آینده با کسب طلا، جبران حمایت هواداران کند.
در ادامه رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی جهان 2025 در زاگرب کرواسی، پیام احمدی نماینده شایسته کشورمان در وزن 55 کیلوگرم با شکست قهرمانان نامدار تا دیدار پایانی پیش رفت و در نهایت با قبول شکست مقابل لولویا واختانگ از گرجستان به مدال نقره دست یافت.
بازار
احمدی در مسیر رسیدن به فینال، ابتدا با پیروزی قاطع 9 بر صفر برابر حریف قرقیزستانی کار خود را آغاز کرد و سپس با برتری 8 بر صفر مقابل نماینده مولداوی راهی نیمه‌نهایی شد.
او در حساس‌ترین دیدار خود با شکست 3 بر 1 الدانیز عزیزلی، قهرمان چهار دوره جهان از آذربایجان، یکی از بزرگ‌ترین شگفتی‌های مسابقات را رقم زد.
در فینال، احمدی در جدالی نزدیک 9 بر 7 نتیجه را به کشتی‌گیر گرجستانی واگذار کرد تا در نهایت با مدال نقره جهان بر سکوی نایب‌قهرمانی بایستد.
این قهرمان ایرانی پس از کسب مدال نقره، در صفحه شخصی خود نوشت:
قدردان محبت بی‌پایان مردم عزیز هستم و شرمنده‌ام که نتوانستم با کسب مدال طلا دل‌های مهربانتان را شاد کنم. پیام‌های پرمهر شما بسیار زیاد بود و عذرخواهی می‌کنم که نتوانستم به همه پاسخ بدهم. امیدوارم در میادین آینده، این سرباز کوچک وطن بتواند با مدال طلا گوشه‌ای از محبت بیکرانتان را جبران کند.


نظرات شما