جمعه ۲۸ شهريور ۱۴۰۴

گفتگو

در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ پرداخت شد

پرداخت ۳۱ هزار میلیارد تومان مستمری به بازنشستگان

پرداخت ۳۱ هزار میلیارد تومان مستمری به بازنشستگان
پیام خوزستان - رئیس هیئت‌رییسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت، گفت: در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ بیش از ۳۱.۸ هزار میلیارد تومان مستمری و مزایا پرداخت شد که نسبت به ۱۸.۷ هزار میلیارد تومان مدت مشابه پارسال افزایش یافته است.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - رئیس هیئت‌رییسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت، گفت: در شش‌ماهه نخست سال 1404 بیش از 31.8 هزار میلیارد تومان مستمری و مزایا پرداخت شد که نسبت به 18.7 هزار میلیارد تومان مدت مشابه پارسال افزایش یافته است.

به گزارش شانا به نقل از صندوق بازنشستگی، پس‌انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت، حسین حسین‌زاده چهارشنبه (26 شهریور) در بیست‌وپنجمین اجلاس سراسری رؤسای کانون‌های بازنشستگی صنعت نفت در مشهد مقدس با تکریم بازنشستگان و کارکنان این صنعت، گفت: بازنشستگی، در فرهنگ ما، نه به معنای پایان، بلکه آغاز فصل جدیدی از زندگی‌ است. فصلی که در آن، نتیجه سال‌ها تلاش و ایثار، با احترام و آرامش همراه می‌شود و در این مسیر، صندوق بازنشستگی صنعت نفت، همواره پشتیبان و همراه است.
وی با اشاره به جایگاه ویژه بازنشستگان در ساختار این صنعت افزود: صندوق بازنشستگی نفت تلاش دارد خانه دوم پیشکسوتان باشد، خانه‌ای امن، دلسوز و همدل، چراکه سرمایه واقعی این صنعت، نیروی انسانی متعهد است که بخشی از آن امروز در قامت بازنشستگان، همچنان ستون‌های فرهنگی و فنی این خانواده بزرگ است.
تحول در خدمات صندوق بازنشستگی نفت
رئیس هیئت‌رییسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با تقدیر از حمایت‌های کامل و بی‌دریغ وزیر نفت از زمان تصدی این سمت در صندوق بازنشستگی نفت و در راستای پیگیری مطالبات بازنشستگان، تصریح کرد: در تاریخ 78 ساله‌ی صندوق، برخی کارها برای نخستین‌بار است که به سرانجام رسیده و یا در حال انجام است. از جمله نخستین قرارداد خارجی صندوق با کشورهای همسایه امضا و در حال اجرا است.
حسین‌زاده ادامه داد: همچین برای نخستین بار، این ظرفیت ایجاد شد تا جامعه یکصدهزار نفری بازنشستگان صنعت نفت امکان بهره‌مندی از 15 هزار میلیارد تومان وام در قالب طرح تسهیلات خرید اعتباری 150 میلیون تومانی را داشته باشند. افزون برآن طرح‌های توسعه‌ی دیگر در حوزه رفاه مانند مسکن و خودرو برای بازنشستگان در حال پیگیری است.
وی توسعه و پویایی صنعت نفت را برای صندوق‌ها راهبردی دانست و گفت: بخش کارفرمایی نقش مهمی در انجام تعهدات صندوق‌ها دارد و استمرار آن برای تحقق تعهدات، حیاتی است.
پایداری صندوق با تکیه بر منابع درون‌زا
رئیس هیئت‌رییسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با اشاره به اهمیت مسائل بیمه‌ای تأکید کرد: صندوق‌های بازنشستگی کشور از معدود صندوق‌هایی است که متکی به منابع درون‌زا فعالیت می‌کند و تعهدات غیر بیمه‌ای خارج از ضوابط محاسبات بیمه‌ای را نمی‌پذیرد. هرگونه تعهد جدید تنها در صورت تطابق با محاسبات بیمه‌ای قابل پذیرش است و این موضوع از اصول بنیادین صندوق به شمار می‌رود.
حسین‌زاده با تأکید بر اینکه از حدود بیست صندوق بازنشستگی موجود در کشور، صندوق بازنشستگی نفت از پایدارترین صندوق‌هاست، افزود: پرداختی پنج ماه گذشته نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش قابل ملاحظه‌ای دارد.
وی با بیان اینکه صندوق بازنشستگی صنعت نفت، با تکیه بر مسئولیت‌پذیری و رویکردی حرفه‌ای، خود را موظف می‌داند خدمات متنوعی در حوزه‌های رفاهی، درمانی، معیشتی و سرمایه‌گذاری به بازنشستگان ارائه دهد، گفت: از پوشش‌های درمانی و بیمه‌ای، تا وام‌های حمایتی، طرح‌های سلامت‌محور، کمک‌هزینه‌های معیشتی و خدمات فرهنگی، اجتماعی، همگی همسو با ارتقاء کیفیت زندگی بازنشستگان طراحی شده‌اند و توسعه می‌یابند.
پیشرفت 18 پروژه بزرگ در صندوق
رئیس هیئت‌رییسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با اشاره به اینکه صندوق نفت طی دوازده ماه گذشته 54 هزار میلیارد تومان مستمری و مزایا پرداخت کرده است که این رقم در مقایسه با 34 هزار میلیارد تومان دوره پیشین، رشد چشمگیری نشان می‌دهد، افزود: همچنین در شش‌ماهه نخست سال 1404 بالغ بر 31.8 هزار میلیارد تومان مستمری و مزایا پرداخت شد که نسبت به 18.7 هزار میلیارد تومان مدت مشابه پارسال افزایش قابل‌توجهی دارد.
حسین‌زاده با بیان اینکه هم‌اکنون 18 طرح و پروژه با ارزشی بالغ بر 8.5 میلیارد یورو در دست اجراست، اظهار کرد: تکمیل این پروژه‌ها از منظر اقتصادی و ایفای تعهدات صندوق اهمیت به‌سزایی دارد. همچنین امسال پروژه ان‌جی‌ال 3100 (NGL 3100) به بهره‌برداری رسید که نقش مهمی در کاهش هزینه‌های ناشی از تأخیر پروژه‌ها و تأمین منابع صندوق ایفا می‌کند.
وی افزود: پیش از برگزاری اجلاس، فهرست مصوبات نشست پیشین بررسی و خوشبختانه بخش عمده آن‌ها تحقق یافته است. موارد باقی‌مانده نیز که عمدتاً ماهیت کارفرمایی دارند، متناسب با شرایط در حال پیگیری هستند.
گسترش خدمات رفاهی و گردشگری
رئیس هیئت‌رییسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت با اشاره به حوزه‌های رفاهی و اجتماعی بازنشستگان، بیان کرد: موضوعات مطرح‌شده در این اجلاس به‌طور حتم در بخش‌های تخصصی پیگیری می‌شود. در زمینه ورزش، گردشگری و خدمات رفاهی نیز توسعه و رشد جدیدی را شاهد خواهیم بود و به همین منظور مجتمع توریستی تفریحی چغاخور از طریق بخش رفاهی نمایندگی صندوق‌ها در حال پذیرش است و به امیدخدا در آینده نزدیک مناطق کیش و شیراز به فهرست مقاصد گردشگری و رفاهی اضافه می‌شود. همچنین تقویت شیوه‌نامه تعامل با کانون‌ها در دستور کار قرار دارد تا همکاری‌ها اثربخش‌تر شود.
حسین‌زاده با ابراز قدردانی از تلاش‌های بی‌دریغ بازنشستگان، گفت: صندوق بازنشستگی صنعت نفت، پل اعتماد میان نسل‌هاست. با اتکا به شفافیت، عدالت و برنامه‌ریزی بلندمدت، تلاش می‌کنیم همچنان پشتیبان مطمئن خانواده بزرگ نفت باشیم. میراث بازنشستگان این صنعت تنها مناطق عملیاتی، تأسیسات و چاه‌ها و پالایشگاه‌ها نیست، بلکه فرهنگی است از وفاداری، تعهد و وجدان کاری که در نسل‌های آینده نیز جاری خواهد بود.


نظرات شما